Lyv Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 pati kanalı pati kanalı deniyor. kimseler yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ben giriyorum arada kimse yok diye çıkıyorum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 agresif bi support gelsin artık su oyuna saçma sapan aynı model 100 tane mid / assasin hero yapacaklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 season 3 de güzel bi support gelecekmiş. ek olarak jungle a yeni bi düzenleme achievements sistemi (achievement kazandıkca ip veya yeni summoner icon) ve masteries ağacında yenilikler olacakmış says morello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi bu oyun cidden berbat ya kötü herolar,berbat meta ve kore tarzı oyuncuyu nerd yapan,oyuna bağlayan ip ile hero alma bok püsür olayı çok kötü çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 season 3'te baya bi değişiklik gelcek galiba, şuanki taktikleri stratejileri değiştirmeye çalışıyorlar gibi bi hava sezdim. oyunu kırmazlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Gizli said: abi bu oyun cidden berbat ya kötü herolar,berbat meta ve kore tarzı oyuncuyu nerd yapan,oyuna bağlayan ip ile hero alma bok püsür olayı çok kötü çok Ehehehe. IP boostu görünce nolife kasanda sensin ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 evet yaptım bazı hatalar tankcı kardeş.o zamanlar dotayla tanışmamıştık tabi edit:lan o zaman yazındı.dışarısı yanıyor,dışarı çıkmak için tek sebebim antrenman sonra otur pc ye oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 5 veya 4 kişilik premade girecekseniz serverın bi önemi yok , onun dısında tek başımayım derseniz N.A. ( ping 200 yazsada cogu zaman etkilemiyor oyunu ) yada EU West de oynayın. Agresif oynanabilcek supportlar var ama yeni yapılmadı tabi :) Gerç son zamanlarda şuursuzca jungler yapıolar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedstarveril Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 League of legends top5'lerini türkçe yayınlayan bi kul çıktı sonunda.. Websiteleri: http://www.vortex-zone.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 HarveyQuinn said: season 3 de güzel bi support gelecekmiş. ek olarak jungle a yeni bi düzenleme achievements sistemi (achievement kazandıkca ip veya yeni summoner icon) ve masteries ağacında yenilikler olacakmış says morelloga'ya da nerf gelecek. xaty said: season 3'te baya bi değişiklik gelcek galiba, şuanki taktikleri stratejileri değiştirmeye çalışıyorlar gibi bi hava sezdim. oyunu kırmazlar umarım ingame açısından çok fazla değişiklik olmaz fakat hep yaptıkları gibi popüler olan ne varsa nerfleyecekler işte. better nerf irelia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 item, mastery, summoner spells değişiklikleri neyse de 2 ormancı olabilmesi bazı şeyleri değiştirir mesela. haritada da bir kaç oynama yaparlarsa o da değiştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 elo reset geldi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 oynamayin ayari ile ben yeni basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 agresif support var zaten oyunda, siz agresif oynayamıyorsunuz demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ne yapiyor abi agresif. elini havaya kaldirip küfür felan mi ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Şimdi kimlerine göre sup mantığı sona,soraka,taric al çimde bekle bana heal attan öte değil. Sup görevi aynı zamanda karşı heroya zarar vermek ve CC skilleriyle onları bezdirmek. Ben sup harici başka bişey oynamıyorum. Soraka, zyra, lux, natilus, alistar,teemo yeterince ofansif suportlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Karşıma teemo supp gelsin, ekmek arasına koyar yerim oyun boyunca. Başta 3 dk cs az kas, harrasslanma sonrası ilk gang ile birlikte gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 samaella said: Şimdi kimlerine göre sup mantığı sona,soraka,taric al çimde bekle bana heal attan öte değil. Sup görevi aynı zamanda karşı heroya zarar vermek ve CC skilleriyle onları bezdirmek. Ben sup harici başka bişey oynamıyorum. Soraka, zyra, lux, natilus, alistar,teemo yeterince ofansif suportlar. soraka eğer ofansif ise sona nükleer support falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 o saydıklarının hiç biri ofansif oynanmıyor tank buildle güzel gidiyor lulu sona güzel ama nerf geldi sona'ya lulu'da late gamede yetersiz kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ofansif olmak icin gidip adama bi milyar vurmaay gerek varmı? alistar natilus falan baya ofansif herolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 taric ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 lulu late gamede yetersiz kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Dediğim gibi ofansif olmayan sizsiniz ozaman. Alistar, Zyra ve lux gayet disable ve agresif supoortlar. Taric kayle nunu ile çimde ekleyip atıp slow/stun yapıp kaçmak ta bir ofansifliktir. Soraka ile heale giderseniz ofansiflik bekleyemezsiniz ama starfall ve silent ile early game de çok can yakar soraka. Soraka ile mid yapıp godlike olan adamlar da gördüm yani heroda herhangi bir sıkıntı yok keza zyra ve luxu biliyoruz midde. Aynı şekilde alistar natilus jungle yapabilen herolar. Taric ve sona bu dediklerimi yapamıyor biraz daha pasifler belki. Late game de bişi yapılmak isteniyorsa ap sart kimisine. Guru değilim elbet, düşünce ve oynayış tarzım böyle benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 o zaman düşüncen de oynayış tarzın da baya yanlış sona competitive playdeki en ofansif supportlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar