moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 _ILuVaTaR_ said: nişan almak için sağ tıkladığımda takılıyor gibi bi saçmalıyo böyle, ya açımyor yada açıyor hemen kapanıyor falan salak salak şeyler oluyor. başına gelen var mı böyle bir şey? ilk kez bugun böyle bir durum oldu. 2-3 kez takıldı bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 1 saattir falan oynuyorum sürekli böyle, deli etti valla adam vuramıyorum hipfire yapmadan (normalde çok pis vururum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bende şans olsa zaten,malum siteden adamla konuştum ödemeyi yaptım, yarım saattir cevap yok. Sanırım elinde key yok temin etmeye çalışıyor LOL bu gecede yalan oldu bf3 download.. Satışı iptal edeyim lavuğun 1kuruş kazanmasın böyle tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Evet beyler RUS olarak iniyor bf3 tahmini 5 saat sonra biticek. İngilizce muhabbeti için nerden indirmem gerekiyor onuda bırakıyım yatarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 satıcı site aracılığıyla bana linki yollamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Banada yolladıda kıllandım biraz heriften,paranoya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 simdi yeni kasa topladim vs, yarin monte isleri falan tamamlarim ama sorunlar var tabi. simdi ben bunu ruscudan aldim ve bugun bf3 premium kutusunu aldi arkadas dnrdan hadi hayirli olsun yeni pc diye. simdi sifirdan bf3 yuklerken protokolu nedir bu isin bi ara birisi eski topikte rus bf3 e ingilizce karkand yuklersen ingilizce oluyor sorun ortadan kalkiyor diyordu nasi yapicaz bu isi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ACELE CEVAP BF3 OYNAYASIM GELDİ bf3 sürücülerden birisinde duruyor ve şimdi baktım kendi kısa yoluna tıklayınca açılıyor; ama sorun şu ki format attım pc'ye ve origin oyunu kurulu olarak görmüyor. baştan mı indireceğiz şimdi oyunu? bu kadar basit bir saçmalık gerçekten çok saçma değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Gel gel oyna friend ekle hatta beni eküri arıyodum bende asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 sen benim şu sorunumu hallet 1 hafta istediğin alette şöförlük yaparım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 aga originden indirmeye başla sonra kapa orgini. kurulu dosyaları kopyala aynen aç origini verify falan yapsın updateleri falan çeker oynarsın. ben öyle yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 nereye kopyalayayim kurulu dosyalari_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 origin in yeni indirdiği yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 akşam armored kill live stream i var sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Yarın akşam TR saati ile 11. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BzRWik5eCiw&feature=related ohanes yeni gördüm bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 benim pcde o kadar kasıntıki oyun özellikle DLC maplerinde, içimden gelmiyor hiç oynamak tribes, quake live, blacklight ve csgoya verdim kendimi, hepsinde ben sensitivity ve fov ayarı yapmak ömrümü yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Yahu ben bu büyük patc çektim,battlelog sayfası düzelmiş 2 aydır girmiyordum. Neyse çektim kurdum şimdi join server diyorum fav.dan birine kaçıncı sırada olduğumu göstermiyor ama queuedeyim ve baya bir bekliyorum join olmuyor.Birşeylerimi kaçırdım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Cute said: Yahu ben bu büyük patc çektim,battlelog sayfası düzelmiş 2 aydır girmiyordum. Neyse çektim kurdum şimdi join server diyorum fav.dan birine kaçıncı sırada olduğumu göstermiyor ama queuedeyim ve baya bir bekliyorum join olmuyor.Birşeylerimi kaçırdım ? Birden fazla battlelog sayfasi acma servera girerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://i.qkme.me/35otka.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 gaza geldim bu ara oynamaya başladım yine. acaba premium la gelen yeni silahlar nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 video iyiymiş. Normal server komedileri :P. Şu olay + spot ve hp regen kalksa normal serverlar 10 numara olur benim için. (şu olay derken, dostunun aracında c4 patlat, bazuka at ona birşey olmasın gibi şeyleri kastediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 cq bildiğin cod olmuş ama daha iyi nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Loadout has come to Battlelog!!! said: Dear everyone. In our efforts to keep improving Battlelog, we bring you the latest little thing we´ve been working on for some time. Now you can finally adjust your loadouts on Battlelog for all classes (Assault, Engineer, Support and Recon). Once you have picked your weapon, sidearm, gadgets and camo, you can instantly jump in to the game and start your game with the loadout you picked in Battlelog. You can find this new feature in the menu row on your profile page. nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 cq baya dandik olmuş bence. haritalar çok ufak, tam bir kaos hüküm sürüyor her bir köşede. eğlencelik olarak fena değil aslında ama bf mantığına ters kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar