senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 merkezi sisteme bi tarafım girsin milletin kirası kadar aidat veriyorum, ama gel gör ki soğuktan bokum donuyor. madem yakmayacaksın niye o kadar para alıyorsun
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Varlık içinde yokluk çeken gencin dramı.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 GwindonSurion said: Abi sizden değil ergen mesajlarımdan utandım bunun burda böle olduğuna bakmayın, ekran karşısında böle mütevazı falan takılır ama ben gördüm kamera arkasında ne küfürler ediyo ona buna kızıyo hep, reklam arasında ot içiyo
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bi agresif,bi deli fişek. otorite görünce ama anında yalaka!
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 SekerPembe said: bir kıza kaç erkek düşüyor? Özetle:
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 abi cok uzucu ya,ben cok uzuluyorum boyle fotolara şsfdşh
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 şu iyi ya said: türkiyedeki sosyal hayatın sağlıksızlığını dondurulmuş, buzdan soğuk kürekle yüze vuran organizazyon. türk genç erkeği yalnız kardeşim. sevgilisi yok, olamıyor. ortamlar samimiyetsiz, karşı cinsle olan iletişim kopuk, kızlar havalı, erkeklerin testesteronu hislerinden önde gidiyor. netice itibariyle yalnızlık kader olmuş. sonuçta hatırı sayılır bir tipin yoksa, parasızsan*, kendini içinde bulunduğun ortamda sosyal hiyerarşinin üst seviyelerine çıkartacak imkanların ya da çenebazlığın yoksa yalnızlık kaderindir. ötesi yok. sosyal ortamların bu yadsınamaz gerçeği bu tarz ortamlarda suyüzüne çıkıyor. rock konseri olsa bu erkek erkeğe durum yaşanmaz. çünkü rocker ortamlarda ilişki yaşanabiliyor. güruhun kızları ekonomiyi umursamadığı için gene kendi seviyelerinde adamlarla beraber olmakta beis görmüyor. beklentilerinin arasında elli çeşit yok ama bu elektronik ortamlarda gezebilecek kızlar konusunda durum öyle değil. tamamının karşı cinsi kabul edebilirlik skalası son derece dar. sonuç itibariyle herkesin yorumu farklıdır. yalnız türk erkeği yalnız kardeşim. bir cumartesi gecesi çıksa yanında bayan olmadığı için bir çok mekana giremiyor. onlarda fırsat bu fırsat böyle organizazyonlara abanıyor. sonuç ortada. yoksa bu elemanlara sevgili verildi de onlar mı istemedi. dedim ya. türkiye de karşı cinsle iletişim zor, skala dar. söylendiği gibi 'erkeklerde öyle olsun, böyle olsunla, onu yapsın, bunu desin, şöyle takılsın la' bu iş yürümüyor. benim anlamadığım burada partiye gitmeyenlerin tamamının kendilerinde de olduğunu unutarak 'mekan apış arası kokuyor' muhabbeti yapması. öyle ya, kendilerininki sanki gül kokulu amına koyim. hep bir 'partideki abazanlar, kekolar' muhabbeti gırla gidiyor. peki buradakilerin hepsi mi burjuva, herkes mi am üstünde göt sikiyor? tamamı, doğum günü düzenlediklerinde yarısından çoğunun hatun olduğu elli kişi mi topluyor? kimi kandırıyonuz amk. sonuç itibarıyla türkiyedeki sosyal hayat boktan, cinsler arası iletişim bozuk. türkiye'nin sensation white'ı bu kadar oluyor. hollanda da, ukrayna da çekilen fotoğraflar burada yaşanmaz, yaşanamıyor. http://beta.eksisozluk.com/entry/30562096
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Eleman sinirden tuvaleti yıkmış. "kız var dediler, geldik!" Forumdan biri mi acaba?
