Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 28gb indiriyo bu arada ful paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 sen ne arıyon bu topikte, laptopta oynayamadın da nostalji mi yapıyon zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Evet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 2 gündür oyunda bir sorun var. Redion seçiminde avrupa var ve bütün ülkeler seçili, ukrayna fransa almnaya vs, ama eskiden onalrca server çıkardı search edince, şimdi en fazla 10 tane sever buluyor bunlarında yuzde 70 i boş. Arkaşda da aynı sorun var, bunun gibi bir şikayeti olan var mı veya çözümü ne ? Co-op ise adamla oynayamıyoruz frend listimde davet atıyorum ama başlamıyor buna bir çözüm var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 battlelogdaki "DICE are aware of the disconnect problems BF3 PC players may be experiencing and are looking to resolve this issue" yazisi bunlar icin yazilmis bir yazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Meh kaç gün oldu bir halledemediler sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 http://i.imgur.com/GcreCkG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 premium edition hesabını satan varsa alıcıyım: http://forum.paticik.com/read.php?27,6920213 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 son rus paç lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 http://www.playstore.com/#!/oyun/battlefield-3-premium-edition çok iyi fiyat hala almayı düşünen varsa.rus mus uğraşmadan temiz 48tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 originde 5 dolarmış şu an, amerikan vpn falan lazım tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 premiumsa müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 değil tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 anladım,daha önce de 5 €,$ falan satılmıştı da diğer oyun çıkarken iyice gemileri yaktılar herhalde demiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Premium Edition 20$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 ttnet ile aynıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Yav bu Bf3'ü Origin'de yedeklemenin bi yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 vardı kapatmışlar :D eski taktiği söyleyeyim yerse yaparsın -Oyunu indirmeye bas, dosyaları oluşturup indirme başladığında durdur. -Yedek dosyaları ile inecek dosyaları değiştir (üstüne yaz) daha sonra indirileni kontrol et de. -sonuç : bf3+karkand inmiş görünüyor. -Daha sonra diğerlerini oluşturup indirmeye başlıyor. yeniden dosyaları üstüne yaz ve kontrol ettir -sonuç = 2 paket daha inmiş görünüyor. -Son expansion ı hiç indirmemiştim ben fakat öncesinde böyle yapıyordum (aslında oynamıyordum ama, her expansion da bi ortama bakmaya giriyordum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ObuzHapsever said: Yav bu Bf3'ü Origin'de yedeklemenin bi yolu yok mu? var geçen gün yaptım ben,oyunu olduğu gibi kopyalayıp yapıştırıyorsun;önce originden oyunu indirmeyi başlat sonra tüm dosyaları oluşan klasörün içine at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bu oyunu normal açamıyor muyuz, kabız bir browser penceresi çıkıyor oyuna tıkladığımda, yok quick match yok bilmemne diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yok açamıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 başka türlü girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 quick match dedim öyle 5dk'dir bekletiyor, oyun filan açtığı yok. bekleme süresi filan hiçbirşey yazmıyor. kötülükte çığır açmışlar cidden tebrikler. server browser yok mu bu oyunda? nasıl oynuyoruz multi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 quik meç niye yapıyorsun. var server browser dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 saklamışlar adamlar resmen bulunmasın diye, neyse buldum da manuel punkbuster yükletmeye çalışıyor 2013'te, thank you based ea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar