vaperon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Nerden açtım bu konuyu be. İşyerinde gaza geldim durduk yere. Yükledim yükleyeceğim minecraft. Zor tutuyorum kendimi... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Editor said: server actik haberiniz olsun dedim... tekkit client gereklidir 3.1.2 versiondur: no premium icin de client mevcuttur arkadaslar arasi actik ama 20 kisi girebilir. Modlar var ama isteklere acigiz degerlendiririz. Girmek isteyenler haber versin ona gore adres veriyim sonra troll mod olmasin serverda Servera gelmek isterim. Non-premium'um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bende istedim ip de gelmedi hicbisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Teknik kullanan ve hayalet servera dönmeyecek bir yerde oynaması eğlenceli olur ya. Bayağı çılgın projeler dönebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 kapalı bi kitle olması şart ama tekkit fln oynanıyorsa. yada cok iyi bi moderator kadrosu. o kadar cok exploit var ki bi serveri göcertebilecek bu tekkitte kullanılan modlarda, düzgün calısması için modların yarısını disable etmek gerekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 29. dakikadan itibaren izleyin. hatun koparmıs olayı hah http://www.youtube.com/watch?v=oanR7y4erbU&t=29m11s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ya hangi bilgisayara yüklersem yükliyim nekadar silip baştan kurarsam kurıyım sürekli bu hatayı alıyorum! İlk yüklemede problem çıkarmadan açıyor daha sonra oyunun açılması için cache i silip tekrar indirmem gerekiyor. Technic launcher ile oyuna girişte ve bukkit server kurulumunda hep aynı olayı yaşıyorum. Var mı bir çözümü? Hata 41 mods loaded Optifine OptiFine_1.2.5_HD_S_C6 Minecraft Forge 3.3.8.164 FML v2.2.106.176 Forge Mod Loader version 2.2.106.176 for Minecraft 1.2.5 mod_CodeChickenCore : Initialized (modpack.jar) mod_MinecraftForge : Initialized (modpack.jar) mod_NotEnoughItems : Initialized (modpack.jar) mod_ReiMinimap : Initialized ([1.2.5]ReiMinimap_v3.2_04.zip) mod_IC2 : Initialized (industrialcraft-2-client_1.97.jar) mod_IC2AdvancedMachines : Initialized (AdvancedMachines_4.0_client.zip) mod_BuildCraftCore : Initialized (buildcraft-client-A-core-2.2.14.zip) mod_BuildCraftBuilders : Initialized (buildcraft-client-B-builders-2.2.14.zip) mod_BuildCraftEnergy : Initialized (buildcraft-client-B-energy-2.2.14.zip) mod_BuildCraftFactory : Initialized (buildcraft-client-B-factory-2.2.14.zip) mod_BuildCraftTransport : Initialized (buildcraft-client-B-transport-2.2.14.zip) mod_AdditionalPipes : Initialized (buildcraft-client-DA-additionalpipes-2.1.3.zip) mod_ComputerCraft : Initialized (ComputerCraft) mod_RedPowerMachine : Initialized (RedPowerMachine-2.0pr5b2.zip) mod_ccSensors : Initialized (ccSensors-client-MC125-B017pr1.zip) mod_CCTurtle : Initialized (ComputerCraft) mod_EE : Initialized (EE2ClientV1.4.6.5.jar) mod_EnderStorage : Initialized (EnderStorage-Client 1.1.3.zip) mod_IC2NuclearControl : Initialized (IC2NuclearControl_client_v1.1.10b.zip) mod_ImmibisCore : Initialized (immibis-core_49.1.1_for_1.2.5-client.jar) mod_InvTweaks : Initialized (InvTweaks-1.41b-1.2.4.zip) mod_MAtmos_forModLoader : Initialized (MAtmos_packaged.zip) mod_ModularForceFieldSystem : Initialized (mffs_rev7_for_1.2.5-client.zip) mod_IC2_ChargingBench : Initialized (mod_chargingbench-client-1.95b-1.2.5-r1.zip) mod_CompactSolars : Initialized (mod_compactsolars-client-2.3.2.10.zip) mod_IronChest : Initialized (mod_ironchests-client-3.8.0.40.zip) mod_RedPowerCore : Initialized (RedPowerCore-2.0pr5b2.zip) mod_NetherOres : Initialized (NetherOres_Client_1.2.1.zip) mod_PowerConverters : Initialized (PowerConverters_Client_1.3.4.zip) mod_Railcraft : Pre-initialized (Railcraft_Client_5.3.3.zip) mod_RedPowerControl : Pre-initialized (RedPowerControl-2.0pr5b2.zip) mod_RedPowerLighting : Pre-initialized (RedPowerLighting-2.0pr5b2.zip) mod_RedPowerLogic : Pre-initialized (RedPowerLogic-2.0pr5b2.zip) mod_RedPowerWiring : Pre-initialized (RedPowerWiring-2.0pr5b2.zip) mod_RedPowerWorld : Pre-initialized (RedPowerWorld-2.0pr5b2.zip) mod_TubeStuff : Pre-initialized (tubestuff_49.1.2_for_1.2.5-client.jar) Balkon's WeaponMod : Pre-initialized (WeaponMod.zip) mod_WirelessRedstoneCore : Pre-initialized (WR-CBE Core-Client 1.2.2.3.zip) mod_WirelessRedstoneAddons : Pre-initialized (WR-CBE Addons-Client 1.2.2.3.zip) mod_WirelessRedstoneRedPower : Pre-initialized (WR-CBE RedPower-Client 1.2.2.1.zip) mod_ImmiChunkLoaders : Pre-initialized (zdimensional-anchor_rev3.2_for_1.2.5-client.jar) Minecraft has crashed! ---------------------- Minecraft has stopped running because it encountered a problem. --- BEGIN ERROR REPORT bb885fa7 -------- Generated 26.09.2012 12:33 Minecraft: Minecraft 1.2.5 OS: Windows 7 (amd64) version 6.1 Java: 1.7.0_07, Oracle Corporation VM: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation LWJGL: 2.4.2 OpenGL: GeForce GTX 480/PCIe/SSE2 version 4.2.0, NVIDIA Corporation java.lang.RuntimeException: unknown character ? at forge.Configuration.load(Configuration.java:258) at railcraft.common.modules.RailcraftModuleManager.loadModules(RailcraftModuleManager.java:53) at mod_Railcraft.load(mod_Railcraft.java:53) at cpw.mods.fml.common.modloader.ModLoaderModContainer.init(ModLoaderModContainer.java:356) at cpw.mods.fml.common.Loader.modInit(Loader.java:273) at cpw.mods.fml.common.Loader.initializeMods(Loader.java:628) at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.onLoadComplete(FMLClientHandler.java:223) at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:429) at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:738) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) --- END ERROR REPORT 56690a98 ---------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bilgisayarının regional ayarları türkçede ve railcraftin gerzek bir hatası var. .minecraft klasorunun icinde /config/railcraft/ klasoru içinde 3 tane cfg dosyası var. o dosyaları acıp icindeki tüm "?" karakterleri "i" ile deiştirip kaydedersen sorunun çözülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 server yok mu server ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Grimnax said: bilgisayarının regional ayarları türkçede ve railcraftin gerzek bir hatası var. .minecraft klasorunun icinde /config/railcraft/ klasoru içinde 3 tane cfg dosyası var. o dosyaları acıp icindeki tüm "?" karakterleri "i" ile deiştirip kaydedersen sorunun çözülür eyw hocam çok makbule geçti. aramadık yer kalmamıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ya hadi yeni peç gelsin yeni sesler gelsin mağaralara yarasalar gelsin domuzlara semer vuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Tekkit i actim ama non premium 3.1.2 client bulamadim bulduklarim viruslu cikti bulursaniz haberim olsun koyarim download a msg atanlara IP yi attim girebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 RPG dusunuyoruz serverda gayet eglenceli olacak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 notch yeni bir ofise taşımış şirketi: http://www.sverigessnyggastekontor.se/upload/big_584.jpg - http://www.sverigessnyggastekontor.se/upload/big_588.jpg - http://www.sverigessnyggastekontor.se/upload/big_592.jpg - http://www.sverigessnyggastekontor.se/upload/big_590.jpg - http://www.sverigessnyggastekontor.se/upload/big_589.jpg - http://www.sverigessnyggastekontor.se/upload/big_585.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 minecraft azeroth beta çıkmış: http://www.minecraftforum.net/topic/997352-crafting-azeroth/ http://i.imgur.com/N5TBB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yuheh 2gb olmus map insan degil bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 açınca 20gb oluyormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 E ÖEH YUH ÇÜŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Yokmu gelip takılcak yahu Zevkli oluyor tekkitte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 geldik 1-2 kere ama bombostu o yüzden yoksa gazimiz cok bizim 2 kisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ben indirdiydim o 20gb'ı ama açamadım olayı yetemedim sildim sanırım sonra sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 minecraft.net e girebiliyorsunuz siz di mi? ben neden giremiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 girmiyor bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bence güzel görünüyo azeroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar