Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lyv said:

koşarak almaya gider.jpg

Var mı lan o kadar paran ahahha ben hala runeları geliştiriyorum azıcık birikince hala istediğim şekle getiremedim.
Mesaj tarihi:
armor penetin formulu degismiş bu arada biryerde görmüştüm.
hatırladım sözlükte görmüştüm

yeni gelecek patchle birlikte armor petration sistemi değişecek oyun. diyelim ki 20 + %40 armor penetration sahibisiniz ve 100 armorlu bir adama saldırdınız; eski sistemde (100-20) * %60 = 48 armora vururken, yeni sistemde 100 * %60 - 20 = 40 armora vuracaksınız yani böylece verdiğiniz hasar artacak ve %li olmayan armor penetration itemleri değerini oyun sonunda da koruyabilecek.

Mesaj tarihi:
Jax direk ad mark + move quint/ad quint.

Elise jungle yerine graves jungle tercih ederim ^^.

Ama ap build jungle gideceksen mag.pen mark, armor seal, per lvl mr/flat ap, ap quint olur olursa.

Ama skarner, lee sin falan hazır nerf yemeden alın tadını çıkarın, yakındır junglelarda dengeleri alt üst edecekler season 3 derken.
Mesaj tarihi:
Borastus said:

armor penetin formulu degismiş bu arada biryerde görmüştüm.
hatırladım sözlükte görmüştüm

hacıt eski formülü okuyup yeni sanmışın sanırım?
Mesaj tarihi:
said:

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/3-sezonda-e%C5%9Fyalarda-yap%C4%B1lacak-baz%C4%B1-de%C4%9Fi%C5%9Fiklikler

1. Yalın Zırh Delme ve Zırh Delme yüzdesi genel olarak düşürülüyor, ama artık Yalın Zırh Delme, Zırh Delme yüzdesi uygulandıktan SONRA hesaplanıyor.

Örneğin, diyelim ki %50 Zırh Delme’m, 20 de Yalın Zırh Delme’m var. Karşımda da 120 zırhlı bir hedef var.

Oyunda şu an, önce Yalın Zırh Delme ile Zırh puanının 20’sini (100), sonra da kalanın %50’sini düşüyoruz, böylece hedefin 50 zırhı kalıyor.

Bu değişiklikten sonra, önce zırhın %50’si delinecek, sonra kalan miktardan 20 düşülecek. Böylece hedefin 40 zırhı kalmış olacak.

Bu şekilde, zırh delme değerinin hem oyunun başında hem de sonunda maliyet açısından etkin olmasını sağlayabileceğiz; çünkü artık çok miktarda zırhı delmeniz gerekiyorsa iki niteliği birbiriyle dayanışma içinde kullanabileceksiniz.

armor penetration hesaplamasını değiştirdiler.
Mesaj tarihi:

Bu 2 tür hesaplamadan daha değişi ancak şöle olur : %arp ler toplanmaz büyük olandan başlanarak hesaplana hesaplana gider oda inciğinin binciğ olur :D Lol e bu cins bir hesaplama geliceğinide sanmıyorum anca WOW da olur :)
Mesaj tarihi:
Wukong deli bişeymiş 21/4 yaptım
Olaf'ı çok seviyorum nedense bi aşığım ama aynı build gitmekten sıkıldım enteresan şeyler yapmak istiyorum ama oyun boka sarıyor sonra.

Bu arada zed'i bugün gördüm ama eleman farmlandı deli gibi en son baktığımda 0/9 gitmişti :)
Mesaj tarihi:
patide ciddi ranked game takımı oluşturursanız, katılmayı isterim.
Inflamestrike - EU West

lolking stats

http://www.lolking.net/summoner/euw/22615556

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...