Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 4. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor| 02.05.2012 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şenol güneş adam gibi adam

belki türk futbolunda ondan başka dürüst ve efendi bir adam daha yok

yine de bazen provoke edilebiliyor, iyi niyetinden ve kendine olan saygısından dolayı.
Mesaj tarihi:
şu adam bile isyan ettiyse artık.

aykuta helal olsun trabzonlulara nasıl oynayacağını iyi biliyor o yorumlarından sonra, şenol belli ki oyunculara yemin ettirmiş bu maçtan puan alcaksınız diye.alsınlar helali hoş olsun hakettikten sonra.ama aykut şimdi oturup düşünsün nasıl puan çıkarırım avni akerden diye.

zegna yorumuda eksik olmamış videoya tabi.

iktir git aq!! Burak kac tane gol kacirdi?!?!! 30 gol atan adam bu golleri kacirirmi????!!!!

Mesaj tarihi:
şenol güneş dediğim gibi çok iyi niyetli bir adam, ama iyi niyeti bazen saflığa varabiliyor işte. sen arena'ya giderken bu sene 2. kez yatacak diye suçlandın, 2. kez puan çıkardın. peki seni suçlayan yüzsüzler hakkını teslim ediyor mu, hayır. ee? kime neyi ispat ettin şimdi?

yine de helal olsun adama, dedikleri gibi isimde değil özünde kocaman bir adam. provokatör olanlar düşünsün.
Mesaj tarihi:
Şenol Güneş sağlı sollu vurmuş. Şu lafları üzerine alınan insan insan olsa yüzü kızarır toplum önüne çıkamaz.

Yazık valla adama. 60 yaşındayım diyor. Aslında çok yaşlı değil. Sağlam sağlıklı rahat bi 20 sene 30 sene tık demeden yaşar gider. Bıraksın bu işleri. Kendi de farkında nasıl bir pislik içinde mücadele verdiğinin. Severdim Şenol hocayı zaten. Çok laf ettiler şu adama senelerce ama adam gibi adamdı. Halen adam gibi adam. Kendine, ailesine yazık valla. Çek git hocam, dünya senin olsun itler köpekler sürünsün. Sen yaptıklarınla, yetiştirdiklerinle mutlu bi yaşam sür.
Mesaj tarihi:
Beşiktaş da Trabzon da hakkıyla mücadele ediyor girdiklerine anlam veremedikleri play-off'ta.

9 puan önde bitirdik sezon içinde herkesi domine ettik bizim hakkımız olayına girmeyeceğim, sezon başından beri belli olan birşey playoff madem isyan etmeden çıkıp aslanlar gibi oynayacağız. Keza oynuyoruz da 5 puan kaybetmemizin sebebi rehavet, hakem, baskı vs. değil. Kolay gol bulamıyoruz. Sezon içinde ise tam tersiydi akıllı oynayıp, oyunu kontrol edip yakaladığımızı atıyorduk. Şu an ki görüntü ise normal sezondan daha baskılı hücumlar ve pozisyon zenginliği yakalanması ama zor gol bulunması.

Karamsar havaya girilmesine gerek yok bugün Fenerbahçe puan kaybetsin kaybetmesin pazar günü taraftar tüm coşkusuyla Beşiktaş maçında yer almalı. Çünkü o maçın son düdüğü ile şampiyon olma ihtimalimiz var. İş Kadıköy beraberliğine kalsa bile kötüydü, galibiyetine kalırsa hele Fenerbahçe şampiyon olur. Mutemelen oyun olarak yine domine ederiz ama Fenerbahçe kadar kolay gol bulamayız
Mesaj tarihi:
Aykut kocaman kadar itici bi insan zor gelir heralde türk futboluna. Maç içinde sakin gibi duruyo ama nası hırs yaptığı yüzüne yansıyo. Ne rakip futbolculara, ne td'ye, ne takıma saygısı var.

Geçen sene durup dururken trabzonun penaltıları incelensin diyodu. Şimdi kendi kanıtlarla suçlanınca sahaya yansımamıştır, çok temizdir diyebiliyo.

Yine geçen sene kendi sahasında şenol güneş'in elini sıkmaya bile tenezzül etmemişti, şenol güneş onun ayağına gelmişti. Maçtan sonra şenol hoca beni utandırdı dedi ama belli ki anlık bi utanmaymış o.

Tabii son olarak da geçen hafta yaptığı konuşma var. Şenol güneş bu hafta çok güzel verdi cevabı ama yine utanıcağını sanmıyorum ben onun.

Beşiktaşlıyım ama türk futbolunda en çok saygı duyulacak isim fatih terim ve şenol güneş kesinlikle. ayku bunların 100'de 1 olabilecek bir isim değil.
Mesaj tarihi:
Şenol Güneş, 90 dakika sonrası gündeme dair çok çarpıcı sözler sarfetti. “Bugünden itibaren futbol konuşmak istemiyorum” diyen
teknik adam, herkesin üzerinde durup düşünmesi gereken ifadeler kullandı: “Sadece futbol kamuoyuna, taraftarımıza mesajlar vermek
istiyorum. Taraftarımızın özellikle sakin olmasını istiyoruz. Bize sabırla destek verenlere, zaman zaman ufak tefek hatalarımıza rağmen anlayış gösteren taraftarlarımıza sesleniyorum. Sakin olmalarını diliyorum. Taraftarlar sadece işaret bekliyor. Gizli bir tehlike büyüyor.

Güneydoğu’dakinden daha büyük olaylar olabilir. Pazar günü Fenerbahçe ile maçımız var. Taraftarımız bütün nefesiyle bize destek olsun. Fenerbahçe geldikten gidene kadar hiçbir şey yapmadan, sadece bize destek versinler. Dün de öyle oynadık bugün de öyle oynayalım. Futbolu yönetenlere, medyaya, herkese sesleniyorum. Lütfen biraz daha dikkatli olsunlar.”

Şenol Güneş'in gerçekten samimi, iyi niyetli ve düzgün bir adam olduğuna ben de katılıyorum ancak şu koyu harflerle işaretlediğim sözleri yukarıdaki videodan çıkarmışlar nedense. Herşey tamam da bu sözleri şahsen beğenmedim. Hiç yakışmıyor, ne kendiyle ne de ait olduğu kentin bölgenin halkının gerçek kimliğiyle hiç bağdaşmayan ifadeler bunlar.

Niyet okumaya gerek yok sözler çok açık, daha önce başka konularda hatalı ifade ettiğim sözler yüzünden terbiyesiz, ırkçı vs diye bana yüklenen arkadaşlar olmuştu. Haklılardı ama şimdi bu sözlerin de hakkını vermelerini istiyorum onlardan. PKK'nın bu bölgede yıllarca niye tutunamadığını ve sonsuza kadar da tutunamayacağını anlatan, bu sözlerine de sonuna kadar katıldığım arkadaşlarımdan lütfen bir yorum istiyorum şimdi. "Buyrun adam neler diyor demek ki öyle değilmiş" değil içimden geçen, hiçbir zaman da olamaz ama bu sözlerin de ne kadar gereksiz ve tehlikeli olduğunu lütfen bir gözden geçirelim yeri gelmişken.

Bir yandan itidal çağrısı yaparken bir sonraki cümlede (velev ki böyle bir durum olsa bile) gizli tehlikelere işaret etmek, ülkenin her tarafında cahil eğitimsiz insanların anında galeyana gelebileceğini bilerek bunu telafuz etmek biraz çifte standart gibi geliyor.

Aykut da çok efendi düzgün bir adam ama neler "söyletiliyormuş" Şenol hocaya göre. Acaba bu sözleri kimler "söyletiyor" Şenol hocaya?
Mesaj tarihi:
Zegna said:

cok normal dediginiz burak yılmazı goruruz FB macında, it gibi canını dişine takıp oynadıgı zaman..

yok be Zegna adam bildiğin yeteneksiz aslında, canını değil dişine başka yerine de taksa bi cacık olmaz o adamdan

diyeceksiniz ki adam gol kralı, valla o kadar golü bala atamayacağına göre bir yeteneği var demek ki ama görüntüye bakarsak 60 gol atabileceği yerde 30 atmış desek yeridir :D
Mesaj tarihi:
Aykut süreci yönetemiyor, Trabzon ve Beşiktaş playoff başında muhtemelen boş viteste takılırız diye girdiler ama bu kadar laftan sonra ister istemez onur mücadelesine girip varlarını yoklarını ortaya koyacaklar.

