Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4/2 / 14, killerin 3'ünde killi alacak carry yok diye aldım. biri istemsiz ks oldu, hayvan gibi burstledi vayne. 4 kere çeşitli allyları son vuruştan korumaca falan, çok eğlendim :)
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

panth çok iyi heroymuş ya =) wukongtan sıkılmıştım

pantheonun son skinine hasta oldum,ruyalarima giriyor.(yazarken panikledim,harfleri yanlis yazsam epic fail olabilirdi.)
Mesaj tarihi:
abi bu gerizekalı türk serverında

karthus alıp zaten ölecek adama sırf kill çalmak için ulti atan, bir şey söylediğinde direk söven, ss vermeyen, ortada teamfight yapılırken arkada jungle'la uğraşan, sürekli ilkokul çocuğu gibi küfür eden, takımına sinirlenince bebe gibi tüm itemlarını satıp wardlardan çin seddi ören, adam öldürdükten sonra all chatten adam olacaksın vs. laf atan

kişi benim. selam. yeminle çok eğleniyorum, lvl 11 oldum daha uyarı bile almadım.

saygılar.
Mesaj tarihi:
trden uyarı aldım ben. ama öyle öyle değil baya çalışma gerektiriyor oyun başlıyor önce kız nicki varsa ona bi sövüyosun taciz ediyosun, sonra yerli yersiz atar yapıyosun , arada genel chat odasında sağa sola küfrediyosun.

küfür geldiğinde ailem mezarda, küfür ederken ise mezardaki babaanne kozlarını kullanıyosun.
çocuklar bunları duyunca kitleniyor zaten.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

abi bu gerizekalı türk serverında

karthus alıp zaten ölecek adama sırf kill çalmak için ulti atan, bir şey söylediğinde direk söven, ss vermeyen, ortada teamfight yapılırken arkada jungle'la uğraşan, sürekli ilkokul çocuğu gibi küfür eden, takımına sinirlenince bebe gibi tüm itemlarını satıp wardlardan çin seddi ören, adam öldürdükten sonra all chatten adam olacaksın vs. laf atan

kişi benim. selam. yeminle çok eğleniyorum, lvl 11 oldum daha uyarı bile almadım.

saygılar.

Oha best story ever
Mesaj tarihi:
ucuzlardan ashe, sivir gibi ad carryleri deneyebilirsin. str kafasında oynıycam diyosan malphite, alistair var.

facebook'tan riot games'i takip edince tristana veriyor, youtube'da da takip edince alistair veriyor. ip harcamadan o ikisini al, biraz da onlarla oyna :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...