Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 4.Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe | 03.05.2012 - 20.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

Ben de eğer fark hala tek maç ise Fener yine avantajlı diyorum. Gerçi beraberliği almak da önemli de bizim takım onu beceremez heralde...
Ha biz deplasmanlarda iyiyiz yine de, Fener ise kötü oynuyor hakikaten. Geçen maç 2 mucize gole rağmen sakin kalıp yenilmemiştik, ama takım o günden bu yana daha az güvenli oynuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

sabonis said:

"Tatar Ramazan" said:

Ermanla Gökmen keyiften ortaya atlayıp kıvırtacak nerdeyse

gökmen neyse de, gs erman'ın en sevmediği kulüptür. 3 büyüklere büyük kılı vardır, gs'ye ekstra kılı vardır.

fb den sonra abi.

siz fanatik taraftarlar olarak bazı şeyleri üstünüze alınıp "kesin fenerden nefret" ediyor diyorsunuz.

benim dediğim olay ise aktüel'e mi ne verdiği bir röportajdan erman'ın. "3 büyükleri sevmem ama galatasaray'ı daha bir sevmem" kendi lafıdır yani.

o yüzden biraz gözlükleri çıkarın ;)
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Zegna said:

sabonis said:

"Tatar Ramazan" said:

gökmen neyse de, gs erman'ın en sevmediği kulüptür. 3 büyüklere büyük kılı vardır, gs'ye ekstra kılı vardır.

fb den sonra abi.

siz fanatik taraftarlar olarak bazı şeyleri üstünüze alınıp "kesin fenerden nefret" ediyor diyorsunuz.

benim dediğim olay ise aktüel'e mi ne verdiği bir röportajdan erman'ın. "3 büyükleri sevmem ama galatasaray'ı daha bir sevmem" kendi lafıdır yani.

roportajdan degil, 1 senedir TV de serefsizlik ve saklabanlıklarını izliyoruz o sebepten, fanatiklikle alakası yok pek su durumun.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

sabonis said:

Zegna said:

sabonis said:

"Tatar Ramazan" said:

fb den sonra abi.

roportajdan degil, 1 senedir TV de serefsizlik ve saklabanlıklarını izliyoruz o sebepten, fanatiklikle alakası yok pek su durumun.

ya vizyon bölümünde, donanım bölümünde bile mesajından fanatiklik akan adam gelip şunu yazmasın. veya yazarken biraz utansın yahu.

bundan 5 sene önceye kadar ağır fanatiktim, arada okurum buraları, pek yazmamaya özen gösteririm. ama şunu söyleyebilirim heralde şu forumdaki en fanatik 3-5 tane ismi yaz deseler, sen net varsın o listede yani.

fanatikten kastım takımını savunmak değil, saçmalama seviyesinde, karşı tarafın hiçbir düşüncesini, lafını anlamayacak düzeyde fanatik yani.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Zegna said:

sabonis said:

Zegna said:

sabonis said:

"Tatar Ramazan" said:

fb den sonra abi.

ya vizyon bölümünde, donanım bölümünde bile mesajından fanatiklik akan adam gelip şunu yazmasın. veya yazarken biraz utansın yahu.

bundan 5 sene önceye kadar ağır fanatiktim, arada okurum buraları, pek yazmamaya özen gösteririm. ama şunu söyleyebilirim heralde şu forumdaki en fanatik 3-5 tane ismi yaz deseler, sen net varsın o listede yani.

fanatikten kastım takımını savunmak değil, saçmalama seviyesinde, karşı tarafın hiçbir düşüncesini, lafını anlamayacak düzeyde fanatik yani.

abicim bu mesajı baskası yazsa ona da soyleyeceksin aynı seyleri, eger sen 1 senedir erman toroglunun yaptıklarını acıklamalarını,serefsizlik kansızlık ve karaktersizliklerini gormuyorsan, once sen cıkaracaksın o at gozlugunu, ondan sonra fanatik diyeceksin karsındakine.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

1 senedir adam adaletin uygulanmasını sağlamaya çalışan sayılı yorumculardan biri de ondan.

göz göre göre şike örtpasına karşı duruyor.

bunu şovmenlikle şovlarıyla yapıyor, doğruya doğru. böylece daha dikkat çekici oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Zegna said:

1 senedir adam adaletin uygulanmasını sağlamaya çalışan sayılı yorumculardan biri de ondan.

göz göre göre şike örtpasına karşı duruyor.

bunu şovmenlikle şovlarıyla yapıyor, doğruya doğru. böylece daha dikkat çekici oluyor.

erman toroglu ve adalet.

oldu abi oldu :) yemin ederim unal aysal gencligi diyince kızıyorsunuz ondan sonra ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...