Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 lololololol o ellerinde hiçbirşey kalmayan fanboyların kendini kandırması xenocuğum http://i.imgur.com/4wQce.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 fanboy değilim, yukarıdaki grafiğe %100 katılıyorum. skyrimden de obliviondan da hiçbi zaman morrowind'den aldığım keyfi alamadım. hatta şöyle bişey var; oblivion'u ve skyrimi bitirdim ama morrowindi bitiremedim. çünkü, oblivion ve skyrim'de sadece oyunu uzatmak adına sağa sola bulaşıyosun. Ama morrowind'i ben her oynayışımda o kadar merakla oynuyorum ki, istemsizce ana senaryoyu kısa süre sonra unutup yan unsurlara salça oluyorum, haftalar geçiyor ben olmuşum level 40 falan, ana görevi unutuyorum tamamen. sonra kalıyor o öyle. kaç defa baştan baştan oynadım morrowindi, her seferinde aynı şey oldu lol. adamlar imba world yapmışlar o oyunda, ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 morrowind'den skyrim'e olan gerilemelerin eleştirisini morrowind'i bile sevmeyen insan yapınca anlamı olmuyor. morrowind'i seven insanlar da yaptı zaten o eleştirileri bin kere şimdiye kadar, kaçınılan birşey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi nordlar var ejderhalar var bir erkek olarak daha ne istiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 onu diyorum bende işte. ellerinde hiçbirşey kalmadı ki fanboyların. sen fanboy olmayabilirsin ama gerçek bu konu ? gitti senaryo ? gitti questler ? gitti içerik ? gitti embesilleştirme ? diz boyu olmayan rpglikten geriye kalanlar ? yörüngede bu durumda fanboylar ne yapıcak ? ELDER SCROLLS ZATEN HİÇ RPG OLMADI Kİ HEP GIRAFİKLİ SENDBOKTU en azından sendbokun yarısı olabiliyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yarisi dedigin mal mal dolasma mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yok ikinci hecesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 stattı item slottu filan o gibi alanlarda gerileme var ama dialog, quest filan hepsinde ilerleme var, olmadığını söyleyecek kişi zaten ya oynamamış ya unutmuştur seriyi. rpg diye sunulan spektrumun bir ucunun grafikli third-person diablo'ya, öbür ucunun koridor cover shooter'lara dayandığı bir dönemde gene bundan iyisi can sağlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Benim asıl düşmanım retardization yalnız, combat sistemleri ve ilgili gameplay daima ikinci planda. DS serisi için sunumu iyi değil dersin, intellectual gamer ne alaka dersin, zorluğu zorluk değil dersin, roll&beksitep dersin bi sürü şey dersin tartışırsın. Ama consolefag gerizekalılara hitap etmek için tıraşlanmış, basite indirgenmiş diyemezsin. Skyrime obliviana fallout3e getirdiğimiz asıl eleştiriler DS serisi için geçerli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Abi rpgde oyunlarında bazısı hikayeyi nekadar değiştirebildiğini önemser karakterini istediğince customize etmeyi vs. bazısı hikayenin kitap gibi olmasını onu değiştirmesede en ince detaylarına kadar incelemeyi ister.Keyif meselesi. Ha buarada axe in bağsettiği basitleştirme olayı zaten içler acısı bi olay ama Morrowind xbox ada çıkmamışmıydı? Hani çünkü bana kalırsa bu saçmalığın sebebi konsol deil mesele artık hitap ettikleri yaş düştü adamların onlarda bu bebeler ne ister gaz olsun kız götürme olsun epik yaratık kesmeler olsun romance kill-cam vs.yardırıyolar.Hikayenin falan çokta önemi kalmıyo.Deli gibide satış rakamları var demekki tutuyo adamlar. Biz gog de takılmaya devam edicez mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ds de verdiğin kararlar oyunun sonunu değiştiriyor ki hatta birçok npc nin sonunu da değiştiriyor oyun içinde yaptıkların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ben ds için yazmadım onu arka sayfalarda rpg öğeleri tartışılmış ona hitabendi.DS eminimki güzeldir keyfine güvendiğim adamlar beğenmişse bukadar.Kontroller ım olmadığı için oynamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 haydaa herif bana patlamış. aga malmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ben onu maltazara söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Kaede said: http://i.imgur.com/Pu3pb.jpg hahahahhahayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 KenshinHimura said: haydaa herif bana patlamış. aga malmısın aşkolsun ne patlaması.Axedice bi oyuncu tipinden bağsetmiş.Bende hazır yapılmışı var diye seni gösterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ilk ve son uyarı, düzgün konuşun. axedice said: Benim asıl düşmanım retardization yalnız, combat sistemleri ve ilgili gameplay daima ikinci planda. DS serisi için sunumu iyi değil dersin, intellectual gamer ne alaka dersin, zorluğu zorluk değil dersin, roll&beksitep dersin bi sürü şey dersin tartışırsın. Ama consolefag gerizekalılara hitap etmek için tıraşlanmış, basite indirgenmiş diyemezsin. Skyrime obliviana fallout3e getirdiğimiz asıl eleştiriler DS serisi için geçerli değil. yok mesela rpg of the year diyenine karşı durursun, rpg olmadığını iddia edersin ki senin bu bölümde mesajlarının çoğunu oluşturuyor bu içerik. o bakımdan senin kapsama alanında olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 iyi de ben...adam kendi... durup... http://i.imgur.com/kFXBb.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 farkındayım, gizlesek de görüyoruz kim hangi sırayla ne demiş. mimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Sparkcaster said: Kaede said: http://i.imgur.com/Pu3pb.jpg hahahahhahayır sağdan ikinci hangi oyun burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 KenshinHimura said: iyi de ben...adam kendi... durup... http://i.imgur.com/kFXBb.gif Bebeğim bişey demedimki niye bukadar şaha kalktın.Aşkolsun sana cidden.Retardization tartışılıyodu seninde ejderha var nord var başka bişeye ne gerek varki?? yorumunda cuk oturuyodu konuya.Gifini beyendim buarada cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dark souls entellektuelmi? http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/18847697/images/1335318288356.jpg biri bariz deus exi silip onu koymus oraya ehueue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ravnos said: ya kullandığın kelimelerin anlamını bilmiyosun yada bi insana gerizekalı dediğinin farkında değilsin zaten amacım büyütmekte değil olayı gelmiş konuyla ilgili bişi daha yazmışsın e sus işte adam uyarmış uzatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yok bişey boşver.çiçek böcek ejderha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar