Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

copry said:

LethE said:

copry said:

17 dakkada oyun aldık eziyorum miss fortunela , sur bile çekemediler ahahahhahahaah, çok başarısız türkiye serverı

isim ver arkadaşım :/ , dayanamıyorum her oyun shitstormfest dönüyor ana vrat sövüyorum ben eu da böyle davranmazdım., en fazla noob musun arkadaşım derdk geçerdik şimdi her oyun 'adres ver köpek' diye geçiyo, yani ksıacası friend lazım friend.

çok can sıkıcı yalnız lv5 ken karşına flash/ignite + full runepageli adam gelmesi :D

ps: korax tr deysen bi oyun atak , bariz bi saçmalıgın varsa söylerim.
tr ddeyse ayrıca buildini yerden yere vuranlar oynu bilmiyor üzülme :D

C0PRY 2. harf sıfır

C0PRY seni de ekledim jnmsss :P
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

eu da oynuyoduk zaten, hanmi hiç oyun oynamamış tanımamış olsam eyvallah dicem.

korax, öncelikle ruslardan ve swekidlerden kurtulmaya bak :D euw gel hayatını yaşa

ben swe'deyim oyuzden dedim eu north'a giriim, ulan saka maka hatunun 11 yasindaki yegeni oynuyomus oyunu lol, azönce oynarken odaya girip "friend ekliim seni, level 30u gectim bla bla" diye ezdi suncacik bebe asgfsaga ruslarinda allah belasini versin, kac tane oyunun icine sicip batirdilar sabahtan beri

EU west server'inami geliim, nereye geliim, söyleyin oraya geliyim baydim acaip
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

hic bisi anlamadim rune olayindan eahuah

buarada bazi itemlarin iconlari kirmizi neden öyle? onlari almamalimiyim? Bide ashe ile oynamaya basladim biraz biraz, bikac build yaptim, guzel critical hp falan yaptim, herifin biri cikip "o build ne lan allah belani" diye yerden yere vurdu dsgds

benim rune sayfaları tam kürt buildi ya
AP PAGE=Hepsi ap increase on lvl
AD PAGE=hepsi ad increse on lvl
bide top/support var Movement speed resistance/armor
sdfsdf

kırmızıysa ya o harita için alamayacağın bi itemdır yada benefit gelmiyordur sana
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

bide hangi hero ne, int mi str mi neci onu görmeyi cözemedim bi :D

Ap Carry / Mid Lane

Karthus, Ahri, Ryze, Morgana, Kennen, Cassiopeia, Vladimir, Anivia, Swain, Kog'Maw, Twisted Fate, Orianna, Kassadin, Galio, Zilean, Veigar, Gragas, Rumble, Annie, Mordekaiser, Lux, LeBlanc, Xerath, Lulu, Fizz, Viktor, Sion, Ziggs, Brand, Malzahar, Katarina, Akali, Heimerdinger

Ad Carry / Bot Lane

Graves, Urgot, Kog'Maw, Corki, Ashe, Vayne, Tristana, Sivir, Ezreal, Miss Fortune, Caitlyn, Kayle, Draven, Varus, Kennen, Twisted Fate, Twitch

Support / Bot Lane

Alistar, Soraka, Leona, Taric, Janna, Blitzcrank, Nunu, Yorick, Morgana, Lux, Lulu, Sona, Fiddlesticks, Galio, Kayle, Gangplank, Annie, Karma

Bruiser / Top lane

Shen, Malphite, Olaf, Udyr, Yorick, Jax, Riven, Lee Sin, Renekton, Irelia, Jarvan IV, Nautilus, Wukong, Darius, Shyvana, Singed, Nidalee, Galio, Skarner, Cho'Gath, Warwick, Gangplank, Nocturne, Fizz, Trundle, Nasus, Dr. Mundo, Tryndamere, Talon, Pantheon, Poppy, Blitzcrank, Volibear, Garen

Jungler

Nocturne, Dr. Mundo, Shyvana, Lee Sin, Alistar, Riven, Maokai, Udyr, Nautilus, Jarvan IV, Jax, Gangplank, Skarner, Olaf, Amumu, Rammus, Hecarim, Shen, Malphite, Warwick, Trundle, Fiddlesticks, Nunu, Tryndamere, Sejuani, Shaco, Pantheon, Zed

Genel olarak roller aşağı yukarı bu şekilde, rollerden senin deyimine göre ap carry int, bruiser ve jungler str diyebiliriz. mevcut metada o rolde çok tercih edilmeyen ve yeni başlayanlar tarafından oynanmaması gerekenleri kafama göre çizdim. Yeni başladıysan tavsiyem oynaması kolay ölmesi zor bi bruiser ile top lane'e gitmen oyunu çözmek için. Garen, Darius, Shen gibi.

buna ek olarak dmg giden ad casterlar var özellikle son patchten sonra mid lane'e giden talon, pantheon sayısı epey arttı. guidelar için solomid.net ve mobafire.com kullanabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ys bu arada tr sunucusu cidden boktan

lvl 9'a kadar defeat almadım ama oyundan da bi zevk almayacağımı anlayınca kasmadım daha

oyun lol değil metin 2, knight online falan sanki, hatta oynamadığım için bi an ulan o oyunlar iyiydi de oynayanlar ergen diye mi tutulmadılar diye düşündüm

oyunu seversiniz harcadığınız zamana yazık olur
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...