Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 coco said: Pipet said: Saatim diesel geç gelen bir cevap ama hala içimde bir umut var sadfsa off.. saat diesel olunca semti çıkaramıyorum işte.. seni taksam koluma ?
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 şey vardı lan zamanında bire bir yapılırkende gördüm -saatin kaç -ay saatim yok ya -alırız
coco Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 BonePART said: copry said: tekbaşına üçlü ne? http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA sunu tek basına evde yapıyon üçlü daha duygusal bir durum var aslında bu üçlü olayında, benim açımdan.. yani seçeneğin sadece 2 tane, ya o ya o.. olacaksa 3'ten fazla olsun, olmayacaksa kafa karıştırıp konsantrasyon bozukluğuna gerek yok hanii
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Abi belki n den daha beter bişi çıkacak hatun, ya da daha kötüsü hatun çıkmayacak seele gibi sap çıkacak o zaman ne yapacaksınız biraz yavaş safhasd
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 coco kız mı çıktı. neden albüm hala sapıtık. biri açıklasın yahu
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 vayyy pipetten harika bir şut bakalım gol olacak mı
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0izsxWmpwQA
copry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 barbu said: coco kız mı çıktı. neden albüm hala sapıtık. biri açıklasın yahu coco kız ve üçlü değil orgy seviyomuş, daha ne olsun. En azından ben öyle anladım son posttan yanlışım varsa affola
coco Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 BonePART said: biss deil o dediğin diss rapöi ana bacı küfrü bis fiat bis fiat 126 ee diss dememişim ki s'i bir bol bis demişim işte.. neyse sen konuyu açıklığa kavuşturmuşsun.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 fake kontrolü yapıldı mı? resim koydu mu tarihli, imzalı.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 kiz degil mal misiniz adam da coco nickini pic etti bir anlik hevesle eheuhe
coco Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 wastyrx said: Abi belki n den daha beter bişi çıkacak hatun, ya da daha kötüsü hatun çıkmayacak seele gibi sap çıkacak o zaman ne yapacaksınız biraz yavaş safhasd şu hayatta gereksiz paranoyaya adı üstünde gerek yok babe, hatun mu desen, kız mı desen, meme mi desen.. ne dersen de. lafın çıktığı kapının ardındayım ben de işte.. kadın.
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Olum coco kız mıymış lan kastırmayın işte. Bir de Dilan benim facebook'da ekli idi lan bi ara bakayım silmiş mi.
coco Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Fistan said: kiz degil mal misiniz adam da coco nickini pic etti bir anlik hevesle eheuhe büyük yanılgı içindesin.. ama gittiğin yerden her zaman geri dönebilirsin, güven bana. yalnız şunu da fark etmiyorum değil hani fistan, neden adıma namelerde bulunup duruyorsun anlamıyorum, hep beraber oynuyoruz şurada hani..
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 alinti yapip durma lan, msj kutum doluyo
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 len benim koyduğum foto coco nun fotosuydu
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Pipet said: coco said: Pipet said: Saatim diesel geç gelen bir cevap ama hala içimde bir umut var sadfsa off.. saat diesel olunca semti çıkaramıyorum işte.. seni taksam koluma ? cevap bekliyom, idlik yapma
coco Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Pipet said: Pipet said: coco said: Pipet said: Saatim diesel geç gelen bir cevap ama hala içimde bir umut var sadfsa off.. saat diesel olunca semti çıkaramıyorum işte.. seni taksam koluma ? cevap bekliyom, idlik yapma kaldırabileceğinden nasıl emin olucam?
Öne çıkan mesajlar