Zaten olaylar lehine gelişiyor Galatasaray'ı Arena'da yenmişsin öyle ya da böyle. İki deplasmanın var bu takımlarla, sus uyandırma adamları
Mesaj tarihi:
yazik valla, millet birbirini oldurecek hale geldi resmen.

ozellikle su iskembesinden haber yapip, ne kadar provokasyon o kadar tiraj mantigiyla calisan basin insanciklarini bir temizleseler. sonra da aykut kocaman, sadri sener, aziz yildirim, unal aysal gibi adamlarda az konusmayi bi ogrense, rahat rahat mac izlesek. cok mu romantik hayaller bunlar.
  • Admin
Mesaj tarihi:
gs oynadigi oyunla bu sene gonullerin sampiyonu. kupa alsa almasa farketmez. onemli olan guzel futbol izlemek. yillardir tr'de futbolun durumu vahim halde.

bazen istedigin kadar iyi oyna skor senden yana olmayabiliyor. bknz barca.

o yuzden sampiyon olsa da olmasa da gs iyi is cikardi. gerisi bos.
Mesaj tarihi:
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1086835&CategoryID=84

noldu bu maçta bu kadar hakeme yüklenicek.

ha pardon kırmızı + penaltı tarifesine uyulmadı tabi oke.
Mesaj tarihi:
Aykut gibi efendilik abidesi adama bile laf edenler, hakaret edenler var, el insaf.
Kendi hocalarının, yöneticilerinin ağzından köpükler saçarak haykırdığı şeyleri düzgün bir tavırla söylemesi suç oldu, tabii ensesine vur lokmasını al adam istiyorlar ama yok ööle bi dünya.

Önce Ünal milletin cebinden çektiği milyar dolardan vazgeçsin, daha yeni girdiği futbol dünyasında kendinden tecrübeli adamlara laf atmaktan ortamı germekten, tribününe şirin gözükmek için düşmanlık tohumu atmaktan vazgeçsin. Sonra çıkıp adaletten namustan bahsetsin...

Öyle hayallerindeki gibi sadece tapeyle mapeyle şike falan kesinleşmiş olmuyor, hem yargıç hem cellatlık hayaliyle yola çıktılar ama böyle ağzı açık geri dönerler, hadin geçmiş ola...
Mesaj tarihi:
hakem genel olarak oyunu zirt pirt durdurdugu icin sinir etti. bir iki harekette yanlis karar verdi trabzonun bi kirmizi kartini vermedi sariyla kurtardilar oradan yuklenmistir terim. bir de burakin golluk pozisyonda devam dememesi rezaletti. ote yandan aksi yonde de semihin olcana hareketi de bence penalti verilecek pozisyon. onu da es gecti.

yine de genel olarak kotu ama iki tarafa da kotu ve turk standartlarinda ortalama bir hakemdi. oyle abarti bir tepki sacma olmus. hakeme gelene kadar kendin oyna futbolunu haket de hakettikten sonra itiraz et.

unalin gs disi isleri gereksiz yere gundeme getiriliyor. su anda aktif en ust duzey yoneticisi devleti dolandirdigi belgelerle kanitlandigi icin oda baskanligindan atilan aktif olmayanlarin da hala yargida oldugu kulup taraftarlari nedense unal aysalin yolsuzluguma takiyor.
Mesaj tarihi:
hangi efendilik abidesi bu ya? belki fenerlilere öyle geliyo olabilir ama objektif bakan biri için tam bi çirkeflik abidesi aykut. bunu hem sözüyle hem hareketleriyle de gösteriyo.
Mesaj tarihi:
bi fenerbahceli olarak aykutun zerre efendi olduugna inanmiyorum. hatta daum'un gonderilmesinde son dakika sampiyonlugun kaybedilmesinden sonraki en buyuk sebep oldugunu dusunuyorum.

sevemedim ve sevmeyecegim bu adami.
Mesaj tarihi:
Disappear said:

bi fenerbahceli olarak aykutun zerre efendi olduugna inanmiyorum...
sevemedim ve sevmeyecegim bu adami.

tebrik ediyorum, çok doğru tespit

maalesef toplumda " efendilik " daha doğrusu " beyefendilik " diyince akla tek gelen ses yükseltmemek, bağırmamak

oysa aygut dilmen gibi sinsi ve sırtlan olanlar, cesaretsizlik ve ürkekliklerinden dolayı kısık sesle provakasyon yaparlar,

bunu da herkes efendilik sanar...
  • Yeni Oluştur...