eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Emaleth said: ibb'den baktım da tahmin ettiğim kadar kalabalık diilmiş ayol. wotlk çıktığından daha bi mahşer yeri diil miydi ortalık? ama oranlarsak mantıklı, wowun oynayanı daha çok, bekleyeni de çok oluyor. ama ben de herkesin "off nası geçicek bu 1 hafta, 1 ay vs." yazılarını okuduktan sonra daha fazla bekliyordum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bir taksime bak bir de tayvana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ah ülen ah yokki bizde böle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 sdsdf full platemail'i giymiş gelmiş adam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 arkada olanlar sol merdiven onune gelsin alalim biz one hazir yarisma kazanmisim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Tişörtüm oldu cehennem evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 yalnız çok garip bi cesaret geldi, ordaki kalabalık gözüme baya az görünüyo. son anda gitsem bile CE yi kaparım gibi duruyor. 2 ay sora 400 liradan da satarım, sdfsdf bu işin şakası, ama hakikaten az ya. ben ordaki geniş kaldırım alanının tamamen dolacağını düşünmüştüm. arka tarafı filan da kastediyorum. yollar arasında kalan yaya bölgesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Geldim ben, nasil bulucam sizi leeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 sahneyi karşına aldığında en ön en soldayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Steel series paf kazandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bende geldim sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=14&w=600&h=338 burda gozukuyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Acamiyorum linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 abi hayvani bi kalabalik var zaten,ambulans var hatta.ambulansa gore tarif et sen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ambulansin arkadindayim, siyah columbia ceket, kirmizi gap t-shirt, yanimda kizil sacli kiz arkadasim var Ekranin altindayim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 goremedim ama 2 ambulans oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ses yarışmasına da katılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ambulans 3 oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Biz, deno ben cuce falan platformun sol spot isiginin baktigi yerdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 nholuyo la ambulanslar böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ben simdi eve dondum de, monk cosplayin tek hukmedeniydi, guzel oldu. soru yarismasinda sorulara cevaplarin bazilari da bombastikti. katilanlar kimdi buradan? diger hicbir konuya bakmadan dip not: 500 tane ce varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Aldım ve eve dönüyorum buradan denoya lathspell e cüceye taylana öpücüklerimi iletiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 CE HELL YEA başka bir dip not D&Rda CE falan aramayın normalde bu gece için 300 tane ayırmışlar, ama kalabalığı görünce tüm CEleri bu akşam satmaya karar verdiler. Yani dağıtımcı firmaya CE gitmeyecek. Walla sahnede mikrofonla konuşan sorumlu görünen adamın yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ben gene bir ümit sabah gidip bakacağım ce varmı diye tunalıhilmi dnr a. olmadı bundan sorna akıllanıp amazona abanırım her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 zar zor aldım ce'yi savaştan çıkmış gibiyim, aral kendinden beklenen rezaleti baya öteye taşıdı ha doğruymuş sanırım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar