applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ee bu server da 0 noluyor ya nerde insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kimse bilmiyo [hr] lava bucketi ocağa koyup bitirince kova geri alınıyo mu yoksa yok mu oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 gidiyo kova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Save alınıo rahat olun claimli yerlerde ganklenmez kolay kolay sangu nun mekanı mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 o claimi bana atmadın işte gelen geçen giriyo yine benim kaleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Kale sularini 1 geri cek sende basta aklina gelmedi simdi cekion iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 çekmedim ki. ama sanguine atıp bana niye atmıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 vanilla bayar modlu oynarım ben diyen delikanlıları namessarın sponsor oldugu 1.5.2 Direwolf20 FTB packi calısan servera beklerik. 62.67.42.14:25595 fakirim ama bende oynacam dien steamdan fln iletişime gecerse benimle hallederik onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 noldu simdi son durum? vanilla mi yoksa modlu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 vanillada var modluda secip gelcen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 cantugun server duruyo ama max 4 kişi online. grimin servere bakıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Grimnax said: vanilla bayar modlu oynarım ben diyen delikanlıları namessarın sponsor oldugu 1.5.2 Direwolf20 FTB packi calısan servera beklerik. 62.67.42.14:25595 fakirim ama bende oynacam dien steamdan fln iletişime gecerse benimle hallederik onuda Bu arada ftb'nin yeni ultimate mod pack'i de çıkmış pampalar :F Bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bu modlu servera girmek icin ftb launcher mi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 grimin server olmuş ama yine çok kişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 hea aynen da ultimate packlar biraz bokunu cıkarıyor o yüzden direwolfunkini kullanıorum ben daha refine oluyor onunkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 hmmm id mismatch aliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bu arada biomesoplenty mod paketinde disabled geliyor. serverside da on ise odnan oluyor olabilir. ancak test edemedim, su anda down server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yok thermalexpansion ile ilgili bir sorun var. daha dogrusu gameserversin kullandıgı sistem ile ilgili bi sorun. sabahtan beri onu düzeltmeye calısıyorum da adamların supportu fln da iptal kimse cevap vermiyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Geliyom savulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 hani geliodun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 adamlarin supportu mesai saatleri icinde cok hizli ve iyi aslinda. sorun senin full admin yetkili ek accountta olman, server sahibi account disinda servis vermezler ve cevaplamazlar. tek falsolari o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 aynen 1dk içinde cevap verdiler her ticketa ama dedigin gibi sen olmadan olmuo malesef hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 servera girebilmek için ihtiyacınız olan modpacki isteyenler bi pm çakabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bende takılmak istiyorum ama fakirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 fakirleri de düşündüm ben takma kafana hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar