Haste Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ben endüstri cağına geçemedim daha,pek geçesimde yok simdilik .. http://i.imgur.com/AlxUu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 abbiiii hahaAHAHAHAHAHGAHH GRİMMM HAHAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=n3suu3UOBRA&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 fotoşop bu montaj bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 abi gece gece gülmektne insanlaarı uyandırıcaktım ya hahahaha -lan lan noluyo lan noluyo laaaan hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Grimnax said: ögrenmek kolay ya neyin nasıl yapıldıgını. tek sorun neyin nasıl yapıldıgını bilip bunlarla neler yapabileceginizi bilememeniz :P hayalgücü lazim biraz gerisi cok basit abi valla her oyunda (meslek ve okuduğum okul icabı) minimum maliyet ve işgücü ile maksimum fayda mantığıyla gittiğim için öyle büyük inşaatlara girmem gibi. niyeyse ev dedin mi 4 duvar 1 kapı, maden dedin mi evin depo kısmından aşağı inen bir merdiven fln işimi görüyor benim şu an :D bahçe bile yapmaya çalışmadım yahu. bir de creative mode da değilken büyük inşaat yapmak deli gibi kastırır. oraya zıpla duvar koy, buraya zıpla duvar koy fln :| ama server açarsan gelir sizle takılırım akşamları diye düşünüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 http://repo.creeperhost.net/direct/FTB2/6b0342f3d7703bff2ead109ef9f46f47/FTBBetaA.zip modpacki burdan aliniz minecrafti indiriniz hangi launcheri kullanıosanız sonra videodakileri takip edin. alin size FTB launcheri kullanamayan düdler icin tuto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Ağlıyorum şu anda biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 varmı gelicek FTB servera ? kendi baglantımın kaldırdıgı kadar oynıcaz 4-5 kisi cok agır lag yapmadan oynarız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Yani ben gelebilirim ama, millet hızlı bayacak diye çekiniyorum açıkçası. Hep beraber düzenli bir yabancı server bulup oraya aksak daha sağlam olurdu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 henüz pek ftb serveri yok piyasada ama fikir güzel :P bakınayım biraz ben haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ip postlarsınız buraya, public vermek istemiyorum derseniz pmden gönderebilirseniz iyi olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 http://i.imgur.com/CPFlM.jpg şu rezilliği görüyosunuz dimi? her tarafım kedi!!! kedileri severim ama nefret ettiricekler en sonunda. ulan sürekli kedi spawn oluyo götümde ne lan bu yeter artık istemiyorum arkadaş öldürüyorum öldürüyorum yine spawn oluyorlar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 mod kullanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 hayır abi mod falan yok hepsini sildim, hatta minecraftı sildim sildim tekrar yükledim default halde şuan. bi de özellikle yeni new world yaptım bakyım belki öle olmaz diye ama yok.. kedi spawn oluyor sürekli etrafımda. bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 veriyon 1.2.x'lerde bu problemi yaşayanlar olmuş. senin versiyon 1.4.2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 versiyon 1.2.x lerde kedi yoktu bi kere kardeş... evet son versiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben onları leopar falan sanıyodum kedimiymiş onlar,bi kaç kere karşıma cıkmışlardı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 http://www.minecraftwiki.net/wiki/Ocelot history'yi oku kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 okuyamam kardeş, o kadar ingilizcem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 hea tamam 1.2.4 te başlamış çıkmaya... bu kadar yaygın da değildi ama. ben 1.4ten sonra gördüm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ülkenin ana dili ingilizce diil bu arkadaşlara biri anlatsın artık :P ,benim de yarım yamalak bazen okudumu başka bi yerlerden anlıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ben de slime spawnına gıcığım hele sesleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 creeper üstüne tanımam ilk başladığımda kapıyı acık bırakmışım iceri girmiş bi patlama sesi,tüm sandıklar infilak her sey yerlerde bi düzenle dizmişdim içindekileri bide . o günden beri creeper korkusuyla yasıyorum . http://www.youtube.com/watch?v=dW8m8TvVLwU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 escape buyuk ihtimal launcherinden kaynaklanıyor o kedi hatası daha once dedigim gibi. orjinal kullanmiyorsun minecraft.exe yi tekrar bulmayı dene biyerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 he yok satın almadım. şu yeni laptop gelsin ama satın alıcam. tamam başka yere bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar