wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 nofear666 said: Türkiye serverine doğudan geçtim ama şöyle bir olay var. Doğuda bile çok azda denk gelen polonyalı ve rus bebeler oyundan soğutuyordu buraya geldik devam edeyim dedim. Her beş oyundan 4ünde biri afk oluyor ya da çıkıyor diğerleri ona küfür etmekten oyun oynamıyor tam çevirdik derken birisi surrender yapıyor sürekli. İp kasıp geri dönerim eski yerime. KBt de ki üyeliklede buraya girerim arada bir. otomatik geçtiysen geri döndüğünde ip boostun kalıyor 1 aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 biri oyunu özet gecse. weste kayit oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YqHA27jrJis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ya turkiye serverına atmış westteydim nasıl geçebiliri west'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Bir umut başladım, haydi TR serverları ne güzel olacak falan fişman adamlar Türklere özel server yapmışlar çok hoş!! Girdim oyuna ben 60-70 ping ile oynuyorum,eleman 13 pingle dedim "Ne ayak ?" . "Aga ben Almanya'dan giriyorum" dedi. Yapacağınız serverın lokasyonuna, İP'sine,zihniyetine tüküreyim dedim ve derhal HoN'a kıvrıldım aynı seksi bir yılan gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Seele said: biri oyunu özet gecse. weste kayit oldum. Önümüze gelene bir tekme işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Türkiye serverında kırk saat oyuna girmek için bekliyosun bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ya ögretsenize bana. level üc oldum. kimi nasil eklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 m3g4kill said: Bir umut başladım, haydi TR serverları ne güzel olacak falan fişman adamlar Türklere özel server yapmışlar çok hoş!! Girdim oyuna ben 60-70 ping ile oynuyorum,eleman 13 pingle dedim "Ne ayak ?" . "Aga ben Almanya'dan giriyorum" dedi. Yapacağınız serverın lokasyonuna, İP'sine,zihniyetine tüküreyim dedim ve derhal HoN'a kıvrıldım aynı seksi bir yılan gibi . ney hon mu bana lol daha iyi dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 türkiye serverında az önce öldüm. adam ölmüş babannemden girdi teyzemin çocuklarına kadar gitti. Öldüm sadece support yaparken :( küfürü edende saRI_LaciVert99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 dusuncelihayvan said: türkiye serverında az önce öldüm. adam ölmüş babannemden girdi teyzemin çocuklarına kadar gitti. Öldüm sadece support yaparken :( küfürü edende saRI_LaciVert99 Ks yapmayı dene, küfür dağarcığın gelişiyor. Hatta karşılık verirsen 2 yeni skill ağacı açılıyor. 1. " Gel vs. ? veya 1 vs. 1 ? " 2. " Adres ver lan bilmemne ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 İngilizce konuşmaktan ve kurallardan uzak insanlar. Üşenmeden en ufak bi küfürü ya da kurallara aykırı olduğunu bildiğim her şeyi şikayet ediyorum. Şikayetler yerini bulursa yakında tertemiz bi server olur diye umuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 kokaini kısmanı umut ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Zaten serverda az insan var, muhtemelen beleş transfer süresi bitmeden daha da az kişi kalır. O yüzden küfüre vs. pek yaptırım olucağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Nasıl geçiş yapıyoruz TR serverına anlamadım ben? otomatik olarak geçiş önermedi bana. shop'ta other bölümünden geçmeyi denedim hata alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 abi ss alıp sikayet edin oyun bitiminde.. Bende umitliyim bu pislikler temizlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Tekrar bağlanılıyor diyip donup kalıyo oyunda sürekli? var mı böyle bi sorun yaşayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bu adamlar yemiyor içmiyor avatar güncelliyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 biraz daha zorlarsa dota 2 geçicem bir takımda 2 kişi random basar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 xaty said: İngilizce konuşmaktan ve kurallardan uzak insanlar. Üşenmeden en ufak bi küfürü ya da kurallara aykırı olduğunu bildiğim her şeyi şikayet ediyorum. Şikayetler yerini bulursa yakında tertemiz bi server olur diye umuyorum.. buluyor baya 3-4 aydır oynamıyorum çok nadir giriyorum öle çağıran olursa falan. hala mailime riottan mesaj geliyor sayenizde paspak tirtimiz yaptık sörvırı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Pascha said: abi ss alıp sikayet edin oyun bitiminde.. Bende umitliyim bu pislikler temizlensin kanalizasyonu pipetle arıtıp içme suyu elde etmek daha makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Bana transfer beleşi gelmiş west'e, geçiyorum ben. Kimler var şu an westte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 özledim lan oynamayı, 4 aydır ortalıkta olmadığım için oyunun kalitesinde düşüş olmuş olabilir, 1 haftaya yine yargılamaya geliyorum. bi de tr sunucusuna atmışlar birilerini giremediğim için bakamıyorum ama west'ten atmamışlardır herhalde, ranked takım falan var zaten saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 oops.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar