Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 2k üstüne çıkan konular kitleniyormuş artık, burdan devam ediverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 http://images.wikia.com/battlefield/images/8/8d/BFBC2_RU_ENGINEER.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Silphatos said: 2k üstüne çıkan konular kitleniyormuş artık, burdan devam ediverin. benim dediğime gelmişsin gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Game update available diyor ve bu yüzden oyuna giremiyorum. Origin'de update diyorum zaten güncel diyor. Var mı benzer sorun yaşayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Arkadaş almış biraz denedim ; Şimdi oyun kadar para verip ek paket alıyoruz ; sonra silahları parayla alıyoruz öyle midir ; garip geldi. Recon packle gelen sniper rifleyle tek atışta öldüremiyorum ama gayet tek atışta ölüyorum. Hepsi headshot mı atıyor yoksa sniper rifleye hasar arttıran bir şey var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 silahlari parayla almiyoruz, emekle aliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Parayla silah alma muhabbeti; silah açmak için levella uğraşmak istemeyenlere göre. Onların açtıkları silahla levella açılan silah arasında bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 emeğe saygı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ya bidakka şimdi fakir versionunu aldım ben bi bakim nasımış güzemmi bilgisayarı yakar mı die arada böle çok cozurdatıo kitlenio falan ama ekran kartını update ettim belki sıkıntı gider( fan çoşuo tabi ) ama abi bu oyun ne böle, single player hikaye mikaye gelmiş rezil blackopsumsu bişi olmuş. uçağı arkadan kullandım falan lol bunelen. single ı bıtırmeye deger mı? neden 1942 ve vietnamdaki gibi botlarla oynayabileceim bişi yok? orcinal alınca olcak mı? hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 BF3 ün single ı bir nevi tutorial denebilir. Sana ambiansı, araçları, silahları felan anlatıyor, gösteriyor. Hikayesinde birşey yok hatta çok kötü. Bu oyun online oynamak için yapılmış zaten dediğim gibi single campaing i tutorial görevi görüyor sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 peki online açsam ama botlarla oynasam? bağlantıma falan güvenemiorm ya kanser eder şimdi bu, ben easyde açıp fantazy yapıcaktım halbuki uçak muçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Bf3'de bot yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bot ne abi 1942de kalmışın, botları ezip ne zevk alacan bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 fantazi olur die ya, öldürmek için deel ki uçak helikopter kullanım sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Gel seninle boş servera girelim sonra ben afk olurum sende takılırsın öyle :) Yada co op modları oyanayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 O değilde 1943 çıkacaktı iptal olduydu, o çıksa keşke bu ileri teknoloji pek sarmıyor, 1943 çıksa saf yeteneğe dayalı olurdu misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bf 1943 ps3 e çıktı ama bilgisayara gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 hala oynuosunuz dımı? serverlar dolu dımı alıcam oyunu cunku. ping durumları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Sen alana kadar 1943 çıkacak :P Daha 3 tane DLC çıkacak , serverlar dolu, ping durumu iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 nays, peki nerden alayım en ucuz? bide bi guide bide helikopter pilotu olurum ben , gene öyle istediğimiz gibi hop atlayabilioz dimi içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 macar serverları ilginç bir şekilde 30-40 ping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 64 kişilik buldumda bi tane. Türk serverına çevirmişler. Küfürler havada uçuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 nerden alim? ruscu alabilio muyuz? bide bende fakir versiyonu var bir daha dl mi edicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 birader sen bu oyunu oynamak istemiyorsun herhalde. al da kurtulalım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 alma abi bekle bf4ü alırsın gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar