Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 insanlar kullandıkları modları paylaşamıyoor mu ? zibilyon tane şey var. normal sürüm var bende special edition mı ne o değil. hani abi şunu kullan gayet iyi falan. en ççok indirilenlere bakıyorum, bazıları update de ögrmyüor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Ne archer hastası varmış. Ben de seviyorum da kaçıp kaçıp vurmak nedir abi sdf. mekana girince yay ile ilk vuruşları yap, mesafe kisalince geç 1hshield, 2h, 1h&magic artık ne kullaniyorsan, Atıyorum 3-4 bandit arasında kalmissin, bunları okla oldurucem ışte diye kasmak nedir kara murat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 zevkli :) kınayttan kalan alışkanlık sanırım mob kite'lamak. d2'de d3'te de çok yapardık gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 D3te neyi kiteliyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 mobları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 ölmiyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Suark said: şimdi yeniden yükleyince farkettim oyunda mızrak yok lan niye acabaMorrowindden sonra bıraktılar nedense. Immersive Weapons modunda vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 mızrak overrated değil m iya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Kaladin Stormblessed bunu beğenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 şu ev olayını bilen var mı? şehirlere değilde istediğimiz yere kurabiliomuşuz sanırım. bide vampirliğin yeni halini merak ediorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 şu oyun bana çok uzun geldiği için hep sıkılıp bıraktım. şimdi görünce canım çekti oynarım yine biraz. eleştirdiğim çok yönü olsa da oyunun müzikleri efsane bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 oyunun tek sorunu ui ya hala oynatıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 skyui kur geç işte bi sıkıntısı kalmıyor inventory vs güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 SE de yok skyui bir de hakketen oyuna bu kadar ozenip inventoryí niye sallamissa adamlar ilginc. sonradan duzeltmeye de kasmamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 apple ios'ten özendik demişlerdi, uğraşmışlar bir de böyle yapmak için. steve jobs mezardan bile oyunculuğu baltalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 se almadım ben ya, kurayım şu modu o zaman. kanser edicek çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 senko said: SE de yok skyui bir de hakketen oyuna bu kadar ozenip inventoryí niye sallamissa adamlar ilginc. sonradan duzeltmeye de kasmamislar. console peasants kullanıcıları yetebilsin diye menü menü menü yapmışlardı her şeyi. halbüse koy options'a bi tane toggle yani çok mu zor? nasıl bir beyinsizlik aklım almıyor hakkaten. SE'de skyui yok diyorsun da mod var diye biliyorum, yaparlar illa ki. yapmazlarsa da modding benim için bitmiştir daha da gelmem nexus'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 SkyUI içi SKSE gerekiyor onu yazan elemanlarda SE için 64bit versiyonunu yapıyorlardı SKSEnin. Ne zaman çıkacak belli değil. Cidden Skyrimin vanilla UIsi kanser eder adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Ha yapiyorlarmiymis. Gecen bi yazi okudum skseyi yapan eleman veya ekip 64bit icin portlamiyacaz, ama portlamak isteyen olursa yardimci oluruz dediklerini yaziyordu. Demekki birileri el atmis olaya, guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 "Skyrim Special Edition has been released, and the original SKSE will not work with it. We are currently investigating the application to create a SKSE64 build for the Special Edition. This will not be a fast process. The update to 64-bits means a lot of investigation and changes. Much like the work that has gone into F4SE this will take a tremendous amount of effort. We appreciate your patience while this work continues. We have no timeline for a release. - the SKSE team 29 October 2016" SkyUI'nin 2.2 versiyonu SKSE olmadan çalışıyormuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bi de qd inventory var isteyene http://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/1970/? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 şu modu çıkaracaklar mı acaba se için https://youtu.be/t33wFvlTe7w?t=520 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 ya bu serena cok komik degil mi quest icin oduncunun biriyle muabbet edioken bu safcan bi anda odun kirmaya basladi bi yerdede alchemy table gormus, ben orda anasiyla muabbet ediom buda orda iksir karistirio falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar