copry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Lyv said: koşarak almaya gider.jpg Var mı lan o kadar paran ahahha ben hala runeları geliştiriyorum azıcık birikince hala istediğim şekle getiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 rune büyük dert ya "rune'üm yokmuş ki..... :((8" diyip oynamadığım herolar var hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 rune konusu acilmisken acaba jax tarzi champlar icin arp/mrp runelari sayfa olusturmaya gerek varmiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 top gideceksen mr/armor alman daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 mesela elise jung icin; armor+mr+armor penet/magic penet tarzi bir rune sayfasi fena olmazmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 jax gibi mixed dmg vuran championlara arpen/mpen çok mantıklı gelmiyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 armor penetin formulu degismiş bu arada biryerde görmüştüm. hatırladım sözlükte görmüştüm yeni gelecek patchle birlikte armor petration sistemi değişecek oyun. diyelim ki 20 + %40 armor penetration sahibisiniz ve 100 armorlu bir adama saldırdınız; eski sistemde (100-20) * %60 = 48 armora vururken, yeni sistemde 100 * %60 - 20 = 40 armora vuracaksınız yani böylece verdiğiniz hasar artacak ve %li olmayan armor penetration itemleri değerini oyun sonunda da koruyabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 arp güzel scale olmuyor zaten pure ad eziyor wukong ve draven harici arp tercih etmiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Jax direk ad mark + move quint/ad quint. Elise jungle yerine graves jungle tercih ederim ^^. Ama ap build jungle gideceksen mag.pen mark, armor seal, per lvl mr/flat ap, ap quint olur olursa. Ama skarner, lee sin falan hazır nerf yemeden alın tadını çıkarın, yakındır junglelarda dengeleri alt üst edecekler season 3 derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 skarner shyvana güzel junglerlar skarner op baya bide evelyn çok fena ben TF ve evelyn e nerf bekliyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Borastus said: armor penetin formulu degismiş bu arada biryerde görmüştüm. hatırladım sözlükte görmüştüm hacıt eski formülü okuyup yeni sanmışın sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 olabilir eski yeni formulu falan bilmiyordum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 said: http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/3-sezonda-e%C5%9Fyalarda-yap%C4%B1lacak-baz%C4%B1-de%C4%9Fi%C5%9Fiklikler 1. Yalın Zırh Delme ve Zırh Delme yüzdesi genel olarak düşürülüyor, ama artık Yalın Zırh Delme, Zırh Delme yüzdesi uygulandıktan SONRA hesaplanıyor. Örneğin, diyelim ki %50 Zırh Delme’m, 20 de Yalın Zırh Delme’m var. Karşımda da 120 zırhlı bir hedef var. Oyunda şu an, önce Yalın Zırh Delme ile Zırh puanının 20’sini (100), sonra da kalanın %50’sini düşüyoruz, böylece hedefin 50 zırhı kalıyor. Bu değişiklikten sonra, önce zırhın %50’si delinecek, sonra kalan miktardan 20 düşülecek. Böylece hedefin 40 zırhı kalmış olacak. Bu şekilde, zırh delme değerinin hem oyunun başında hem de sonunda maliyet açısından etkin olmasını sağlayabileceğiz; çünkü artık çok miktarda zırhı delmeniz gerekiyorsa iki niteliği birbiriyle dayanışma içinde kullanabileceksiniz. armor penetration hesaplamasını değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Bu 2 tür hesaplamadan daha değişi ancak şöle olur : %arp ler toplanmaz büyük olandan başlanarak hesaplana hesaplana gider oda inciğinin binciğ olur :D Lol e bu cins bir hesaplama geliceğinide sanmıyorum anca WOW da olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 arpende yüzdeliler toplanmazsa hiç bi anlamı kalmaz saçma sapan bişi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 tamam vidyoya göre sezon 1 hesaplamasına geri dönmüşler. 31/%10 la zorla armor aldırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Wukongu cok sevdim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 tüylü erkek esprisi yapmayalım ama yinede dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 zed fena akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 O zaman onumuzdeki patchlerde ayar cekerler zed e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Wukong deli bişeymiş 21/4 yaptım Olaf'ı çok seviyorum nedense bi aşığım ama aynı build gitmekten sıkıldım enteresan şeyler yapmak istiyorum ama oyun boka sarıyor sonra. Bu arada zed'i bugün gördüm ama eleman farmlandı deli gibi en son baktığımda 0/9 gitmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 patide ciddi ranked game takımı oluşturursanız, katılmayı isterim. Inflamestrike - EU West lolking stats http://www.lolking.net/summoner/euw/22615556 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Nidalee ye visual upgrade geliyor.Baya iyi olmuş http://na.leagueoflegends.com/news/visual-upgrade-nidalee-bestial-huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 LethE said: tüylü erkek esprisi yapmayalım ama yinede dimi :) Kesinlikle^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar