Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bu arada ben hep 2. denemede girebiliyorum oyunlara. Şurada yazdığı gibi başka bu sorunla karşılaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 squadda 2 spot var /add Swarleymon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 originden Swarleymon ekledim de, oyun kurulu değil şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 layneinchains,ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Ruscu için ingilizce dil patch'ini nereden dl edeceğim, nasıl yükleyeceğimi anlatan bir site var mı güncel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 rusçu,dil değişimiyle ilgili link atıyordu.istersen satıcıya bi sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nfK9UPEQavo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ya bu helikopteri nası uçurcaz kardeşim. hep ölüyorum hep ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 yunusemre said: Ruscu için ingilizce dil patch'ini nereden dl edeceğim, nasıl yükleyeceğimi anlatan bir site var mı güncel? ruscular not edin bunu http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html yada google da "bf3 eng patch" diye yazın ilk çıkan link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 o siteyi bulmuştum da güncel olup olmadığından emin olamamıştım en son Aralık patch'i göründüğü için. İyi o zaman oradan indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bu monolith ne acaip map lan acaip aksiyon sahneleri oluyor.özellikle çatılarda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 O kadar adam ekli listeye daha biriyle oyun çeviremedim :D Aktif olarak oynayan sosyal arkadaşlar ekleyebilir: BallisticGell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Red said: bu monolith ne acaip map lan acaip aksiyon sahneleri oluyor.özellikle çatılarda sdfs Arka arkaya 5 kere conquest oynadik gecen gun o mapte. Kusasim geliyo artik. Cati olayi tdm de cok yoruyo ama conquestte daha dengeli. Ha tabi yine 30 tane sniper oluyo catilarda. Ben action sniper oynuyorum artik :P 3,4x, 4x le falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Markaz Monolith'de araçlar aşırı kuvvetli. D yolgeçen hanı. C desen otoban kenarı benzin istasyonu. Sunucular bok varmış gibi fast vehicle olmasa sıkıntı olmaz ama default ayar olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 valygarx hem Bf3 hem origin adım. Ekleyin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 fast vehicle çekilir gibi değil ya oyun oyunluktan çıkıyor saçma sapan bişi oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Red said: fast vehicle çekilir gibi değil ya oyun oyunluktan çıkıyor saçma sapan bişi oluyor yani.fast vehicle açık hava haritalarda iyi uçak helikopter beklemek zorunda kalmıyorsun onun dışında evet çekilir gibi değil.Özellikle rush sunucularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Fast vehicle olayını ben de sevmiyorum. Mesela Viper ile zar zor düşürüyorsun Havoc'u, çat 2.'yi alıp geliyor herif. Hem yoruluyorsun, hem de ground warfare'e bir katkın olmuyor hava ile uğraşıp durmaktan. Monolith'te de sniper alıp çatıya çıkınca mesela 2 heli ile uğraşıp indiriyoruz mesela, sonra aşağısı ile ilgilenebiliyorum, ama fast olursa saniye başı heli geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 şu rusçu premium sonrası sorunsuz ingilazca oluyor mu ebediyyen raifumu özledim çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Kaede said: şu rusçu premium sonrası sorunsuz ingilazca oluyor mu ebediyyen raifumu özledim çok oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 skype yapıyoruz biz arcaneskype ekleyin alayım call'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Oyunun VoIPsi gayet iyi çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 skypedan adam dürtüyorsun ayşe tatile çıktı diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ruscu versionu var bende, onu premiona nası apdeyt ediok ucuz premion "0" dan almak istemiorm bidaha aç herşeyi felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar