Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

5 veya 4 kişilik premade girecekseniz serverın bi önemi yok , onun dısında tek başımayım derseniz N.A. ( ping 200 yazsada cogu zaman etkilemiyor oyunu ) yada EU West de oynayın.

Agresif oynanabilcek supportlar var ama yeni yapılmadı tabi :)
Gerç son zamanlarda şuursuzca jungler yapıolar :/
Sosyal ağlarda paylaş

HarveyQuinn said:

season 3 de güzel bi support gelecekmiş. ek olarak jungle a yeni bi düzenleme achievements sistemi (achievement kazandıkca ip veya yeni summoner icon) ve masteries ağacında yenilikler olacakmış

says morello
ga'ya da nerf gelecek.

xaty said:

season 3'te baya bi değişiklik gelcek galiba, şuanki taktikleri stratejileri değiştirmeye çalışıyorlar gibi bi hava sezdim.
oyunu kırmazlar umarım
ingame açısından çok fazla değişiklik olmaz fakat hep yaptıkları gibi popüler olan ne varsa nerfleyecekler işte. better nerf irelia.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi kimlerine göre sup mantığı sona,soraka,taric al çimde bekle bana heal attan öte değil.

Sup görevi aynı zamanda karşı heroya zarar vermek ve CC skilleriyle onları bezdirmek. Ben sup harici başka bişey oynamıyorum. Soraka, zyra, lux, natilus, alistar,teemo yeterince ofansif suportlar.
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

Şimdi kimlerine göre sup mantığı sona,soraka,taric al çimde bekle bana heal attan öte değil.

Sup görevi aynı zamanda karşı heroya zarar vermek ve CC skilleriyle onları bezdirmek. Ben sup harici başka bişey oynamıyorum. Soraka, zyra, lux, natilus, alistar,teemo yeterince ofansif suportlar.

soraka eğer ofansif ise sona nükleer support falan
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi ofansif olmayan sizsiniz ozaman. Alistar, Zyra ve lux gayet disable ve agresif supoortlar. Taric kayle nunu ile çimde ekleyip atıp slow/stun yapıp kaçmak ta bir ofansifliktir. Soraka ile heale giderseniz ofansiflik bekleyemezsiniz ama starfall ve silent ile early game de çok can yakar soraka. Soraka ile mid yapıp godlike olan adamlar da gördüm yani heroda herhangi bir sıkıntı yok keza zyra ve luxu biliyoruz midde.

Aynı şekilde alistar natilus jungle yapabilen herolar. Taric ve sona bu dediklerimi yapamıyor biraz daha pasifler belki. Late game de bişi yapılmak isteniyorsa ap sart kimisine. Guru değilim elbet, düşünce ve oynayış tarzım böyle benim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...