Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sabonis said: "Tatar Ramazan" said: Ermanla Gökmen keyiften ortaya atlayıp kıvırtacak nerdeyse gökmen neyse de, gs erman'ın en sevmediği kulüptür. 3 büyüklere büyük kılı vardır, gs'ye ekstra kılı vardır. fb den sonra abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 fener garanti yener bizi son maçta. kadıköyde de şampiyonluk turu atar. ama olaylı maç olur. bizden atılanlar olur. taraftar çoşar falan. iyi oynadık diye avunuruz. trabzonu yenemeyince böyle düşünmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 tum GS lilerin umudu kadıkoye kalmaması zaten, 10 kat iyi oynuyoruz kadıkoyde de yeneriz tarzı totemler le ilerliyolar ama genede kadıkoy yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ben de eğer fark hala tek maç ise Fener yine avantajlı diyorum. Gerçi beraberliği almak da önemli de bizim takım onu beceremez heralde... Ha biz deplasmanlarda iyiyiz yine de, Fener ise kötü oynuyor hakikaten. Geçen maç 2 mucize gole rağmen sakin kalıp yenilmemiştik, ama takım o günden bu yana daha az güvenli oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Zegna said: sabonis said: "Tatar Ramazan" said: Ermanla Gökmen keyiften ortaya atlayıp kıvırtacak nerdeyse gökmen neyse de, gs erman'ın en sevmediği kulüptür. 3 büyüklere büyük kılı vardır, gs'ye ekstra kılı vardır. fb den sonra abi. siz fanatik taraftarlar olarak bazı şeyleri üstünüze alınıp "kesin fenerden nefret" ediyor diyorsunuz. benim dediğim olay ise aktüel'e mi ne verdiği bir röportajdan erman'ın. "3 büyükleri sevmem ama galatasaray'ı daha bir sevmem" kendi lafıdır yani. o yüzden biraz gözlükleri çıkarın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 son mac berabere bitmesi cok zor diye dusunuyorum orti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 En son kadıköyle hatim indiriyodunuz, çabuk gevşediniz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sabonis said: Zegna said: sabonis said: "Tatar Ramazan" said: Ermanla Gökmen keyiften ortaya atlayıp kıvırtacak nerdeyse gökmen neyse de, gs erman'ın en sevmediği kulüptür. 3 büyüklere büyük kılı vardır, gs'ye ekstra kılı vardır. fb den sonra abi. siz fanatik taraftarlar olarak bazı şeyleri üstünüze alınıp "kesin fenerden nefret" ediyor diyorsunuz. benim dediğim olay ise aktüel'e mi ne verdiği bir röportajdan erman'ın. "3 büyükleri sevmem ama galatasaray'ı daha bir sevmem" kendi lafıdır yani. o yüzden biraz gözlükleri çıkarın ;) roportajdan degil, 1 senedir TV de serefsizlik ve saklabanlıklarını izliyoruz o sebepten, fanatiklikle alakası yok pek su durumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 SeaGle said: En son kadıköyle hatim indiriyodunuz, çabuk gevşediniz yine. yok gecen telekomda bi yerler kalkmıstı onu indirdik en son temizinden. ne cabuk unutuyosun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 beraberlikle şampiyon olacaksak olmayalım daha iyi. ya adam gibi yenelim, bayrağı dikip gelelim. ya da fener şampiyon olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Telekomdaki maçı "yendik" diyebilen fenerlinin aklına şaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 1 2 yenmiştik en son, skoru mu değiştirdiler sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 O kadar sevinim ki Türkiye'ye Beşiktaş gerçeğini ve hiçbir maçın sahaya çıkmadan kazanılmayacağını ve heleki bu takım Beşiktaş ise bunun çok zor olduğunu anlattığımız için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Zegna said: sabonis said: Zegna said: sabonis said: "Tatar Ramazan" said: Ermanla Gökmen keyiften ortaya atlayıp kıvırtacak nerdeyse gökmen neyse de, gs erman'ın en sevmediği kulüptür. 