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ahahha hahah hahahahah abi greece of
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Yok lan ne gitcem manyak. Biliodum kız olmadığını. 1 erkeğe 6 erkek düşmüş. Öyle diyolla. :)
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Lan bi dakka tuvaletli resimdeki eleman İnan mı yoksa? İstanbula gelcem falan diyodu. ::o
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 "nutella yerim" said: ahahha hahah hahahahah abi greece of
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 DA2019 said: Lan bi dakka tuvaletli resimdeki eleman İnan mı yoksa? İstanbula gelcem falan diyodu. ::o FKMPAFŞLDSİAFSD
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 CIA'da çalışan bir arkadaşımın üstün fotoğraf netleme teknolojisiyle ipucuna biraz daha yaklaştık. http://i49.tinypic.com/2f05ag0.jpg (dyna kızma please dayanamadım :p )
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 dasaaa said: şu iyi ya said: türkiyedeki sosyal hayatın sağlıksızlığını dondurulmuş, buzdan soğuk kürekle yüze vuran organizazyon. türk genç erkeği yalnız kardeşim. sevgilisi yok, olamıyor. ortamlar samimiyetsiz, karşı cinsle olan iletişim kopuk, kızlar havalı, erkeklerin testesteronu hislerinden önde gidiyor. netice itibariyle yalnızlık kader olmuş. sonuçta hatırı sayılır bir tipin yoksa, parasızsan*, kendini içinde bulunduğun ortamda sosyal hiyerarşinin üst seviyelerine çıkartacak imkanların ya da çenebazlığın yoksa yalnızlık kaderindir. ötesi yok. sosyal ortamların bu yadsınamaz gerçeği bu tarz ortamlarda suyüzüne çıkıyor. rock konseri olsa bu erkek erkeğe durum yaşanmaz. çünkü rocker ortamlarda ilişki yaşanabiliyor. güruhun kızları ekonomiyi umursamadığı için gene kendi seviyelerinde adamlarla beraber olmakta beis görmüyor. beklentilerinin arasında elli çeşit yok ama bu elektronik ortamlarda gezebilecek kızlar konusunda durum öyle değil. tamamının karşı cinsi kabul edebilirlik skalası son derece dar. sonuç itibariyle herkesin yorumu farklıdır. yalnız türk erkeği yalnız kardeşim. bir cumartesi gecesi çıksa yanında bayan olmadığı için bir çok mekana giremiyor. onlarda fırsat bu fırsat böyle organizazyonlara abanıyor. sonuç ortada. yoksa bu elemanlara sevgili verildi de onlar mı istemedi. dedim ya. türkiye de karşı cinsle iletişim zor, skala dar. söylendiği gibi 'erkeklerde öyle olsun, böyle olsunla, onu yapsın, bunu desin, şöyle takılsın la' bu iş yürümüyor. benim anlamadığım burada partiye gitmeyenlerin tamamının kendilerinde de olduğunu unutarak 'mekan apış arası kokuyor' muhabbeti yapması. öyle ya, kendilerininki sanki gül kokulu amına koyim. hep bir 'partideki abazanlar, kekolar' muhabbeti gırla gidiyor. peki buradakilerin hepsi mi burjuva, herkes mi am üstünde göt sikiyor? tamamı, doğum günü düzenlediklerinde yarısından çoğunun hatun olduğu elli kişi mi topluyor? kimi kandırıyonuz amk. sonuç itibarıyla türkiyedeki sosyal hayat boktan, cinsler arası iletişim bozuk. türkiye'nin sensation white'ı bu kadar oluyor. hollanda da, ukrayna da çekilen fotoğraflar burada yaşanmaz, yaşanamıyor. http://beta.eksisozluk.com/entry/30562096 abi yarisi kiz yarisi erkek olsa degisen ne olacak ki? taksim yilbasi senlikleri vol 45 sdfg
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 okuduğunu anlayamamak böle bişi tabii.
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 senko said: BonePART said: bu arada toprak mahsulleri ofisinde memur hayatıma sokiyim ya millet gece 4 te forumda drama yaratıyo ben sabah 9 da mesayi baslangıcında gorup yorum yazıyorum daha kötüsü de olabilirdi mühendis olabiliridin mesela Abi insanlar 25 yasini gecmesine ragmen issiz cunku, o sebeple gece 4'te drama takip ediyor.
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 dasaaa said: okuduğunu anlayamamak böle bişi tabii. yo ben durumu biraz yanlis anlatmisim daha dogrusu, eksiden devam ederken dan diye buraya yazinca havada kalmis biraz. adamin cogu tespiti dogru zaten de sonunda ufacik degindigi kiz miktari meselesi ki eksi'de de genelde onun uzerinden tasak gecilmis, asil sorun o degil demek istemistim.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Admin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 lol böyle konserin içine...
Öne çıkan mesajlar