Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 4. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor| 02.05.2012 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayır, Antep maçı olur kızarlar Antep'e niye bu kadar kasıyorsunuz diye, Bursa Kadıköy'de puan alır niye bunlar kasıyor şampiyon mu olacaklar diye, ondan sonra gelmiş saçma saçma yatış edebiyatı.
Mesaj tarihi:
Şenol Güneş:Bana göre Güneydoğu olaylarından daha önemli bir olay var...Pazar günü Fenerbahçe maçı var..(NTVSPOR)

eyvah eyvah şenol çok fena yakmış. BURAYA SOĞUK SU GETİRİN.

https://p.twimg.com/Ar6cJkmCAAELqSo.jpg

:)
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Hayır, Antep maçı olur kızarlar Antep'e niye bu kadar kasıyorsunuz diye, Bursa Kadıköy'de puan alır niye bunlar kasıyor şampiyon mu olacaklar diye, ondan sonra gelmiş saçma saçma yatış edebiyatı.
adamlar ciddi değil ki bariz trollük çabasındalar, millet onların trollüğüne değil maçın kendisine sinirleniyor bunlar da kendilerinin marifetiymiş gibi kıs kıs gülüyorlar. kendileri de inanmıyorlar yatışa fln.

"abi trabzonu gaza getirelim huehue" kafasını yaşayanlar bile var :D
Mesaj tarihi:
trabon fenere böyle oynamazsa o zaman görücez kim kime yatmış...

yazıklar olsun, lanet olsun böle futbol sistemine..
bu ülkede iyi oynayan değil, hile hurda şike vs işler yapan kazanıyor. ama galatasaray türkiyenin en iyi takımıdır bunu herkes bilsin!!!

galatasaray bu sene şampiyon olamazsa, türkiyede futbol izlemeyi bırakıyorum ve beko basketbol liginde galatasaray medikalpark'ı takip edicem. nba i de takip ederim... en temizi, en şikesizi, ve İYİ OYNAYAN ın kazandığı bir spor..

ne diyim lanet olsun
alın playofffunuzu....
Mesaj tarihi:
Trabzon'da çevik kuvvet yetemeyebilir halkın azgınlığına, komşu bir şehirde kalıp maç sabahı şehre geçmek daha akıllıca olur, zaten otelin önünde davul zurnayla gürültü yapıp takımı uyutmuyor denyolar
Mesaj tarihi:
Şenol Güneş öyle demedi abi, nasıl çarpıtılır bir laf göstermiş NTVSpor. Adamın güneydoğu olaylarından ağır bulduğu şey, futboldaki düşmanlaştırma taraflarlar arasındaki, futboldaki gerginlik. Taraftarımdan istediğim de Fener maçında bizi desteklemeleri ve taşkınlık çıkarmamaları dedi. Ligtv'de bunu dedi adam işte dümdüz.
Mesaj tarihi:
ne olursa olsun sampiyonluga giden takim icin stad cok bos gibiydi ya, bi kale arkalari doluydu galiba. tabi hafta icine bu kadar kritik maclari koyan zihniyetin orta yerine sicayim da, gene de bu kadar bos olmamaliydi diye dusunuyorum.

doruk: evet dogru diyosun galatasaray'i tutunca devlet hemen maas+ssk+akbil bagliyo sana. kafan cok guzelmis, gule gule kullan.
Mesaj tarihi:
Pasif hakemler yetersiz futbol kalitesiz türk futbolu oh yeah elalemi zengin etmeye devam.

Şu Fb lileride anlamıyorum ceviz kadar dünyanızda Gsden başka koşturucağınız büyük takım yok hala daha Gs şöyle böyle oturun eğlenin işte illa yurt dışına çıkıp yine 0 çekip gelmek mi istiyorsunuz.Bizler ufak ligimizde hayaller aleminde koşturup duruyoruz.
Mesaj tarihi:
aquila said:

su maclara gidicek bile heves kalmadi abi kimsede, haftaici bi de.

tahmin edebiliyorum da sonucta iyi gunde kotu gunde takiminin yaninda olmak diye bir sey var. sen tff'ye tepkili olursun ama gene takimini desteklersin.
  • Yeni Oluştur...