nienna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 done. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Java yukle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Din merkezimiz Kabe 'ye bütün müslüman kardeşlerimizi bekleriz. Tavaf ücretsizdir. Şeytan taşlamak 1 stack lether ,le mümkündür. Saygılarımızla; Kojiroh Khalad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 st.peter bazilikasını yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 sistine şapelini eksiksiz (tavan dahil) yapana 100 elmas veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 sleepvoteyi kaldırın ya. daha güneş batmadan sleepvote açılıyor gece yaratık avlayamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 cantug said: Neyse yeni plugin çıkmış bunun için hallettim... Artık kendinizde Claim yapabilirsiniz beyler... /cmdregion create <size> - Creates a region with the given size around the player /cmdregion add <player> - Adds a player to your region /cmdregion remove <player> - Removes a player from your region /cmdregion calculate <size> - Calculates the price for a region with the given size /cmdregion reload - Reloads the config Suan bir para alınmayacak sadece 2 claim yapma hakkınız var ve 80 kare alan hakkınız bulunmakta. Rasgele belirledim aa yok su şöyle bu böyle olsun derseniz söyleyin halledelim asagi yukari 256x256 secebilirsiniz tabiki... size ı nasıl hesaplıyoruz? 7x8 kareyi 56 diye mi yazıorz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 too many/less arguments diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 En fazla 49 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 tamam ama nası yazıcam mesela 7x8 ev var 8 8 8 yazsam olmuomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 mesela sımdı 10 10 yazdım too many/less arguments dedi cmdregion create buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 /cmdregion create 49 yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 eyw ya balroga ulaşıcam yakında, tek tük iron çıktı normalmi agalitler? bide trenyolu yapan deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Suark benim bina sana çok yakın, deniz kenarına git. Baya yer altına inip denizin altındaki mineshafta ulaştım baya maden var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ya 2 binam var, ilkini release edicem orası kurumuş zaten de chestte bişiler var. ikinci bi ormanın içine kurdum onu demıosun dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Ormanın içini diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 oyy bişe olmaz ya :/ bişiler bulmaya başladım, dikine kazıorm zaten ben yanlara bakmıorm hiç. =) komşuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Suark said: oyy bişe olmaz ya :/ bişiler bulmaya başladım, dikine kazıorm zaten ben yanlara bakmıorm hiç. dibe kazarasan rasgele bi vadinin, mağaranın yada lav gölünün içine dikey dalış yapar ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 temsili resim: http://i.imgur.com/lERTxoC.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ahahaha eşek ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ne kuyusu la alakam yok benim serverla hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 grimnax başka bi server da nükleer santral yapmakla meşgul karıştırıyorsunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 60 deri alacaağım 20 elmas vereceeğim kim ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 GELİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Promenader said: GELİYORUM shdjkaljdasd. yarın veririm, verirsin, verişiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar