Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

abi bu gerizekalı türk serverında

karthus alıp zaten ölecek adama sırf kill çalmak için ulti atan, bir şey söylediğinde direk söven, ss vermeyen, ortada teamfight yapılırken arkada jungle'la uğraşan, sürekli ilkokul çocuğu gibi küfür eden, takımına sinirlenince bebe gibi tüm itemlarını satıp wardlardan çin seddi ören, adam öldürdükten sonra all chatten adam olacaksın vs. laf atan

kişi benim. selam. yeminle çok eğleniyorum, lvl 11 oldum daha uyarı bile almadım.

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

trden uyarı aldım ben. ama öyle öyle değil baya çalışma gerektiriyor oyun başlıyor önce kız nicki varsa ona bi sövüyosun taciz ediyosun, sonra yerli yersiz atar yapıyosun , arada genel chat odasında sağa sola küfrediyosun.

küfür geldiğinde ailem mezarda, küfür ederken ise mezardaki babaanne kozlarını kullanıyosun.
çocuklar bunları duyunca kitleniyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

abi bu gerizekalı türk serverında

karthus alıp zaten ölecek adama sırf kill çalmak için ulti atan, bir şey söylediğinde direk söven, ss vermeyen, ortada teamfight yapılırken arkada jungle'la uğraşan, sürekli ilkokul çocuğu gibi küfür eden, takımına sinirlenince bebe gibi tüm itemlarını satıp wardlardan çin seddi ören, adam öldürdükten sonra all chatten adam olacaksın vs. laf atan

kişi benim. selam. yeminle çok eğleniyorum, lvl 11 oldum daha uyarı bile almadım.

saygılar.

Oha best story ever
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...