Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

simdi yeni kasa topladim vs, yarin monte isleri falan tamamlarim ama sorunlar var tabi. simdi ben bunu ruscudan aldim ve bugun bf3 premium kutusunu aldi arkadas dnrdan hadi hayirli olsun yeni pc diye. simdi sifirdan bf3 yuklerken protokolu nedir bu isin bi ara birisi eski topikte rus bf3 e ingilizce karkand yuklersen ingilizce oluyor sorun ortadan kalkiyor diyordu nasi yapicaz bu isi?
Sosyal ağlarda paylaş

ACELE CEVAP BF3 OYNAYASIM GELDİ

bf3 sürücülerden birisinde duruyor ve şimdi baktım kendi kısa yoluna tıklayınca açılıyor; ama sorun şu ki format attım pc'ye ve origin oyunu kurulu olarak görmüyor. baştan mı indireceğiz şimdi oyunu?

bu kadar basit bir saçmalık gerçekten çok saçma değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Cute said:

Yahu ben bu büyük patc çektim,battlelog sayfası düzelmiş 2 aydır girmiyordum.

Neyse çektim kurdum şimdi join server diyorum fav.dan birine kaçıncı sırada olduğumu göstermiyor ama queuedeyim ve baya bir bekliyorum join olmuyor.Birşeylerimi kaçırdım ?

Birden fazla battlelog sayfasi acma servera girerken
Sosyal ağlarda paylaş

Loadout has come to Battlelog!!!

said:
Dear everyone.

In our efforts to keep improving Battlelog, we bring you the latest little thing we´ve been working on for some time.

Now you can finally adjust your loadouts on Battlelog for all classes (Assault, Engineer, Support and Recon). Once you have picked your weapon, sidearm, gadgets and camo, you can instantly jump in to the game and start your game with the loadout you picked in Battlelog. You can find this new feature in the menu row on your profile page.

nihayet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...