stimpak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 skin alcam ben, böyle kuru kuru sevmiyorum diyosan harcarsın. onun dışında hiç gerek yok.
Narius Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 450liklerden kayle ve yi'nin ap buildleri muhtemelen terör estirir noob gamelerde.
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 nidalee gibi bi güzellik varken darius gibi dingil bi karakteri nasıl üretmiş bu şirket çok acayip :D
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 feeder levear bunlardan ne zaman kurtulacağım? adam 2 kişiye kulenin altındayken gidip dalıyor. yada W ile gidermiş gibi arkasına 20 npc alıp adama dalıyor. "beyler karşı taraf bir kaç kill alırsa kafadan, feedlerim haberiniz ola" diye mesaj atıp "kusura bakmayın" diyen bile var. (daha oyun başlamamış)
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 cidden mi? bana "15 lvl gibi biterler" dediler diye takılıyorum. Yani yoksa şu eğlenceyi direk 0 a indirir :'(
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 15 lvlda senin insanlığa olan toleransın bitiyor.
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 trollüyor musun? cidden böylemi durum? 30 lvl da bile düzel meyecek mi? yani bu benim için çok önemli. Tamam oyun güzel eyvallah, eğleniyorum en ufak bir lafım yok fakat bu böyle olacaksa ilerde açıkcası uğraşmak istemem.
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 30 lvlda niye düzelsin şu an beraber oynadığın insanları geçince onlardan kurtulmuyorsun zamanla onlarda 30oluyor.hazırda 30 olmuş daha kötü olanlarda var.
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yani birşey puanı diyorlardı. Hatta "elohell den çıkmak" felan gibi cümleleri kullanıyorlardı. Bende kafamda "belli bir seviyeden sonra, bu tipler yükselemediklerinden bitiyorlardır" diye düşünüyordum.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Densiz said: trollüyor musun? cidden böylemi durum? 30 lvl da bile düzel meyecek mi? yani bu benim için çok önemli. Tamam oyun güzel eyvallah, eğleniyorum en ufak bir lafım yok fakat bu böyle olacaksa ilerde açıkcası uğraşmak istemem.bütün oyunlarda böyle sad but true lvl 30 olduktan sonra ranked ladderda yukarılara tırmandıkça ufak düzelmeler oluyor genel olarak tabii, bi de millet perma ban korkusundan aşırı mallaşamıyor artık hesaplarına değer veriyorsa
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 şuan lvl 15im çok güzel bi oyun gidiyordu 1 afk yedik bi feeder birini tanrı yaptı karşıdan digerleri onun etrafından nasiplenerek oyunu aldı buna rağmen nidaleeyle 12 kill falan aldım uzaktan uzaktan çok keyifliydi :D ayrıca top lanede dariusa karşı gayet rahat dayandım tadından yenmiyor
Yemre Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 DeathLord said: Dotaya gelin şifre pati :) bekliyoruz
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 1k altına falan düşmüş ve elohell'den saç baş yolup oyunu bırakan varsa account bilgilerini pm'den bana atabilirsiniz. Ben çıkartırım ya da ekstra boşta bi accountınız varsa duo girerek yardım edebilirim.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 k1nJo said: 1k altına falan düşmüş ve elohell'den saç baş yolup oyunu bırakan varsa account bilgilerini pm'den bana atabilirsiniz. Ben çıkartırım ya da ekstra boşta bi accountınız varsa duo girerek yardım edebilirim. bana consant bi duo partneri lazım, nick Karach west'te.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Pazar akşamı dönüyorum eve ondan sonra forza.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ranked olarak soloyken Vi jungle çoook iyi couner jungle için. Onun harici genelde supportum zaten. Jungle oynuyorum çünkü kıç toparlamanın en iyi yolu.
LethE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 vi cogiyi, kaedenin waifu kategorisine girmiyo sanırım ondan sevmiyor :/
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Boşta acc. varsa oynayalım ama hayırsever olduğum kadar cins biriyimdir. Kendi hesabımla oynamam böyle bir şey için, zaten 1.5kdayım şu an oncelikle 1.8e doğru yelken açıcam ki şu an tatil olduğu için hiç uğraşamam velet kaynıyordur ortalıkta kaldı ki 1k altı ile duo mantıksız boşuna risk yani.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 1.2'deyim ben, zaten yeni başladım. Sürekli retard kaynıyor, acil lazım yani duo oynayarak gerzek gelme şansını düşürmek. Tek sebebi o yani, beraber bot lane domine edelim değil mevzu.
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 o zaman solo giriyim şimdi bari sen yokken de 1500 yapim ratingimi ranked kapalı cizıs kırayst
Öne çıkan mesajlar