Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Ne archer hastası varmış. Ben de seviyorum da kaçıp kaçıp vurmak nedir abi sdf.

mekana girince yay ile ilk vuruşları yap, mesafe kisalince geç 1hshield, 2h, 1h&magic artık ne kullaniyorsan,

Atıyorum 3-4 bandit arasında kalmissin, bunları okla oldurucem ışte diye kasmak nedir kara murat
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

SE de yok skyui

bir de hakketen oyuna bu kadar ozenip inventoryí niye sallamissa adamlar ilginc.
sonradan duzeltmeye de kasmamislar.

console peasants kullanıcıları yetebilsin diye menü menü menü yapmışlardı her şeyi.

halbüse koy options'a bi tane toggle yani çok mu zor? nasıl bir beyinsizlik aklım almıyor hakkaten.

SE'de skyui yok diyorsun da mod var diye biliyorum, yaparlar illa ki. yapmazlarsa da modding benim için bitmiştir daha da gelmem nexus'a.
Sosyal ağlarda paylaş

"Skyrim Special Edition has been released, and the original SKSE will not work with it. We are currently investigating the application to create a SKSE64 build for the Special Edition. This will not be a fast process. The update to 64-bits means a lot of investigation and changes. Much like the work that has gone into F4SE this will take a tremendous amount of effort. We appreciate your patience while this work continues. We have no timeline for a release. - the SKSE team 29 October 2016"

SkyUI'nin 2.2 versiyonu SKSE olmadan çalışıyormuş bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...