Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
feeder levear bunlardan ne zaman kurtulacağım?
adam 2 kişiye kulenin altındayken gidip dalıyor.

yada W ile gidermiş gibi arkasına 20 npc alıp adama dalıyor.

"beyler karşı taraf bir kaç kill alırsa kafadan, feedlerim haberiniz ola" diye mesaj atıp "kusura bakmayın" diyen bile var. (daha oyun başlamamış)
Mesaj tarihi:
trollüyor musun?
cidden böylemi durum?

30 lvl da bile düzel meyecek mi? yani bu benim için çok önemli. Tamam oyun güzel eyvallah, eğleniyorum en ufak bir lafım yok fakat bu böyle olacaksa ilerde açıkcası uğraşmak istemem.
Mesaj tarihi:
30 lvlda niye düzelsin şu an beraber oynadığın insanları geçince onlardan kurtulmuyorsun zamanla onlarda 30oluyor.hazırda 30 olmuş daha kötü olanlarda var.
Mesaj tarihi:
yani birşey puanı diyorlardı. Hatta "elohell den çıkmak" felan gibi cümleleri kullanıyorlardı. Bende kafamda "belli bir seviyeden sonra, bu tipler yükselemediklerinden bitiyorlardır" diye düşünüyordum.
Mesaj tarihi:
Densiz said:

trollüyor musun?
cidden böylemi durum?

30 lvl da bile düzel meyecek mi? yani bu benim için çok önemli. Tamam oyun güzel eyvallah, eğleniyorum en ufak bir lafım yok fakat bu böyle olacaksa ilerde açıkcası uğraşmak istemem.
bütün oyunlarda böyle

sad but true

lvl 30 olduktan sonra ranked ladderda yukarılara tırmandıkça ufak düzelmeler oluyor genel olarak tabii, bi de millet perma ban korkusundan aşırı mallaşamıyor artık hesaplarına değer veriyorsa
Mesaj tarihi:
şuan lvl 15im
çok güzel bi oyun gidiyordu 1 afk yedik
bi feeder birini tanrı yaptı karşıdan digerleri onun etrafından nasiplenerek oyunu aldı
buna rağmen nidaleeyle 12 kill falan aldım uzaktan uzaktan çok keyifliydi :D
ayrıca top lanede dariusa karşı gayet rahat dayandım tadından yenmiyor
Mesaj tarihi:
1k altına falan düşmüş ve elohell'den saç baş yolup oyunu bırakan varsa account bilgilerini pm'den bana atabilirsiniz. Ben çıkartırım ya da ekstra boşta bi accountınız varsa duo girerek yardım edebilirim.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

1k altına falan düşmüş ve elohell'den saç baş yolup oyunu bırakan varsa account bilgilerini pm'den bana atabilirsiniz. Ben çıkartırım ya da ekstra boşta bi accountınız varsa duo girerek yardım edebilirim.

bana consant bi duo partneri lazım, nick Karach west'te.
Mesaj tarihi:
Boşta acc. varsa oynayalım ama hayırsever olduğum kadar cins biriyimdir. Kendi hesabımla oynamam böyle bir şey için, zaten 1.5kdayım şu an oncelikle 1.8e doğru yelken açıcam ki şu an tatil olduğu için hiç uğraşamam velet kaynıyordur ortalıkta kaldı ki 1k altı ile duo mantıksız boşuna risk yani.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...