Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 server alıcam ben 1.5.2 gelince 2-3 kisi oynicaz 1ay yazarım buraya acınca glemek isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 bende oynamak için 5.2 yi bekliyodum,açınca haber edersin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 arcane said: oradaki http://overviewer.org/ ama yarattığı haritanın uploadu zor 400mb falandı galiba benimki onun yerine sırf resim olarak harita yaratan birşeyler de kullanabilirsin. burada güzel bir liste var: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Programs_and_editors/Mapping şurdan tectonicus'u indirdim uğraştım her şey iyi güzel yalnız imageları ufak ufak renderladı, büyük halini nasıl görüyorum harita olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 e 5.2 gelmiş? ben spawn seed beğenemiyorum ya. bi beğensem yerleşicem ama yok illa bişeyini istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 gelmişte teknik düzeltmeler var sadece başka bi şey yok,benmi göremedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 normal minecrafttan bahsetmiorum ya ftb packler var modlu onları bekliyorum hala güncellenmeyen modlar var 1.5.2 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 En önemli modlardan biri olan redpower 1.6ya kadar güncellenmicekmiş grim, redpower olmadan da ultimate packi güncellemezler sanıyorum ftb'yi. Modların bel kemiği nerdeyse redpower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 1.5.2 gelmiş ve bir bok yok. Mojang her zamanki gibi tatil modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 yok ya redpoweri yazan hatun fazla kaprislenince millet eski modları güncelledi. Minefactory die bi mod var redpowerin yaptıgı işin nerdeyse tamamını yapıyor. onu kullanıyor su anda piyasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Birde şunu söyleyeyim. Uzun vadede redpowerdan çok bir şey beklememek lazım. Kadın 6 ayda bir tweet atıyor zaten. Ek olarak redpowerla çalışan bazı modların(wireles redstone falan) sahipleri modlarını redpowerdan bağımsız çalışacak biçimde düzenlemeye başladı. Aktif modlar yavaş yavaş çaktırmadan redpowerda ne varsa onları kendi modlarına eklemeye başlayacaktır. Bir noktadan sonra redpower update etmeye engel olmaktan başka işe yaramayacak. EĞER modun yapımcısı duruşu ve mod içeriğinde ciddi bir reforma gitmezse, bu durum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 AT! AT!!! AT!!!!!! It’s time! You’ve already heard all about it in the pre-release post, so go play it in the new launcher! For those of you who also have access to Minecraft Realms, here’s the change-log regarding Realms: Added handling of invitations Added resetting realm with one of provided realm templates Added viewing backups for a realm and the ability to restore any of them Added setting the owner of a realm as game master operator Added confirmation screens for various actions (such as deleting a realm) Ability to leave someone else’s realm that previously accepted invitation for. Fixed game mode and game difficulty issue Minor GUI fixes for better usability Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 arcane said: o ne? mod mu? mod çok var da ben modsuz seviyorum. haritamın haritasını upload ettim. eskisi kadar oynamadığım için daha az gelişme var. yeni evimle spawn noktası arası tren yolu yapmaya çalışıyorum ama taş yetmedi tabii, anca 1 blokluk oldu. daha üstünde rail yok. tıkla ve haritamı gez ne iyi lan giri yaşa resmen safk böyle haritann haritası nasıl çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ya şunun sunucsuunu kurmak için aldım, 1gb ramli digitalocean'dan deneme amaçlı. ikide bir chrush oluyor kendi kendine düzgün logda tutmuyor deli olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 javasını kontrol et milamber makinanın bide düz minecraft serverımı kuruosun yoksa modlu flnmı ? bide 1gb makina aldıysan (linux oldugunu varsayıyorum) 250mb işletim sistemine ayır yani serveri 750mb ile fln aç. ki zaten 512 açsan bile 10 kisiye kadar rahat düz minecraft serveri calısır sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 abi düz sitesinden indirdim üstüne minecraft, 1G ile açıyordum bak iyi olduğu söyledin deneyeyim bi. şuan deniyorum zaten beğenirsem sistemi 10 kişiyle fln kalmayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Killer said: arcane said: o ne? mod mu? mod çok var da ben modsuz seviyorum. haritamın haritasını upload ettim. eskisi kadar oynamadığım için daha az gelişme var. yeni evimle spawn noktası arası tren yolu yapmaya çalışıyorum ama taş yetmedi tabii, anca 1 blokluk oldu. daha üstünde rail yok. tıkla ve haritamı gez ne iyi lan giri yaşa resmen safk böyle haritann haritası nasıl çıkıyor?overviewer diye bir yazılım ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1000519_557736000948322_411865677_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 minecraft dan mı o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 westeroscraft serverları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 olmasın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 baktım servera da ne etmiş adamlar öle ya. http://i.imgur.com/jMHqIYa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Oynasakmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 cube world oynuyorum şu sıralar, minecraftada bulaşıcam bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 bir arkadaşın çıkıp beyler ben artık offline oynamak yerine serverda oynayacağım ipsi de şu, güzel güzel oynayacağız cıvıtana banhammer demesi lazım. o serverin 2 ayda kapanmaması lazım, kapanisa bile alın world savei diye emeklerimizi download ettirmesi lazım. zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 olsa güzel olur tabide, aslında zorda olmıyan bi şey ama olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar