Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Allah korusun, mp hiçbir zaman gelmez inşallah bethesda oyunlarına. uyacak oyun var, uymayacak oyun var, her oyunda iyi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 bu cave'lerin resetlenmesi icin 30 oyun gunu beklemek gerektigi dogru mu ya? sanirim questi olan biryere onceden girip temizlemisim, simdi questi yapamiyorum. 30 oyun gunu oyunda takilmam mi lazim simdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 oyun içi 30 gündür o abi. 30 gün uyu işte dsddfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Öyle olunca genelde "Ben zaten temizledim orayı" diyip başlamanla bitirmen bir oluyordu questleri. Bir de illaki o süreyi kısaltan bir mod vardır, Nexusa bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 git başka quest yap olm, generic bandit questini sonra yapsan da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 aldım gitti ya. yıllarca ilaçlı oynadım. ayıp artık almazsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 lol ben de aylarca fakir versiyon oynayıp sonra indirimde görünce almıştım aynı şekilde düşünüp, tabi haliyle played time 11 saat diyo şimdi steamde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 abi bu oyun bitmez yalniz pzt'den beri hayatsizca oynadim hala yapacagim rahat 30-40 quest var listede. yalniz sonlara dogru overpowered olcam galiba, simdiden 70 oldu archery. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 nasıl archery keyifli mi ? bu sefer archer olacam sanırım. ama işte bayar mı diyorum. caster sarmamıştı beni mesela ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 archer dedicated olunacak birşey değil bence, zaten tek skill ama illa her melee char'da kullanıyorum uzaktan hedeflere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 ben egleniyorum ya yaninda restoration gidiyorum onu da hp pot'lar cok pahali geldiydi o yuzden yaptiydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 archery + stealth op baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 of canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Aluriel said: archery + stealth op baya ya Ama çok gereksiz OP ya. Biraz skiller artıp güzel de bi bow alınca, uzaktan küt küt indiriyosun her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Guzel bow ne var? Elven bow kullaniom su a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Daedric e kadar çıkıyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 http://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/1089/? pek tavsiye ederim, güzel enb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Bunlari yapcaklarina keske inventoryi biraz daha duzenleyen bisi yapsalar Item sayisi artinca karisiyor bayagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Vardı sanırım inventory i düzgünce gösteren bir addon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Bakindim bayagi da bulamadim Eski versiyonunda olabilir belki se için goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 SkyUI idi galiba çıkmamış mı SE için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 alıorm ben bun ev modunu falan bilmiodm hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 SE indirdim dün. bi oturusta 25 lvl oldum. hic two handed kasmamıstım onu deniyorum. oyun arayüzde direk mod bölümü var. bethesta hesaba girmek gerekiyor ama mod ile oynarsanız soyle boyle olabilir diye uyarı var. hic moduz oynuyorum bu sefer. ultrada 60 fps sabit. görüntüler baya iyi. bu two handed sarmadı ama pek. daha önce assassin takılıyordum. hatta lvl 70+ lara gelince aynı karakteri mage/warrior/rogue olarak oynuyordum. oynaması zevkli ne olabilir ki baska ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Bi oturusta nasi 25 oldun ya 1 haftada 21 oldum daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 3 gündür oynuyorum 14 üm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar