Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Jeeztro said:

NMM downloader mı ne ordan kurdum otomatik install etti herşeyi bir şey de sormadı. ben gene bi deneyeyim şunu ya beceremedim sanırım, hiç bir şey sormadı çünkü dediğin şeylerle ilgili. gene yanlış birşey yaptım sanırım fasd

download ettiklerini elle instal etmen gerek.

mods sekmesine gelip active ettiğinde modu yükleme başlıyor yeşil 2 bar cıkıyor falan.

2k texture o sırada soruyor üstüne yazayım mı diye. 3-4 pack halinde falandı o

edit: şimdi baktım nexus'a complete full diye bişey cıkmıs, onu kurduysan dediğim şeyin olmaması gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

ben skse'yi NMM ile kuruyordum, ordaki mod listte görünüyordu. sonra NMM'nin launch ayarını SKSE yapıp ondan sonra SKSE'den giriyordum.

sebep o olabilir dicem ama skyui çalısıyor diosun bilemedm.

ayrıca önce unoffical patchleri falan yükle sonra modlamaya giriş derim

edit: yani NMM'de senin launch skyrim yazan yerde bennim launch SKSE yazıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

aynen akşam eve gidince yapayım o dediğini. bir de neler yapayım başka neler tavsiye edersiniz. unoffical patch demişssin onu da alacam. dün gece nitro çakmıştım gece 11 e kadar yolu var. ne bulursam indireyim haha.

bf4 lol gta 5 i tekrar indirdim iyi oldu nitro olayı.

ilacın burası

http://skyrimgems.com/
Sosyal ağlarda paylaş

Promenader said:

steam workshop yeterli mi yoksa nexus mods gibi bir şey kurmak şart mı

Nexus mods. ayrica steam workshop da bazi modlar abandoned. diger modlarla uyumluluk paketlerini de ayri ayri yukleyemiyorsun. steam inki cok ilkel bir sistem.

nexus un siteden modlari nmm uyumlu indir. nmm den kur. modlari kurarken aciklamalara bak, eger cakisan modlar varsa onlarin uyumluluk patchi de ayni yerde oluyor. onlari da indir. SKSE indir sitesinden. onu da kur. NMM ye skse ile launch secenegini goster. SKYUI indir ve kur. sonra LOOT indir. onu da kur. loot ile NMM de kurdugun modlari otomatik siraya diz. (nmm yeni bir mod siralama/kurma sistemi getirdi en son. ama detayina bakmadim. biz eski sistem loot devam edelim simdilik)

simdilik tes5edit ile mod temizleme. yapabiliyorsan yap, guzel olur tabi, CTD lerin azalir, sorunlar azalir, ayrica bir modun diger modun yaptigi bir seyi global degere dondurerek ustune yazmasina engel olursun. ama simdilik once bir modlari calisir kurup, dogru sirada acilmalarini sagla. sonra temizleme olayina ve texture sIkIstIrmaya bakarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...