LethE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 yemeğe gidiyorum yazdım ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 tartışmanın yeri bu konu değil;ama dota deny dışında bir çok konuda da lol ün birkaç gömlek üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 yok dota baya kötü lol'un yanında. bu arada koreyi ele gecirdi diyosunda baya yanlış bir bilgi. kespa takımları lol takımı kuruyo, hazırda kurmus olan bi sürü var. esf takımalrının coğunun lol takımı var. bütce olarak fan kitlesi olarak takip edilme sayısı olarak adı anılacak korede dota2 takımı yok. elindeki en büyük koz cin dota2nin. onuda doğru oynaması f2p olmadan imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 arkadaş dota ztn f2p değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 lady gaga cok başarılı tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 http://i.imgur.com/nY51u.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 REMZİİİİ. YAKTIN BİZİ REMZİİİ. AP ŞAKO REMZİİİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Ahahah Varus noobu epic'ti esas. Almayın bi daha oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 TheRiverBelow said: http://i.imgur.com/nY51u.pngsdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 SELAM BEN EN İYİ ELISE. http://i.imgur.com/ugIcy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 http://www.genckolik.net/gkup/11867714.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 iki gündür arkadaşlar bizdeydi duo atıp durduk pek gelemedim akşama takımdan 5li çıkarıp oynarız artık sayıyı yakalarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 4 kişiydik zsen gelsen 5 olcaktık.. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Tribunal eskiden ıp falan veriyordu ,noldu kaldırdılar mı onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 halen veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 39 dakika sıra var diyo ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Akali mid'ler dönmeye başlayınca, skinde ucuz olunca bastım aldım. http://lolwp.com/wp-content/uploads/Akali_Splash_221.jpg Karşımdakiler 1-0 yenik başlayacak, zoom yapalım derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 psu yandı ateşler içinden yazıyorum. Yarın gelicem oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Kha'zix aldım indirimden çok keyifli heroymuş ahah, kill almaya başladı mı hop hop zıplaya zıplaya triple double gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 khazix cok zevkli heroya. jax'ın eski halinden beri öle meleeci hero yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Skill'leri birebir aynı neredeyse Jax'la. Bu arada Vi de çok iyi heroymuş, eline sağlık dedim kendisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 said: Skill'leri birebir aynı neredeyse Jax'la. ಠ_ಠ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Jax'la alakası yok abi kha'zix'in ne yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 arkadaş her oyunmu mid kavgası olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 o mid kavgası hep oluyor ya, kavgayı kazanan da %90 çok kötü oynuyor tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar