Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ikisini de kullanıyorum ama nexus mod manager'ı çok iyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kavurma said: vay be süpermiş, evin birine girmiştim uyuyorlardı kasalarında 1 gold vardı onu çalmıştım sonra dışarı çıktım başka bir evden at çaldım demek ki o sırada beni askere şikayet etmişler hatta kasalarından 1 gold çaldığım aileye acıyıp ekmek bırakmıştım yere çok fakirler diye ödeyeyim de kurtulayım bari ya ben de kıl olmadığım biri değilse çalamıyorum. anca çok işime yarayacak şeyler olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 amma övmüşsünüz nexus mod manager'ı sdf merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yüklicem ben de ya skyrim'i. canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 elimdeki skyrim'i komple sildim sıfırdan yükledim patchledim, dlcleri kurdum şimdi bikaç tane mod çekiyorum özenle seçtim öyle ıvır zıvır şeyler yok hiç hele şöyle bi mod varmış: http://skyrim.nexusmods.com/mods/19281 bütün oyunu değiştiriyor resmen, tüm açıklamasını okumak yarım saatimi falan aldı. bunu da yükledim çok heyecanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Bende bir özenle yükledim herşeyi, kurdum modları. Sonra sınav takviminin yaklaştığı farkettim -> uninstall Şimdi tekrar kurasım var ama nasıl üşeniyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 skyrim indirime girince haber verelim gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 şu etrafta koştururken veya birden arkama bakınca takılma, atlama olması olayını çözemedim ya. araştırınca herkes ayrı telden çalmış gördüğüm. process explorer'dan kontrol ettim, vram ağzına kadar dolu da değil. anlamadım neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 save game bloat olmuş sende malesef sanırım. save file size ne kadar şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 üstüne yazmadan mevcut saveler için taze yeni save alın arada eskileri silip, benim 17mb falan save başına. 700 kere save etmişim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 evet o da bir önlem. hatta ben autosave'i kapatmıştım, baya boktan autosave sistemi bethesda oyunlarında çünkü bethesda modları düşünmüyor save yaparken script daha çalışırken ortasında save ediyor falan, zaten üst üste overwrite edip save file'ı da büyütüyor mod kullanmasan bile. manual fresh save ediyordum. falloutta time interval ayarlayıp, bu işlemi otomatik yapan save manager modu var onu kullanıyorum baya başarılı, ben bilmiyorum skyrim'e yaptılar mı aynısını. benimde bir ara save game bloat yüzünden save file size 100+ mb'a çıkmıştı 20 saatlik gameplay kaybetmiştim bir kere daha başıma gelince oyunu sildim zaten. save game bloat belirli aralıklarda oyunun 3-4 sn donmasına sebep oluyor. bu her dkda bir 3-4 sn donmaya dönünce mecbur eski save'i açtım. çözümünü aramak için rahat 10 saat harcamışımdır ama genelde çözümü olmuyor bu sorunun. modları uninstall edip oyuna girip, save edip deneyin, esp/esm'lerin ticklerini kaldırmanız modları tamamen inaktif etmez çünkü yüklenen modla scriptler hala oyunda dönüyor. bazı modları kaldırmak için önce oyundan komut girmek falan gerekiyor onlar işi iyice karıştırıyor ama bunu gerektiren mod sayısı çok azdır. gerçi ben 1 yıl geçtiği için stabilite sağlanmıştır diye umuyorum. fallout 3'e 200 tane mod yükledim ama hiç sıkıntı çekmeden bitirdim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 saveler nerde ya bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 saveler my docs'da. Xenus said: save game bloat olmuş sende malesef sanırım. save file size ne kadar şuan? 6mb filan ama unofficial yamaları kullanıyorum, o yüzden az. autosave on travel kapalı zaten, sadece rest için. quicksave kullanıyorum bir de manual save 2-3 saatte bir. gerçi resmi hd pack'i kullanıyorum da şimdi gpu ve vram usage kontrol ettim, ucu ucuna boş veya doluyor. 1gb vram. galiba onları yüklemek için takılıyor arada ama ram'de dursa bari dokular meh. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 erkek karakterlerin yüzlerini düzgünleştiren bir mod var mı grafik kalitesi açısından? kadınlar için bir ton buldum texture arttıran ama erkekler için bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 şöyle bişey var ama ben kullanmıyorum http://skyrim.nexusmods.com/mods/28879 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ya buna baktım da sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 sam senin save file size normal vram'den kaynaklanıyor olabilir yoksa texturelar yüklenirken takılma gibi bi olay başıma gelmiyordu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 barbu said: erkek karakterlerin yüzlerini düzgünleştiren bir mod var mı grafik kalitesi açısından? kadınlar için bir ton buldum texture arttıran ama erkekler için bulamadım. bunu yükledin mi? http://skyrim.nexusmods.com/mods/30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 yok daha yüklemedim de. screenshot ve videolara baktım. o + saerosun verdiği şekilde yüklenmesi gerekli biliyorum da gene de begenmedim cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 sadece benim verdiğimle vanilla havası pek kaybolmuyor baby face'e çevirmiyor diğer modlar gibi lol http://static.skyrim.nexusmods.com/mods/images/2488-3-1326721255.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 vanilla yüzler iyi ya zaten yüzünü ne zaman görüyorsun adamın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 maske yok mu sizde ya maskeden surat fln gozukmuyor ki zaten bi tek yaratirken gordum benim elemanin suratini ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 benim gördüklerim hep ölü adam yüzü genelde gözünde bolt ile :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ben xce kullanıyorum. hem erkek hem de kadınların suratları daha iyi ama castin bayburtlu yüzü yok kimsede. aslına sadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ya skyrim hd 2k texture pack modunu kurdum. ama grafiklerde hatalar var. acaba sadece oyun başında mı böyle diye düşündüm ama sanmıyorum. bu modu yükleyip de resimdeki gibi hata olan var mı? http://oi45.tinypic.com/30szg9u.jpg bu resimde çok belli değil aslında ama kule üzerinde beyaz, parlak nokta şeklinde bozukluklar var. baya fazla hemde. başka yerlerde de var. nasıl düzeltebilirim? ya da 2k kullanıp da bu sorunla karşılaşmayanlar nasıl yükledi. uzaktaki dağlarda da benzer sorunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar