Tridz Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 paradoksalkedi said: HumbleBundle'da Warhammer Vermentide 7$ şu an başka indie oyunlarla birlikte. Left 4 Dead yerine bakmanızı öneririm. Aldım indirimden ben arkadaşlarla oynuyoruz arada puglara da katılıyorum kat kat zevkli. Crafting ve item katıyor bildiğiniz Left 4 Dead yapısı ama. Daha zevkli yani. Versus modu var mıydı onda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 cumartesi oynanırsa ben katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Tridz said: Versus modu var mıydı onda? versus yok. ama co-op 2-4 kişi oynamak çok çok daha keyifli. progress olduğu için de baya oynatıyor kendini. solo da keyifli gerçi. pvp yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 ulan canım çekmedi desem yalan olur. ne oynuyorduk bi aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Red said: ulan canım çekmedi desem yalan olur. ne oynuyorduk bi aralar. hakketen ya bi ara her gece oynaniyordu nerdeyse gonullu varsa oynamaya ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 ne zaman oynarız ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 steamden ekleyin beni de oyun döndürürsek haber verelim "zaugna" veya zaugnakhaldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 ben online'ım gelebilirim de ts adresi de veririm isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 aksam oyun var! 8.30 gibi toplanmaya baslayacağız, başlangıç saati 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 buraya da yazıyım 20.30 gibi gelmiş olurum ben de en geç ekstrem bişey olur da gelemezsem o saatte yazarım burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 6 olduk son 2 kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Ya Misafirlikteyim çok fena dayılar yengeler falan öffff =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Kar-Köp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Yoldayım beklerseniz gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 doldu hocam doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ya kusura bakmayın son 2 el deli gibi delay vardı bende beklettim bi de 2 kere düşüp kedi etherneti kemirmiş modem de çok uzakta wifi leş 30 metrelik ethernet çöp oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 çekişmeli oldu bu sefer ama mulgear'ın bağlantı problemleri yüzünden verdik maçı. :P o yüzden 150 puan grifindor'a biz kazandık sayılıyoruz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 zaug'la iki tane çok güzel anım var saolsun :D bi kerede tankla takıma gittim zevkliydi baya helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 çarşamba günü oynasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 gelirim +7 saat farkini ekleyin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 herhalde gelebilirim kendimi eso'da zor durumlara sokmamışsam, zaugna dürter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Akşama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 haydin toplanalım ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Ben gelemem bu akşam EDİT: GELEBİLİRMİŞİM haber verirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar