XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 2-3 euro falan gozukuyo su an artik alabilirim. saniyorum ki 3 kahvenin verdigi zevki verir en azindan hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 benim bir sorum var. geçenlerde demiştim mage oynuyorum diye, baydı. gerçi çok kasmadım level 5 mi neydim çok geç olmadan heavy armor two hand olayına girdim falan. şimdi levle 28 im, bu da baydı. kendimi de epey güçsüz hissediyorum (tembellikten enchant ve alchemy kasmadım). two hand ile keklik gibi öldüğümden shield + one hand olayına girdim. fakat dark brotherhood (böyle miydi bu) ve thief guild falan derken light armor duel wield + archery kombosuna girmek istedim. ben bunu oyunun ortasında yapsam ne olur ? çok mu dramatik bir dönüş olur. çok mu uğraşırım ? hile ile oluyorsa olabilir mi ? hani şimdiye kadar kastığım birkaç skill ve perk gitsin ama onları alıp taşıyaıym. örneğin heavy armorda neyim varsa alayım light armora koyayım. two handim gitsin archery olsun falan. block gitsin stealthle ilgili birşeyle yer dğeiştirsin faln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Perk puanlarını Dragonborn DLC'nin sonunda resetleyebiliyorsun. Konsoldan da yapmak mümkün. Tüm perk sistemini de değiştirebilirsin. SPERG Son oyunumda bunu kullanıyorum. Oldukça başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Oyunun asıl perkleri çok bayık. Sperg asıl oyundan daha iyi. Ama mesela herhangi bir perk dalında uzmanlaşarak oyunu oynayabilmek istiyorsanız önce perkus maximus'u, karışık gelirse de ordinator'u kullanmanızı tavsiye ederim. Perkus maximus asıl oyunda destekten öte işe yaramayan speech veya ilüzyon ağacı gibi ağaçlara odaklanarak oyunu oynayabilmeyi sağlıyor. Oyundaki "%5 buff aldın" gibi salak ve manasız bütün perkleri değiştiriyor(vanilla enchant perklerinin abartısız %80-90'ı bu dediğim şekilde). Mesela speech'de yanına birilerini merchanary olarak alabilme var. İlüzyonda saldırı görünce sana destek veren phantomlar var. Hırsızlıkla alakalı perkler arasında bir elin boşta dövüşürken düşmana zehir ve debuff atabilmeni sağlayan perkler var, düşman saldırırken disarmlamanı sağlayabilen perkler var. Özellikle hunter karakterler için wayfarer diye ekstra bir skill ağacı daha açıyor ayrıca. Eğer bu modu doğru setuplayabilirseniz oyun bayağı zenginleşiyor. Birer tane seçebileceğiniz mastery'ler falan da olduğu için perk puanı vermek stratejikleşiyor da. Daha fazla level alayım da şu perklere puan yatırayım diye heves ediyorsunuz hatta. Ordinator modunun kurumu perkus maximus kadar zor değil. Sperg gibi. Ama bunda da bir kısım daha önceden güçsüz olan ağaçlarda güçlendirmeler var. Örneğin blacksmith'in turretimsi defanslar yerleştirebilme perki var. Vanilla'da ilerledikçe güçsüzleşen büyü ağaçlarını dengeleyen perkler var. Ben şahsen ordinator'ü perkus kadar devrimsel bulmadım. Ama kesinlikle vanilla'dan çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Cevaplar içni teşekkürler, ama soruyu yanlış sordum galiba, anlaşılmadım. Ben şu an 1H+Shield+Heavy Armor ile ilerliyorum. İstiyorum ki yeni karakter açmadan playstyle ımı değiştireyim, böyle tek tek skill kasmadan, light armor kullanayım örneğin 71 skill im var heavy armorda, onu alayım light armor yapayım falan. Konsol komutlarına bakıcam şimdi. SSERG midir nedir kurdum onu, istediğim şey değil ama hoşuma gitti. Epey değişik. Belki yeni karakter açarım, zaten zamansızlıktan hileyle oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Bethesdamız Montreal de yeni ekip kurmuş. Ekip şimdiden 40 kişi. Söylentilere göre yeni Elder Scrolls ekibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 lvl 130. bütün perklerden kastım. warrior / mage/ assassin/ zırh ve silah setleri de var. ohhnegzel. Legendary seviye kesmiyor artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 ahaha. bütün saveler gitmiş. modların hepsi duruyor. ınısınııvrıdını. ne ola ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 mod olarak bi en populer skyui buldum ihtiyacımı gören zaten tek gereken bana şu aptal arayüzünü değiştirmek, daha önce az bişi olmamıstım ui illet etmişti beni başka bunu da kur dediğniz bişiler var mı? öyle ulttra super high su detayı gibi şeyler dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 http://www.tesgeneral.com/#!skyrim-guide/c22o0 skyrim guide altında 7-8 tane başlık var. hepsine bak tek tek, hoşuna giden ya adamların bak bu mod önemli dediği şeyler bulacaksın immersive armor + weapons convenient horses ilk aklıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 requiem oynamayanlar skyrim oynuyoruz diye gezmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 karakter buildleri falan gösteren bi rehber video var mı ya oynamadan önce bi fikrim olussun ne kasıcağıma dair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 ne yapsan level 30 dan sonra yardira yardira gidiyor zaten. en kotu setupda bile batiramazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Flassh said: karakter buildleri falan gösteren bi rehber video var mı ya oynamadan önce bi fikrim olussun ne kasıcağıma dair ya ben de çok aradım hatta noob sorularım var yukarıda çeşitli konularda. epey saat harcadım oyunda, fikre falan ihtiyaç yok abi. zaten 50 defa baştan karakter açıyorsun. two hand sevmedim gittim yeni açtım one hand + shield. o da baydı mage oldum, o da baydı archer oldum o da baydı thief oldum daggerlı falan. epey çeşit var. nasıl zevk alıyorsanm öyle oyna, denildiği gibi 30 levledan sonra zaten çatur çuıtur indiriyorsun herşeyi. yanlış yapma şansın yok hakikaten. ha benim tercihim two handmiş, en zevklisi o bence. blood texture mod var enhanced blood mı ne, sky ui ile şu mod her türlü olsun elinde. hani vanilla olarak oynayacam diye kasmanın anlamı yok, sky ui oyunun orjinalinde nasıl yok anlamadım hala. enhanced blood da işte daha vahşi yapıyor, two hand ile adamın kafayı koparmak, o kanların fışkırması falan apayarı bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 minimap modu var mı ya yürürken sürekli map acmaya calısmak sacmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kafam kayboldu napıcaz? bildiğin kafam yok boynumdan kanlar fıskırırken ejderha falan dövuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 uc ihtimal var. ya kullandigin body mod patlamis. ya giydigin helm in texture inda sorun var bir mod dogru kurulmamis. (kullandigin body mod a uyumsuz armor set de kurmus olabilirsin) ya da racemenu ye mudahale eden bir modun var o body sizelari patlatmis. uc daha buyuk bir ihtimal. komsolu ac. showracemenu yaz. kafada, ozellikle size da cok ufak bir degisiklik yap. bakalim geri gelecek mi. gelmezse baska seylere bakacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 tim kodunu aktif ettiğim sırada kafa koparma kombosu yedim sonra hep böyle kaldı sexchange falan demedim olmadı race değiştirmeyi de deneyeyim bakayım, görmüştüm de denemedim onu dragonborn dlc questimde bugta kaldı zaten niyeyse, görev için konusacagım hatun beni dövüyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 oyyy avoid death bugi. gecmis olsun. onun cozumu yok. ismi oyle cunku ilk kesfedenler avoid death kullanicilari. ama o olmasa da olabiliyor. seni bir sey restore ederken decapacitate yersen insta kill yemen gerekirken hp in 0 ustunde kalirsa kafa yerde kosturuyorsun oyle. eski save e donmeden duzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 pff kafasız devam ederim artık. hızlıhızlı bitirmeye kasıyorum zaten baydı edit:showracemenude yeni kafa yarattım da bu sefer helmet takınca gözukmuyor, tahminim ölünce tekrar gidicek kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Flassh said: dragonborn dlc questimde bugta kaldı zaten niyeyse, görev için konusacagım hatun beni dövüyo :( hangi hatundan bahsediyoruz bilmiyorum ama gene bir kac sebebi olabilir -ayni factiondan birini oldurmussundur -bir sey calmis ve gorulmussundur -ablaya ya da ayni factiondan birine combat esnasinda kaza ile cok dmg vermissindir -vampirsin ve vampirism stage in yuksek. beslenmen lazim. yielding dene. yani abla saldirinca once kilici cek, biraz bekledikten sonra kinina geri koy. jail time ile Kill on sight i resetle. olmazsa ablanin bagli oldugu factionin guardlarina bunu yap. bu da calismazsa sana saldirdiginda console acip npc yi clickleyip stopfight yapabilirsin ama bu gecici bir cozum cunku kos olmasina sebep olan sorun hala orada duruyor. bu da olmazsa questin o kismini konsoldan skipleyebiliriz. ama bu abla ile cok isin varsa geri cok doneceksen gene onermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bu arada unofficial skyrim ve unofficial dlc (sende ilan dlc lerinkini) patchleri mod olarak kurdun dimi? bunlarin bazilarini modderlar fixledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 birisi nette soyle bir sey onermis kafa olayi icin. save lerini backupla once. said: Hello everyone. Do you use tim mode? that's convenience console command! But tim mode have some problems. If you are killed by enemy sword, you'll have no head. (funny head) http://i.imgur.com/EwbMpby.png Maybe, headless option is written save data. But no problem, you can fix save data! 0, Open console and write it sexchange sexchange player.removeitem 000DB5D0 1 sexchange sexchange 1, Make save data (Don't wear head cloth) and end game. 2, Download TESV ESS Files Editor by fubrus http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/27119/? 3, Open save data at the ESS File Editor 4, Press Player ACHR, press Change flags, decheck "17"! 5, Press other tab (ex, Form ID), press SAVE buttom and press normal. create save data. 6, Start skyrim and load created save data. 7, Make save data in skyrim. 8, Restart skyrim, and load made save data! If your save data breaks, I cannot take the responsibility, Don't overwrite. haha :D Have a good skyrim life! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 senin bugi avoid death olmadan yasama sebebin ise TIM kullanmis olman. kafan koptugunda hp 0 in ustunde kalmis oluyor boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 düzelir diye sorun etmedim bende. keşke zamanında bi önceki saveden baslasaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar