BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 aga şu hatuna yazıcam diye ilkokul zihniyetinden kurtulsanız kıza tüküriyim sacını cekiyim ilgilendiğimi anlasın mantalitesi için yasınız buyuk deil mi begeniyosanız gidin konusun olm bu ne yaş 8 ilkokul 2 a sınıtında sınıf baskanı yardımcısı sezene asık olan evlenişcem onna ben anne diyen bebeler gibi
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 BonePART said: aga şu hatuna yazıcam diye ilkokul zihniyetinden kurtulsanız kıza tüküriyim sacını cekiyim ilgilendiğimi anlasın mantalitesi için yasınız buyuk deil mi begeniyosanız gidin konusun olm bu ne yaş 8 ilkokul 2 a sınıtında sınıf baskanı yardımcısı sezene asık olan evlenişcem onna ben anne diyen bebeler gibi ahahah her seferinde aklımdan bu geçiyor ya. millet laf atmak için birbiriyle yarışmış yine
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ben direk öm atıp beraber bi hamburger yiyebilir miyiz dedim mesela.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 imamizer said: ben direk öm atıp beraber bi hamburger yiyebilir miyiz dedim mesela. manken kısmısı hamburger yer mi ya, keşke ton balıklı salata çatallar mıyız deseymişsin
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 BonePART said: aga şu hatuna yazıcam diye ilkokul zihniyetinden kurtulsanız kıza tüküriyim sacını cekiyim ilgilendiğimi anlasın mantalitesi için yasınız buyuk deil mi begeniyosanız gidin konusun olm bu ne yaş 8 ilkokul 2 a sınıtında sınıf baskanı yardımcısı sezene asık olan evlenişcem onna ben anne diyen bebeler gibi büyük tespit.. dağılın.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 @bonepart http://i.imgur.com/v9wvB.gif
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ego masturbasyonuna oyuncak olmayın lan gerçekten üzülüyorum
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ya forumda ne ego masturbasyonu fln abi takılıyo işte millet.forum lan burası ahaha.ciddiye alıp yok komik oluyosunuz vs yazanlar komik asıl.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ego masturbasyonunun herhangi bir mecra ile sınırlandırılabileceğini mi düşünüyorsun? bahsettiğimiz şey "insan faktörü"
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 noliferlar tabi ki egosunu forum da dadmin edecek
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ozaman bırakın etsinler abi.gelip buraya coolluk yapmaya gerek yok.biyerde o coolluk yapanların amacıda aynı kapıya cıkıyo diğerleriyle.nereye çekersen oraya.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 dilan sen de çocuklara ilgi göster biraz
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bunun ki de oraya çıkıyo dimi ? :P
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 kız erkek fark etmez yazarım
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ay ben daha napim. Simardilar ilgileniyorum diye ayol.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Aga geldik kızla dalga geçtik gittik, arkadan ne entrikalar yazmışsınız sdfg Şu söylediğimiz laflardan sonra "hmm bana laf söylüyo saçımı çekiyo ilgileniyo" diye düşünecek kız varsa zaten benzin döküp yaksın kendini. Bahsi geçen konu mankeninin dahi o kadar düşük iq sahibi olduğunu düşünmüyorum -şüphelenmiyorum değil ama-
Öne çıkan mesajlar