3 büyüklere büyük kılı vardır, gs'ye ekstra kılı vardır. fb den sonra abi. siz fanatik taraftarlar olarak bazı şeyleri üstünüze alınıp "kesin fenerden nefret" ediyor diyorsunuz. benim dediğim olay ise aktüel'e mi ne verdiği bir röportajdan erman'ın. "3 büyükleri sevmem ama galatasaray'ı daha bir sevmem" kendi lafıdır yani. o yüzden biraz gözlükleri çıkarın ;) roportajdan degil, 1 senedir TV de serefsizlik ve saklabanlıklarını izliyoruz o sebepten, fanatiklikle alakası yok pek su durumun. ya vizyon bölümünde, donanım bölümünde bile mesajından fanatiklik akan adam gelip şunu yazmasın. veya yazarken biraz utansın yahu. bundan 5 sene önceye kadar ağır fanatiktim, arada okurum buraları, pek yazmamaya özen gösteririm. ama şunu söyleyebilirim heralde şu forumdaki en fanatik 3-5 tane ismi yaz deseler, sen net varsın o listede yani. fanatikten kastım takımını savunmak değil, saçmalama seviyesinde, karşı tarafın hiçbir düşüncesini, lafını anlamayacak düzeyde fanatik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kavurma said: Telekomdaki maçı "yendik" diyebilen fenerlinin aklına şaşarım. aspkdjşlkasdşlaksfsdf ağlamada yeni bir tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ts-fener gs-besiktas alayı berabere biticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 halü halüsünüs halisünü halisinasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Erman en azından kıvırmıyor, başından sonuna kadar aynı şeyi savundu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sabonis said: Zegna said: sabonis said: Zegna said: sabonis said: "Tatar Ramazan" said: Ermanla Gökmen keyiften ortaya atlayıp kıvırtacak nerdeyse gökmen neyse de, gs erman'ın en sevmediği kulüptür. 3 büyüklere büyük kılı vardır, gs'ye ekstra kılı vardır. fb den sonra abi. siz fanatik taraftarlar olarak bazı şeyleri üstünüze alınıp "kesin fenerden nefret" ediyor diyorsunuz. benim dediğim olay ise aktüel'e mi ne verdiği bir röportajdan erman'ın. "3 büyükleri sevmem ama galatasaray'ı daha bir sevmem" kendi lafıdır yani. o yüzden biraz gözlükleri çıkarın ;) roportajdan degil, 1 senedir TV de serefsizlik ve saklabanlıklarını izliyoruz o sebepten, fanatiklikle alakası yok pek su durumun. ya vizyon bölümünde, donanım bölümünde bile mesajından fanatiklik akan adam gelip şunu yazmasın. veya yazarken biraz utansın yahu. bundan 5 sene önceye kadar ağır fanatiktim, arada okurum buraları, pek yazmamaya özen gösteririm. ama şunu söyleyebilirim heralde şu forumdaki en fanatik 3-5 tane ismi yaz deseler, sen net varsın o listede yani. fanatikten kastım takımını savunmak değil, saçmalama seviyesinde, karşı tarafın hiçbir düşüncesini, lafını anlamayacak düzeyde fanatik yani. abicim bu mesajı baskası yazsa ona da soyleyeceksin aynı seyleri, eger sen 1 senedir erman toroglunun yaptıklarını acıklamalarını,serefsizlik kansızlık ve karaktersizliklerini gormuyorsan, once sen cıkaracaksın o at gozlugunu, ondan sonra fanatik diyeceksin karsındakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ona bakarsan Aziz Yıldırım da kıvırmıyor, baştan sona aynı şeyi savunuyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Zegna said: roportajdan degil, 1 senedir TV de serefsizlik ve saklabanlıklarını izliyoruz o sebepten, fanatiklikle alakası yok pek su durumun. 1 senedir adam adaletin uygulanmasını sağlamaya çalışan sayılı yorumculardan biri de ondan. göz göre göre şike örtpasına karşı duruyor. bunu şovmenlikle şovlarıyla yapıyor, doğruya doğru. böylece daha dikkat çekici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Zegna said: SeaGle said: En son kadıköyle hatim indiriyodunuz, çabuk gevşediniz yine. yok gecen telekomda bi yerler kalkmıstı onu indirdik en son temizinden. ne cabuk unutuyosun yahu. HEHE :) Küfür foruma yansımadı yine di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Erman Toroğlu da sayılı adalet bekçisi oldu ya, kadro tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Rewendor said: Zegna said: roportajdan degil, 1 senedir TV de serefsizlik ve saklabanlıklarını izliyoruz o sebepten, fanatiklikle alakası yok pek su durumun. 1 senedir adam adaletin uygulanmasını sağlamaya çalışan sayılı yorumculardan biri de ondan. göz göre göre şike örtpasına karşı duruyor. bunu şovmenlikle şovlarıyla yapıyor, doğruya doğru. böylece daha dikkat çekici oluyor. erman toroglu ve adalet. oldu abi oldu :) yemin ederim unal aysal gencligi diyince kızıyorsunuz ondan sonra ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ne kafası yaşıyorsunuz abi erman toroğlu adalet falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar