barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Çok kötü bisi harbi. Heaven kendi akıl saglıgın icin başka kızlara filan sarmaya çalış. Boyle geçmez ve düzelmez de
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 havenınki platonik değil yalnız herif baya baya yapışmış
Nako Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Black_Hand said: http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/28201485.jpg
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 PastorOfMuppets said: stalkluyor stolk diye mi okunuyormuş la o?
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=P8Pc6GEUfZ0
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Aluriel said: 0ne said: /Letsthedramabegins abi kasma işte yapamıyorsun ya oooofff aahhadshaldjasjldashdsadasü abi adam SENELERDİR ingilizce öğrenemedi lan. Müthiş bir beyin.
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 İngilizler stolk, amerikalılar stalk diye okuyor. Poteyto, potato gibi. http://www.seslisozluk.net/?word=stalk Zun da ingiliz asilzadesi olduğu için stolk diye okuyor. :P
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 evet stalk diye okuyor amerikalılar http://www.youtube.com/watch?v=QmMmuf5p0W4
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 amerikalılar neyi doğru yapıyor ki ingilizceyi doğru konuşsunlar
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://galeri4.uludagsozluk.com/111/allah%C4%B1n%C4%B1-seven-%C3%BCst%C3%BCme-toprak-ats%C4%B1n_149817.jpg Havenless.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 çok eğlendim lan az önce said: birader nasıl bir özel hayatınız var anlamıyorum ki lan. Takip bile edemiyorum o derece. Yamakasiyi yakalamaya çalışan Fransız plis jülyen gibi oldum lan sizin yüzünüzden. Havenless kardeşim çok ince düşünüyor olabilirsin. Ama bir şövalyeye kimse ihtiyaç duymaz ki aga. Ne gerenk var. İnce düşünürsen kalın girer demiş atalarımız. platonik aşk, boş dükkana kira ödemek gibidir evlat. bence sen imaj yapmaya çalışıyorsun. senin sevdiğin de yok if you think thin thick enters zauhausha bu da çok iyi. nereden bu? ciddi bişi de diyelim ardeth vs xunn Ardeth said: PastorOfMuppets said: Kızdıgım benim stunfuck yazdıgım için, bok yazdıgım için banlandıgım forumda adam hala var yahu. Nasıl girmiyor kafana Sina anlamıyorum. Kızdıgım yönetim, böyle bir adamın hala bir insanın özel hayatını deşmesine, herhangi bir yorum yapmasına küfür ettiği halde izin vermesi. Aç bka gizlenem mesajlarda mıdır nerededir şu topicte, yok oldu küfürler ve bütün postlar, herif hala burada. Ben ilk defa dalga geçmek dışında karışıyorum bu olaya zaten, 2 aydır sadece güldüm herife. http://forum.paticik.com/read.php?18,6302477,page=5 Kim bu banlamayan anlamıyorum fotoğrafı koyan adam hayat kaydıran mı neyse o banlanmıştır, banlanmadıysa banlanır. yok aynısı yapan başka bir adam varsa, özel mesajdan vs at online gördüğün bir admine direk banlanır yahu. yani gerçekten moderatörlerle ilgili argümanın nedir anlamıyorum, şunlardan hangisi: 1- Moderatörler yeterince çalışmıyor, adamın banlaması lazım kimse yok 2- Moderatörler adamı bilerek banlamıyor 3- Moderatörler random adam banlıyor 2 saçma, 3 olduğuna da inanmıyorum böyle saçma hareketlerde bulunan herhangi bir insan şikayet edildiği zaman banlanır en fazla moderatörler meşguldür. Burdaki modların hepsini yaşını başını almış evlenmiş vs insanlar böyle saçmalıklara tahammül etmezler zaten. yok 1 diyorsan ona yapacak bişey yok. Nedir abi kimdir bu adam ve ne yapmıştır bir moderatöre mesaj at ya da bana at ben mod forumuna koyayım yani. allaşkına bilmeyen birisi sölese anlarım da olm sen moderatör olarak ne zaman adam banladın ardeth? havenless'a banı koymak adam için iyi gelecek bişi ki. moderasyonda tuşu açık olsa ben gerile gerile banı çakardım. adama iyilik bu. girme okuma desen dinlemiyor ki. havenles siktir et olm. hata yaptıkça daha iyisine doğru gidiyorsun. hayat böle bişi lan. hani foruma bakmamayı beceremeyecek kadar iradesizsin, ok. tutup da yazma bari. >>dostlar, romalılar... moderasyon olarak bizim hiçbişi yapabildiğimiz yok. ancak mesaj gizliyoruz, yeni gelen veletleri tokatlayabiliyoruz. şunu alın kenara diye işaret ediyoruz, kabul görülürse alınıyor. diğer taraftan da işin doğrusu budur. daha demokratik bi ortam oluyor en azından. gerçi burada bizbizeyiz, kurallar da iyi uygulanıyor genelde. artık moderasyona gerek kaldığını bile düşünmemeye başladım diyebilirim. hani bırakıp gidesim var doğrusu. bana kalsa ben sırf havenless'a iyi geleceği için bile banı 100kere basmıştım, ban tuşu kırılmıştı. üstüne adam gittikten sonra bu muhabbeti kim yaparsa ona da banı çakardım bilakis, herife geri dönmesi için sebep olmasın. madalyonun diğer tarafında ise xunn çocuğu önceden öle bi ezdi ki lan adama da ister istemez acısam mı ya diyorsun hani.. olm forumda x,y,z RPsi yapmak ile gerçek hayatınızı, özelinizi buraya taşımak arasında bayağı bi fark var. gerçek hayatınızı milletin önüne sererseniz üstünden geçerler. paspas etmeyin. 1ay foruma girmeseniz rahatlayacaksınız hepiniz.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Gif Crows Zero'dan, çok da keyifli filmdir. Angsty, cheesy, action. Manga uyarlaması zaten.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 synthesizer said: son mangal Drama insanlara o kadar tatlı gelmiş ki şu resim bile prim yapamamış.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 AAAAA ÇIPLAK FOTOLARIMI KOYACAM ARTIK YETER!!
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Her ne yapıyorsak devam edelim, imamın çıplak resimleri geliyor (:D
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Meov said: ayrıca aklıma ne geldi lan :) :) << smileyden link yapabildim süperim. İyiymiş abi tebrik Yeni albüm topağı açın bu ilginç bişye dönüştü ya Resimli topic isterük
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Ardeth said: Aranızdan bazıları (sen değilsen bile) ruh hastası dediğiniz adamla laf dalaşına giriyorsunuz sonra modlar adamı banlanmakta gecikti diye "modlar işini yapmıyor, modlar olayı örtüyor" diye drama yaratıyorsunuz. İşini özeti budur kusura bakma. abi şimdi durum tam olarak öyle değil evet ama elimizdeki verilere bakacak olursak 3 haftalık bir gecikmeden bahsediyoruz xunn un adı çıkmış dokuza inmez sekize o yüzden adam "sıç mık bok" dese kınama almadan doğrudan uzaklaştırma alma potansiyeli var bu durumu o da kabulleniyor diye algılıyorum ama kabullenemediği durum alenen terbiyesizlik yapan adamın uzaklaştırma almamış olması e bu 2 günlük konu da değil hani ve xunn gerçekten alttan alabildiği kadar aldı hani bu adamın da sabrının sınırları var, görsellerle ifa edemeyecek kadar doldu herif DUVAR ördü kaldı ki ben görsellerle kendini ifade eden xunn u istiyorum al kırdın kırdın adamı :/ "ok tamam şimdi anlaşıldı" demen bile yeterli, hani "ergen atarı yapmayın" gibi eleştirilerle gelinceye kadar xunn un arkasında olunması gerektiğine inanıyorum ama değdirmeyin
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 imamizer said: AAAAA ÇIPLAK FOTOLARIMI KOYACAM ARTIK YETER!! bekliyorum http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/375902_10151178601640428_2060469211_n.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 said: görsellerle ifa edemeyecek kadar doldu herif DUVAR ördü kaldı ki ben görsellerle kendini ifade eden xunn u istiyorum bunu ben de istiyorum. abi whistleblower olucam ama banların çok temiz ve adil yapıldığına inanmıyorum. rerore'nin banlanmasına kıyasla, adam banlandıktan sonra neler neler koyan elemanlar var. e nerede terazi, nerede adalet! NEREDE ULAN! ÜHÜHÜH RERORE!! adamı da tanımam etmem bu arada. hani örnek olsun diye sallandırıldıysa diğerleri neden duruyor? havenless'ta da aynı olay geçerli.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 HADİ İSYAN ÇIKARALIM konu başlıklarından barikat kuralım ! ben monitörü kenarından çakmakla yakmağa başladım
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 olm putinle resmini koydum bu konu onu bile bastırdı ak
Öne çıkan mesajlar