Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yunusemre said:

Ruscu için ingilizce dil patch'ini nereden dl edeceğim, nasıl yükleyeceğimi anlatan bir site var mı güncel?

ruscular not edin bunu http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

yada google da "bf3 eng patch" diye yazın ilk çıkan link
Mesaj tarihi:
Red said:

bu monolith ne acaip map lan

acaip aksiyon sahneleri oluyor.özellikle çatılarda sdfs

Arka arkaya 5 kere conquest oynadik gecen gun o mapte. Kusasim geliyo artik.

Cati olayi tdm de cok yoruyo ama conquestte daha dengeli. Ha tabi yine 30 tane sniper oluyo catilarda. Ben action sniper oynuyorum artik :P 3,4x, 4x le falan.
Mesaj tarihi:
Markaz Monolith'de araçlar aşırı kuvvetli. D yolgeçen hanı. C desen otoban kenarı benzin istasyonu. Sunucular bok varmış gibi fast vehicle olmasa sıkıntı olmaz ama default ayar olmuş resmen.
Mesaj tarihi:
Red said:

fast vehicle çekilir gibi değil ya

oyun oyunluktan çıkıyor saçma sapan bişi oluyor yani.
fast vehicle açık hava haritalarda iyi uçak helikopter beklemek zorunda kalmıyorsun onun dışında evet çekilir gibi değil.Özellikle rush sunucularda.
Mesaj tarihi:
Fast vehicle olayını ben de sevmiyorum. Mesela Viper ile zar zor düşürüyorsun Havoc'u, çat 2.'yi alıp geliyor herif. Hem yoruluyorsun, hem de ground warfare'e bir katkın olmuyor hava ile uğraşıp durmaktan.

Monolith'te de sniper alıp çatıya çıkınca mesela 2 heli ile uğraşıp indiriyoruz mesela, sonra aşağısı ile ilgilenebiliyorum, ama fast olursa saniye başı heli geliyor.
  • Yeni Oluştur...