Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 22:00 uyar mı herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Bone said: efsane oyunlar için her akşam oynayacak bir tayfa lazım. gerçi ammo'lar oynarken bize söylemiyor ama... olm 2 gündür atıyoruz oyun, 2 gündür steamde yoksun. isveç numaranı ver onu caldırayım artık. what can i do.. sometimes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bir de ammo'lar kim abi. duplicate mi ettim kendimi? WHAT THE FAAAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 emek hırsızı harir kendime 10 üzerinden 9 veririm ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 böyle bir eziş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Ammo 15 kere dedi yere bile atıcam almayın diye, red direk aldı tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 abi onu refleks ya direk e ye bastım kapıdan cıkarken xunun dediği haririn laneti gerçekleşti sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 o kadar kastık , ayıp lan yaptıınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 2.ci chapterda tankın trigger'ının çok öne koyulması 3.cü chapterdan tank trigger'ının lath'ın çaktığı gözle aşağıya konması küstahcadır. Bu olayı şiddetle kınıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 özlemişim koymayı. yarın gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 yalnız sen oyundan düşünce failrplay amaclı bilerek saldırmadık pek ondan kazandınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Ama söyliyim abi bundan sonra her oyunda taktik vermiyorum. Penisimden aşşa kasım paşa. thxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5JYzbzqYzm0 yeter bu kadar stress gülün biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 liberal said: 2.ci chapterda tankın trigger'ının çok öne koyulması 3.cü chapterdan tank trigger'ının lath'ın çaktığı gözle aşağıya konması küstahcadır. Bu olayı şiddetle kınıyorum. Saygılar. Ama yenilgiyle alakası yok bunların tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 2. chapter daki tank triggeri etkiledi baya silah alamadık , rahat 300-400 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 2.ci chapter'ın var aslında. 450 puan kaybettik orda gereksiz yere. sizin oyunda tank trigger'ı silah masasının önüydü. Bizim silahlar cük gibi olunca.. Ama kaybetmeye mazeret değil yani son chapterda iyi sıctık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 liberal said: Ama söyliyim abi bundan sonra her oyunda taktik vermiyorum. Penisimden aşşa kasım paşa. thxbb İyice kılancı olmuş ammo da.Trip atıyo bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 harirde takım uyumu yok ama ya adam orda direk atlıcaz dio mesela bu köşede duruo.bide dioki demediniz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Ayıp lan.Senin etrafındaki zombileri vurdum canın gitmesin diye.Benim de can az olduğundan yavaşım tabi, siz direk atladınız.Takım oyunu diyo bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 haxball aç lan harir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 trip değil abi, yoruluyorum. Hem de sandığınızdan fazla yoruluyorum. Normal oyunlarda bu konuştuğum kadarının 4'de 1'ini konuşmuyorum. Herkesi takip etmek, oyun başı plan, her attack anlık plan, bazı noktalarda uyarı vermek hede hödö zor iş. Oyunda zaten yapılan hatalar cok bişey demedim. Chaz'a ne bileyim red'e sorulabilir. Ama sonuncu chapter feci sıçış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kıbrıstayım ben. haftaya oynamaya devam ederseniz gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bana rağmen ezdi la adamlar mwahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 grim'i sevdim, çok içten gülen ve gelecek vaat eden bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 aynısını senin için söyleyemeyeceğim deno. HOHOHOHOHO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar