stimpak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 4/2 / 14, killerin 3'ünde killi alacak carry yok diye aldım. biri istemsiz ks oldu, hayvan gibi burstledi vayne. 4 kere çeşitli allyları son vuruştan korumaca falan, çok eğlendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 dusuncelihayvan said: panth çok iyi heroymuş ya =) wukongtan sıkılmıştım pantheonun son skinine hasta oldum,ruyalarima giriyor.(yazarken panikledim,harfleri yanlis yazsam epic fail olabilirdi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi bu gerizekalı türk serverında karthus alıp zaten ölecek adama sırf kill çalmak için ulti atan, bir şey söylediğinde direk söven, ss vermeyen, ortada teamfight yapılırken arkada jungle'la uğraşan, sürekli ilkokul çocuğu gibi küfür eden, takımına sinirlenince bebe gibi tüm itemlarını satıp wardlardan çin seddi ören, adam öldürdükten sonra all chatten adam olacaksın vs. laf atan kişi benim. selam. yeminle çok eğleniyorum, lvl 11 oldum daha uyarı bile almadım. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 twistine kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ahahah edit: hala gülüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 isyan sandım değilmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 trden uyarı aldım ben. ama öyle öyle değil baya çalışma gerektiriyor oyun başlıyor önce kız nicki varsa ona bi sövüyosun taciz ediyosun, sonra yerli yersiz atar yapıyosun , arada genel chat odasında sağa sola küfrediyosun. küfür geldiğinde ailem mezarda, küfür ederken ise mezardaki babaanne kozlarını kullanıyosun. çocuklar bunları duyunca kitleniyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ahaha wardlardan çin seddi yapmak nedir ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 annieyle hevesimi aldım ögrendim 2k ip var ne alayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Myshkin said: abi bu gerizekalı türk serverında karthus alıp zaten ölecek adama sırf kill çalmak için ulti atan, bir şey söylediğinde direk söven, ss vermeyen, ortada teamfight yapılırken arkada jungle'la uğraşan, sürekli ilkokul çocuğu gibi küfür eden, takımına sinirlenince bebe gibi tüm itemlarını satıp wardlardan çin seddi ören, adam öldürdükten sonra all chatten adam olacaksın vs. laf atan kişi benim. selam. yeminle çok eğleniyorum, lvl 11 oldum daha uyarı bile almadım. saygılar. Oha best story ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ucuzlardan ashe, sivir gibi ad carryleri deneyebilirsin. str kafasında oynıycam diyosan malphite, alistair var. facebook'tan riot games'i takip edince tristana veriyor, youtube'da da takip edince alistair veriyor. ip harcamadan o ikisini al, biraz da onlarla oyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bu arada bu oyun hala region değiştirince seslerin tamamını indiriyo mu ya hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bende olmuyor şu olay. Baksanıza bir forumlara falan nedeni neymiş. Az önce denedim, kayle ile alakalı 5 mb dosya çekti. O da sanırım yeni gelen legendary skin soundlarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 beygirgücü kaçta toplanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bişiler yiyip gelcem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ban yedim ben 28ine kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 server mı gitti lan noldu undefined diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 hea gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 undefined diyor ama clientı açıp thereisnourflevel yazınca girebildim eski taktik dsgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 aynen onu yazmaya gelmşitim. gerçi 15k queue var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ben girdim direk ya q falan girmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 3 daikaida mı okdar insan birikmiş yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 patlak serverlar gerçi 3 daikkadar normal 5x5 bekliyorum. ranked kapalı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 beygirgücü yerinden kalkamadı :( toplanın bari saat 1 den 3 e kadr bikaç bişi atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 geldim kimse yoktu çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar