Gizli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 s1 den s2 ye geçişte oylama yapmışlardı ve sonuç hard reset gelmesi yönündeydi ama streamerların kim uğraşacak şimdi tekrar çıkmakla demesiyle soft reset yapılmıştı o zaman yapmadılarsa şimdi hiç yapmazlar boşuna ümitlenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 LethE said: yeni hesap alıcam 1700 el oyapıp satıcam mesela copry. yoksa o akdar champ ,rune ,page, skin (gerçi hepsi beleş skin) çoq para eder. buna elo kassam 1000 tl ye bırakırım -_- Donanımhaber'de 70 kaada anca okutursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 uzun bi aradan sonra geri dönüyorum lole. ama tr serverında kalmış benim acc. şimdi ticket attım cevap bekliyorum. hallederlerse akşam bi iki oyun atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Bu aralar aklınızda olsun high elo streamerları bile direkt permaban atıyorlar. Hafiften susmaya başladım ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 ranked saçlarımı beyazlattı... Olmaz olsun böyle ranked 1k üzerine çıkamıyorum afk adam geliyo mal geliyo herbişi geliyo bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 go dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 support oynıcaksan ulaş. düzgün oynuyosan bende supportlarım değişmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Deathblade said: Bu aralar aklınızda olsun high elo streamerları bile direkt permaban atıyorlar. Hafiften susmaya başladım ben sdf. olay ne ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 sana ne sanki oynayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/13huuf/ill_never_be_able_to_officially_recommend_trinity/ gariban ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 elohellden çıkmak için fena şans lazım 2k 1.5k arasında çok fark yok yoksa ratingi toparladım dun biraz güzel 11 win streak sabah girdim 5 lose sdf gece güzel oluyor aslında 1-2 gibi veletler kalmıyor middle age yetolarla takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 tavşan riven indirime girsin artık ya http://i.imgur.com/9rlDP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Abi yeter ya 3 oyundan birinde leaver, hepte benim takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hiç gelmiyo leaver bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 trollpick leaver off canıma tak etti. 800 e düştüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 oyundan bi çıktık 1 saatlik kuyruk var demeye başladı asdsfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 öfff hakket. seveyim şansımı. iki oyun atıcam dedim yine sinir stres içerisindeyim. ayrıca lock layanları odunla dövmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Pvp.net patcher kernel hatası veriyor sabahtan beri, nasıl düzeltebilirim? yönetici olarak çalıştırdım olmadı air client sil falan dediler o da olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Lyv said: öfff hakket. seveyim şansımı. iki oyun atıcam dedim yine sinir stres içerisindeyim. ayrıca lock layanları odunla dövmek istiyorum şimdi normale döndü sabahtan beri bir gariplik var zaten oyunda, hatanın sebebi de onunla alakalı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dusuncelihayvan said: Pvp.net patcher kernel hatası veriyor sabahtan beri, nasıl düzeltebilirim? yönetici olarak çalıştırdım olmadı air client sil falan dediler o da olmadı http://tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3259 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 uk said: Lyv said: öfff hakket. seveyim şansımı. iki oyun atıcam dedim yine sinir stres içerisindeyim. ayrıca lock layanları odunla dövmek istiyorum şimdi normale döndü sabahtan beri bir gariplik var zaten oyunda, hatanın sebebi de onunla alakalı olabilir bana hala 17 dk diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Olmadı malesef ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 keşke şu an dense ki, HADİN LOL ATIYORUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 http://www.solomid.net/livestream.php?s=5148 Riot games türkiye yorumcu cok nazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Arkadaşlar perma ban yiyip üyeliğini ticketla falan açtıran varmı ? Bazı kişiler perma ban yiyip ticket atmışlar açmışlar üyeliği bazılarındada cezanın süreyi düşürmüşler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar