Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Based on leaderboard participation numbers, Minecraft sold more than 400,000 copies in 24 hours, Notch said. Minecraft broke digital sales records for the console, selling more than any other XBLA title in its first day, according to Microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 lifeisaglitchtv bu aralar yapıyo minecraft videosu http://www.youtube.com/watch?v=1HgzBUadnhY&list=UU4BsBKqIAa-rsYRyV67KAKA&index=4&feature=plcp jeffin gözünden izledyin baya komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 ahaha black jesus hastasiyim. sanirim ilk bolumlerden birinde sheep ararlarken dua etmeye basliyorlar ve pof 4 tane sheep spawn oluor gozlerinin onunde kirdi gecirdi orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wgJfVRhotlQ&feature=youtu.be This is awesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Minecraft 2 çıkıcak dediler geldim :(. şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Valla djamila videosunu izledikten sonra fena gaza geldim minecraft kurdum. Adamlara helal olsun bende kendimce bişeyler yapıyorum videodakine benzer şekilde ama tek zor oluyor hem yaratıcılık hemde iş yükü bakımından. Şöyle bi takım bulmam lazım acilen^^ 2 gündür video'ya bakarak bişeyler çıkarabildim gibi yavaş yavaş Giriş Kapısı Surlar Cadde Olacak Kısım Anayolda redstone ile ışıklandırma sistemi yaptım akşamları. Şuan açık hali; Kapalı hali; Açma Kapama Butonu; Anayolun alt kısmı; Kendimce takılıyorum, aklımda olanlar çiftlik,maden ocağı,fırın,pazar,cami,kütüphane,theme park gibi yapıları yavaş yavaş yapıcam. Arada gelir eklerim resim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 @seigen 0x33 varken daha gelmez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 güzel olmuş, başarılı. o kadar uğraşamam ben bi ark yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 SCelen said: @seigen 0x33 varken daha gelmez ^^ o hiç belli olmaz :P zira notch minecrafttan elini cekeli baya oldu bütün sorumluluk Jeb de heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 OLM NİYE GAVUR GAVUR ADAMLARIN VİDEOLARINI İZLİOSUNUZ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Bu item recipe lerini minecraft wikiye bakmadan oyun içinde görme imkanımız varmıdır yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 SCelen said: Bu item recipe lerini minecraft wikiye bakmadan oyun içinde görme imkanımız varmıdır yahu? var ofc ama minecraftini modlaman gerekiyor. Not Enough Items recipe mode yada Recipe Book a bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Sağol grim, bilmek istediğim buydu, gerisini hallederim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 adam gibi bi server yok mu ya? giriyorum coluk cocuk dolu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Kojiroh said: Hayvan gibi gaza geldim, WorldEdit'ten faydalanmak için server kurup Heroes 3'teki Tower kalesini yapmaya başladım. Hatta town hall kısmı bitti nerdeyse http://www.rankopedia.com/CandidatePix/35888.gif Server olsa ben de oynarım da hem bu hafiften gazımı aldı, hem de 15 mayıs Diablo geliyo, sakat. Böyle tek parça buildler için structure planner öneririm, şahsen altın orana göre bir şato tasarlamıştım bunu world editte yapman çok zor mesela Bullbird said: adam gibi bi server yok mu ya? giriyorum coluk cocuk dolu resmen. yeni makina aldık belki bende açabilirim belli olmaz, linux arayüz almama bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Login server mı göçük? Giremiyom oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=p7NrzwyXMEc baya şey geliyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 You can now use “/publish” to open your single-player game for LAN friends to join. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 hea o muhabbet ii olucak gibime gelior. tripwire fln da cok saglam olmus :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Dostlar ben ne yaparsam yapayım sapık gibi kasıyor oyunum. En düşüklere mi almadım özellikleri, format mı atmadım. Utanmadım bin türlü driver yükledim. Kar, lav görünce veya sırf canı istediği için 56k modemle ultima online oynuyormuş gibi oynuyorum single playeri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 optifine kurmayi dene bi baya bi fps artisi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ooooooooooof maynkraftı özledim lan ne istediniz kaleiçinden o server 10 sene giderdi hep jahrein yüzünden tahta ev yaptı yaktık akıllanmadı gene yaptı gene yaktık server trolleniyor diye kapandı ya da öyle bişey (evini bir kere ben yaktım ehe o arada yoldakı puflar da gitti yanlışlıkla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Raincloud said: Dostlar ben ne yaparsam yapayım sapık gibi kasıyor oyunum. En düşüklere mi almadım özellikleri, format mı atmadım. Utanmadım bin türlü driver yükledim. Kar, lav görünce veya sırf canı istediği için 56k modemle ultima online oynuyormuş gibi oynuyorum single playeri :( java ramini arttirdin mi kac gb ramin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar