Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

oradaki http://overviewer.org/ ama yarattığı haritanın uploadu zor 400mb falandı galiba benimki

onun yerine sırf resim olarak harita yaratan birşeyler de kullanabilirsin. burada güzel bir liste var:

http://www.minecraftwiki.net/wiki/Programs_and_editors/Mapping

şurdan tectonicus'u indirdim uğraştım
her şey iyi güzel yalnız imageları ufak ufak renderladı, büyük halini nasıl görüyorum harita olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

Birde şunu söyleyeyim. Uzun vadede redpowerdan çok bir şey beklememek lazım. Kadın 6 ayda bir tweet atıyor zaten. Ek olarak redpowerla çalışan bazı modların(wireles redstone falan) sahipleri modlarını redpowerdan bağımsız çalışacak biçimde düzenlemeye başladı. Aktif modlar yavaş yavaş çaktırmadan redpowerda ne varsa onları kendi modlarına eklemeye başlayacaktır. Bir noktadan sonra redpower update etmeye engel olmaktan başka işe yaramayacak.

EĞER modun yapımcısı duruşu ve mod içeriğinde ciddi bir reforma gitmezse, bu durum böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

AT!

AT!!!

AT!!!!!!

It’s time! You’ve already heard all about it in the pre-release post, so go play it in the new launcher!

For those of you who also have access to Minecraft Realms, here’s the change-log regarding Realms:

Added handling of invitations
Added resetting realm with one of provided realm templates
Added viewing backups for a realm and the ability to restore any of them
Added setting the owner of a realm as game master operator
Added confirmation screens for various actions (such as deleting a realm)
Ability to leave someone else’s realm that previously accepted invitation for.
Fixed game mode and game difficulty issue
Minor GUI fixes for better usability

Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

o ne? mod mu? mod çok var da ben modsuz seviyorum.

haritamın haritasını upload ettim. eskisi kadar oynamadığım için daha az gelişme var. yeni evimle spawn noktası arası tren yolu yapmaya çalışıyorum ama taş yetmedi tabii, anca 1 blokluk oldu. daha üstünde rail yok.

tıkla ve haritamı gez

ne iyi lan giri yaşa resmen safk

böyle haritann haritası nasıl çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

javasını kontrol et milamber makinanın bide düz minecraft serverımı kuruosun yoksa modlu flnmı ?

bide 1gb makina aldıysan (linux oldugunu varsayıyorum) 250mb işletim sistemine ayır yani serveri 750mb ile fln aç. ki zaten 512 açsan bile 10 kisiye kadar rahat düz minecraft serveri calısır sorunsuz
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

arcane said:

o ne? mod mu? mod çok var da ben modsuz seviyorum.

haritamın haritasını upload ettim. eskisi kadar oynamadığım için daha az gelişme var. yeni evimle spawn noktası arası tren yolu yapmaya çalışıyorum ama taş yetmedi tabii, anca 1 blokluk oldu. daha üstünde rail yok.

tıkla ve haritamı gez

ne iyi lan giri yaşa resmen safk

böyle haritann haritası nasıl çıkıyor?
overviewer diye bir yazılım ile.
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkadaşın çıkıp beyler ben artık offline oynamak yerine serverda oynayacağım ipsi de şu, güzel güzel oynayacağız cıvıtana banhammer demesi lazım.

o serverin 2 ayda kapanmaması lazım, kapanisa bile alın world savei diye emeklerimizi download ettirmesi lazım. zor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...