-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 karı mı ? vay kro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 yerim numarayı nedir ya usadhf ver numarayı demek istemiş şair orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bende stalklamak için vaktinde feys mail twit g+ ve bulabildiğim bütün accountları kırmışlıgım vardı birinin ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 aşık oldum lan tek görüşte yeşil gözlerine aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 mekanın adını söyleseydin o kadar stalklamadan söylerdim ben kızın ismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Critical Mass İzmir - Bisiklet'in Şenliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 oha oldu mu o vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Şaka yaptım lan, sil kızı "kusura bakma alkollüyken eklemişim" de. 4 gün sonra "çok online olamıyorum xxxxxx numaram, burdan konuşalım" der, rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 kıza alkollüymüşüm deme. afedersiniz siz kimsiniz diye mesaj at 3 gün sonra. ama hiç konuşma bu sırada. önce kıza neden eklediniz beni gibisinden laf at. sonra da aa o zaman alkollıyken ben eklemisim de. sonra bişi yazma. bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bak bak numaralara bak :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 harbi ya niye numara yapıyosunuz seninle sevişmek istiyorum demek zor mu lan bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 şuan sevişmek için kız bulurum ama sevmek için bulunmuyor be fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 sevmek için kız aranmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ooeeeh bi mesaj atamadim yetmis seferde be. Vazgectim of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 fede said: sevmek için kız aranmaz zaten asıl bunun için aranır. diğeri yanında gelir zaten. insanlar sevgiden anlamıyor llama. boşver sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bokunu çıkarma değil ya. sevmek için aranmaz yani o seni bulur. evrene enerji yollayalım anlamınd dedim ben çok romantik bişey yazdım aslında ama odun olduğum için öyle göründü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 sevdiğimiz bizi sevmez bizi seveni biz sevmeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 zurna mısın yoksa sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ben de içeyim bari ya. dertlendirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 tek derdim bu olsa keske lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Llama said: arkadaş karıyı görmüşüm ismini duymuşum 4 5 gün boyunca facebookta araştırmış girmediğim delik kalmamış gezmediğim profil kalmamış bulmuşum eklemişim şaşkınla oha beni nasıl buldun demiş şimdi bana kalkmış diyor ki sen yaz ben az online olurum zaman zaman bakar yazarım sana diyor ulan be kadın bana uzun uzun ne baktın la aklımı ne çeldin la sonra kalkıp ben sana bakmadım ne diyon ah ulan kadın milleti ahh ne ayaksınız lan siz barzo level 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 NolaxThensbane said: bende stalklamak için vaktinde feys mail twit g+ ve bulabildiğim bütün accountları kırmışlıgım vardı birinin eheheO.O" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 fede said: zurna mısın yoksa sen? hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Llama said: aşık oldum lan tek görüşte yeşil gözlerine aşık oldum http://youtu.be/Fy97JSepz6M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 forgiver said: ee stalka giren üff snn be slka katlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar