lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 oyunu konsolda mid/low'dan very-high ayarlara çekip special diye satıyorlar :? https://www.youtube.com/watch?v=2_0bj-JLUYw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 valla hali hazırda skyrim varsa zaten bunu beleş vericeklermiş o çok hoşuma gitti. çıksın da önce biraz beklerim modlar iyice bi yerine otursun diye sonra gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 hazır eso ya ara vermişken iyi oldu bu tekrar oynamak için bahane arıyordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 şimdi tek sıkıntı skse'li ve unofficial patch'li savegame'ler uyumlu olacak mı, inventory arabirimi ve 1-2 grafik mesh hariç hiç mod kullanmıyordum gerçi. mod olayının bu sıkıntısı var işte maalesef. neredeyse garanti patladı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Saeros said: valla hali hazırda skyrim varsa zaten bunu beleş vericeklermiş o çok hoşuma gitti. çıksın da önce biraz beklerim modlar iyice bi yerine otursun diye sonra gogo + 3 resmi DLC olmalı. Uyarı e-postası geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 bi saniye 28 ekimde mi çıkıyo yeni versiyon? ben daha seneler var sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Black-ice said: bi saniye 28 ekimde mi çıkıyo yeni versiyon? ben daha seneler var sanıyodum. skyrim gene cikan. cilalisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Sam said: şimdi tek sıkıntı skse'li ve unofficial patch'li savegame'ler uyumlu olacak mı, inventory arabirimi ve 1-2 grafik mesh hariç hiç mod kullanmıyordum gerçi. mod olayının bu sıkıntısı var işte maalesef. neredeyse garanti patladı gibi. bende deli gibi grafik modu var. oyunun bu versiyonunun benimki kadar modlusundan daha iyi olacagindan supheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 daha 2 ay önce bitirdim ben şimdi bi daha kasar ya. felavt oyniyim ben bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Modlu normal skyrim bariz daha iyi şu remastered halinden. Keşke Steam zorla güncelleme yapmasa oyunlara. En nefret ettiğim özelliği şu sistemin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 güncelleme olarak gelmeyecek ki oyun, sayfası ayrı steam'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 steam'de pre-load açılmış, dediğim gibi ayrı oyun. library'nizde görüp yükleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 oo süper, eve gidince çakayım preload'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Bütün DLC ler eklenmiş olacak mı ? Erken yüklemeyi yapıyorum şuan. Fakat DLC olarak gözüküne birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 dlcleri içinde gardaş olayı o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 dogru gorsel modlari kuran pc kullanicisina getirisi ya yok ya cok az. daha cok yeni nesil konsollarin isine yariyor bu. vanilla skyrim den kurtuluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 ya da onlarca mod kurup "ya bu çöküyor, savegame gitti" diye uğraşmak istemeyen benim gibiler için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 bunun üstüne de mis gibi modlar gelir, her halükarda kazanırız yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 açıldı oyun. teeey tey, 5 yıl önce nasıl da heyecanlıydım çıkmasına 2 hafta kaldı diye. :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Eski oyundan yedeklerim ne olacak ? Skyrim SE Steam açıldı . En merak edilen sorunun cevabı belli oldu. Mod kullanılmamış yedekler kullanılabilecek. Tek yapmanız gereken yedek dosyanızı aktarmak. Mod kullanılmış yedekler çalışmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 boşuna yüklemişim oyunu o halde, neyse artık kalsın bari. unofficial patch'ler canıma okudu. bir de achievement disabled diyor mod için fo4 gibi, illa modsuz oynatacaklar yani meh. benim eski savegame çalıştı hiç mod olmadığı halde, unofficial patch modlarını geri yüklersem herhalde sorun çıkmaz çünkü başka içerik ekleyen mod kullanmamıştım. sadece achievement meselesi üzücü. çoğunu almıştım gerçi neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Skyrim SE nin n farkı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 niye 3 yıl önceki save'imi kullanayım ki baştan başlarım lan. çok mantıksız geliyo bana oyuna bi yenilik gelmiş, eski bitirdiğin ağzını kırdığın save'i kullanmak. oyun bitmiş zaten onda niye yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 ben de baştan başlarım, zaten modsuz save diye bişi yok bende asd gerçi eski hevesle oynar mıyım bilmiyorum, iş güç filan derken wow'a anca vakit yetiyo Feamer said: Skyrim SE nin n farkı var? biraz daha süslü işte bi de 64bit desteği varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 https://i.redd.it/ie2nim5dl4ux.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar