calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 off resmen "burası kasıyo msn ver" olayını başarmış adam. RESPECT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 eu da oynuyoduk zaten, hanmi hiç oyun oynamamış tanımamış olsam eyvallah dicem. korax, öncelikle ruslardan ve swekidlerden kurtulmaya bak :D euw gel hayatını yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 copry said: LethE said: copry said: 17 dakkada oyun aldık eziyorum miss fortunela , sur bile çekemediler ahahahhahahaah, çok başarısız türkiye serverı isim ver arkadaşım :/ , dayanamıyorum her oyun shitstormfest dönüyor ana vrat sövüyorum ben eu da böyle davranmazdım., en fazla noob musun arkadaşım derdk geçerdik şimdi her oyun 'adres ver köpek' diye geçiyo, yani ksıacası friend lazım friend. çok can sıkıcı yalnız lv5 ken karşına flash/ignite + full runepageli adam gelmesi :D ps: korax tr deysen bi oyun atak , bariz bi saçmalıgın varsa söylerim. tr ddeyse ayrıca buildini yerden yere vuranlar oynu bilmiyor üzülme :D C0PRY 2. harf sıfır C0PRY seni de ekledim jnmsss :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 LethE said: eu da oynuyoduk zaten, hanmi hiç oyun oynamamış tanımamış olsam eyvallah dicem. korax, öncelikle ruslardan ve swekidlerden kurtulmaya bak :D euw gel hayatını yaşa ben swe'deyim oyuzden dedim eu north'a giriim, ulan saka maka hatunun 11 yasindaki yegeni oynuyomus oyunu lol, azönce oynarken odaya girip "friend ekliim seni, level 30u gectim bla bla" diye ezdi suncacik bebe asgfsaga ruslarinda allah belasini versin, kac tane oyunun icine sicip batirdilar sabahtan beri EU west server'inami geliim, nereye geliim, söyleyin oraya geliyim baydim acaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 b ile mi başlıyor nickin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Korax said: hic bisi anlamadim rune olayindan eahuah buarada bazi itemlarin iconlari kirmizi neden öyle? onlari almamalimiyim? Bide ashe ile oynamaya basladim biraz biraz, bikac build yaptim, guzel critical hp falan yaptim, herifin biri cikip "o build ne lan allah belani" diye yerden yere vurdu dsgds benim rune sayfaları tam kürt buildi ya AP PAGE=Hepsi ap increase on lvl AD PAGE=hepsi ad increse on lvl bide top/support var Movement speed resistance/armor sdfsdf kırmızıysa ya o harita için alamayacağın bi itemdır yada benefit gelmiyordur sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ben de aldım tr hesap ekleyin "cay" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 copry said: b ile mi başlıyor nickin haha yok ya geyik yapıyorum. lol oynamadım hayatımda hiç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bide hangi hero ne, int mi str mi neci onu görmeyi cözemedim bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 2 acc aldım ben biriyle 2 hafta ban yiyom diğerine geçiyom onla yiyom diğerine geçiyom sdf.türkler çirkef ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ben mainimi geçirdim türkiyeye fsdz frondie, ekleyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 benimde hzallah diğeri hzmuhammedsav.nubum ama öğretirim uğraşırım derseniz ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Türkiyede de grup kursanıza paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 gerçekten istiyerek ve bilerek türkiye serverında mı oynuyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ben yanlışlıkla oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 sırf tr sunucusunda oynamak için lol yükleyecem ben birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 3 kuzenim de west'e geçmeyi unutmuş sakin sakin takılıyolardı tr serverında, onlarla saçma sapan setuplarla oynamayı özlediğimi farkedip çektim direk maini oraya. mutluyum şu an fsd edit: win kasmak istiyosanız leblanc alın ilk iş. kimse bilmiyo heroyu, her oyun win nerdeyse leblancla fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 la bi sorularima cevap verin bu ne bezginlik kimse cevaplamamis ehasdasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 skillerine bak heroların, yazıyo orda ap mi alıyo skiller ad mi alıyo. ona göre yaparsın buildini. ayrıca hero statlerine de bakıp tank mı hybrid mi onu da anlayabilirsin. yazıyo kocamankocaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 vee ilk kez elo aldım sanırım ranked games'te mavi +40 elo mu :p 3. maçımdı hep unranked oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Korax said: bide hangi hero ne, int mi str mi neci onu görmeyi cözemedim bi :D Ap Carry / Mid Lane Karthus, Ahri, Ryze, Morgana, Kennen, Cassiopeia, Vladimir, Anivia, Swain, Kog'Maw, Twisted Fate, Orianna, Kassadin, Galio, Zilean, Veigar, Gragas, Rumble, Annie, Mordekaiser, Lux, LeBlanc, Xerath, Lulu, Fizz, Viktor, Sion, Ziggs, Brand, Malzahar, Katarina, Akali, Heimerdinger Ad Carry / Bot Lane Graves, Urgot, Kog'Maw, Corki, Ashe, Vayne, Tristana, Sivir, Ezreal, Miss Fortune, Caitlyn, Kayle, Draven, Varus, Kennen, Twisted Fate, Twitch Support / Bot Lane Alistar, Soraka, Leona, Taric, Janna, Blitzcrank, Nunu, Yorick, Morgana, Lux, Lulu, Sona, Fiddlesticks, Galio, Kayle, Gangplank, Annie, Karma Bruiser / Top lane Shen, Malphite, Olaf, Udyr, Yorick, Jax, Riven, Lee Sin, Renekton, Irelia, Jarvan IV, Nautilus, Wukong, Darius, Shyvana, Singed, Nidalee, Galio, Skarner, Cho'Gath, Warwick, Gangplank, Nocturne, Fizz, Trundle, Nasus, Dr. Mundo, Tryndamere, Talon, Pantheon, Poppy, Blitzcrank, Volibear, Garen Jungler Nocturne, Dr. Mundo, Shyvana, Lee Sin, Alistar, Riven, Maokai, Udyr, Nautilus, Jarvan IV, Jax, Gangplank, Skarner, Olaf, Amumu, Rammus, Hecarim, Shen, Malphite, Warwick, Trundle, Fiddlesticks, Nunu, Tryndamere, Sejuani, Shaco, Pantheon, Zed Genel olarak roller aşağı yukarı bu şekilde, rollerden senin deyimine göre ap carry int, bruiser ve jungler str diyebiliriz. mevcut metada o rolde çok tercih edilmeyen ve yeni başlayanlar tarafından oynanmaması gerekenleri kafama göre çizdim. Yeni başladıysan tavsiyem oynaması kolay ölmesi zor bi bruiser ile top lane'e gitmen oyunu çözmek için. Garen, Darius, Shen gibi. buna ek olarak dmg giden ad casterlar var özellikle son patchten sonra mid lane'e giden talon, pantheon sayısı epey arttı. guidelar için solomid.net ve mobafire.com kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Myshkin said: sırf tr sunucusunda oynamak için lol yükleyecem ben birazdan ahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ys bu arada tr sunucusu cidden boktan lvl 9'a kadar defeat almadım ama oyundan da bi zevk almayacağımı anlayınca kasmadım daha oyun lol değil metin 2, knight online falan sanki, hatta oynamadığım için bi an ulan o oyunlar iyiydi de oynayanlar ergen diye mi tutulmadılar diye düşündüm oyunu seversiniz harcadığınız zamana yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 East'de ranked'ın tadı başkaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 LethE said: euw gel hayatını yaşa ne>euw salak rus felan daha ii westte de çok gerizekali embesil enik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar