Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla hali hazırda skyrim varsa zaten bunu beleş vericeklermiş o çok hoşuma gitti. çıksın da önce biraz beklerim modlar iyice bi yerine otursun diye sonra gogo
Mesaj tarihi:
şimdi tek sıkıntı skse'li ve unofficial patch'li savegame'ler uyumlu olacak mı, inventory arabirimi ve 1-2 grafik mesh hariç hiç mod kullanmıyordum gerçi. mod olayının bu sıkıntısı var işte maalesef. neredeyse garanti patladı gibi.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

valla hali hazırda skyrim varsa zaten bunu beleş vericeklermiş o çok hoşuma gitti. çıksın da önce biraz beklerim modlar iyice bi yerine otursun diye sonra gogo

+ 3 resmi DLC olmalı.
Uyarı e-postası geldi.
Mesaj tarihi:
Sam said:

şimdi tek sıkıntı skse'li ve unofficial patch'li savegame'ler uyumlu olacak mı, inventory arabirimi ve 1-2 grafik mesh hariç hiç mod kullanmıyordum gerçi. mod olayının bu sıkıntısı var işte maalesef. neredeyse garanti patladı gibi.

bende deli gibi grafik modu var. oyunun bu versiyonunun benimki kadar modlusundan daha iyi olacagindan supheliyim.
Mesaj tarihi:
Eski oyundan yedeklerim ne olacak ?

Skyrim SE Steam açıldı .

En merak edilen sorunun cevabı belli oldu.

Mod kullanılmamış yedekler kullanılabilecek.

Tek yapmanız gereken yedek dosyanızı aktarmak.

Mod kullanılmış yedekler çalışmayacak.
Mesaj tarihi:
boşuna yüklemişim oyunu o halde, neyse artık kalsın bari. unofficial patch'ler canıma okudu.

bir de achievement disabled diyor mod için fo4 gibi, illa modsuz oynatacaklar yani meh.

benim eski savegame çalıştı hiç mod olmadığı halde, unofficial patch modlarını geri yüklersem herhalde sorun çıkmaz çünkü başka içerik ekleyen mod kullanmamıştım. sadece achievement meselesi üzücü. çoğunu almıştım gerçi neyse artık.
Mesaj tarihi:
niye 3 yıl önceki save'imi kullanayım ki baştan başlarım lan. çok mantıksız geliyo bana oyuna bi yenilik gelmiş, eski bitirdiğin ağzını kırdığın save'i kullanmak. oyun bitmiş zaten onda niye yani sdf
Mesaj tarihi:
ben de baştan başlarım, zaten modsuz save diye bişi yok bende asd
gerçi eski hevesle oynar mıyım bilmiyorum, iş güç filan derken wow'a anca vakit yetiyo

Feamer said:

Skyrim SE nin n farkı var?

biraz daha süslü işte
bi de 64bit desteği varmış
  • Yeni Oluştur...