Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Mart 2012'den önceki accountlar otomatik alınmayacak Türkiye serverına, ama geçip geri dönüş hakkı olur sanırsam bizede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Şimdi bugün account aldık diyelim geçmekte istemiyorum zorla geçirecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Geçtikten sonra geldiğin yere dönüş hakkın var ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Bu sene içinde Türkiyeden oyuna giriş yapan bütün accountlar aktarılacak. Onlarda 15 gün boyunca eski serverına ücretsiz geçebilecek. Sonra şu an açıklanmamış bir süre için transfer kapatılacak. Türkiyeden girmeyenler için ücretsiz geçiş hakkı olacak mı bilmiyorum ama supportla iletişim kurarsanız yardımcı olurlar muhtemelen. Bi de ip boost ilk transferde veriliyor yani geri dönerseniz boost kalıyor brolaf alamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Herkese aynı skin verildikten sonra skin hediye etmenin ne mantığı var ki yahu, hediye olarak bir skin hakkı verseler de istediğimizi seçsek bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 warhero janna versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ya bişi sorucam, acc name'imi unuttum ama e-mail imi yazınca kayıtlı değil diyor. email'imde riottan gelen mail duruyor eminim o olduğuna. nasıl çözülür bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Anlamadım, e-mailinde riottan gelen mail duruyorsa,o mail'de acc. name yazmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 yazmıyor, account safety konusunda bir şeyler yazmışlar. ilk üye olurken attıkları muhtemelen junk'a gelmişti ve silinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 o zaman forgot my account,pass. falan gibi bir şeyler varsa tıkla abi. gelir mail yine sana, en kötü resetlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 olm ciddi ciddi türk serverına mı geçmeyi düşünüyosunuz umarım ben yanlış anlamışımdır yoksa aklınız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 benim halen aklım almıyor neden turk serveri açıyorlar başka ülke için böyle bir server yok di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 80 milyon nüfus, ciddi bir liseli potansiyeli. Kredi kartı olmayan liselilerin aldığı prepaid kartlardan çok pis para kaldıracaklar türkiyeden. En kötü ihtimal masraflar çıkar, yapılan reklamda cabası. Edit : Birde tek başıma oynamayım, leaver flamer sıkıldım diye ekşiden bir kaç adam ekledimde, yok abi 3-4 oyunda bir dek gelen türklere dayanamıom. Her oyunda benden başka 9 türkün olması, ı ıhh. Edit2: 2000 winin var insafsız, danamısın nasıl oynuyorsun, kule altında dursan, daha fazla creep alırsın, ölmezsin bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 serverları kapasitelerine ulaştı ve hala büyüyor oyuncu kitlesi mecburlar yani ayırıcaklar bir iki millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 serverları genişletmek daha makul bi çözüm. havuz büyük kalır hem bu alt yapıylada 90 pingin altını göremeyiz bi farkıda olmaz eu dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 100-150 ping alıyorum ben sürekli stabil pingim bu şekilde. ama sorun yaşamıyorum alistar combosu bile çalışıyor tıkır tıkır. yeter ki pingler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bir süre girilmeyen hesaplar siliniyor mu burda ya ne e-mail'imi bulabiliyor sistemde ne acc ismimi, nasıl iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 support ticket aç ya düzügn biri gelir hemen çözer yada bi 5-7 güne hallolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi sayfasına giriyorum otomatik türkiyeye yönlendiriyor. yukarıdan english'i seçiyorum support diyorum yine türkçe destek sayfası geliyor sihirdar adımı falan soruyor ne biçim iş bu ya attım bi mesaj bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 https://support.leagueoflegends.com/home şuraya ayrıca kaydol summoner ismini account ismini felan sorucak oyun hesabıyla destek hesabı farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Savagery Damage increased to 30/60/90/120/150 from 30/55/80/105/130 The attack speed bonus now applies to his first attack after activation Battle Roar No longer has a cast time (can be cast while moving) Ability power ratio reduced to 0.8 from 1 Rengar no longer loses his attack command after using Battle Roar Bola Strike Now procs Sheen/Trinity Force/Lich Bane Thrill of the Hunt Movement Speed bonus increased to 20/25/30% from 10/15/20% adamların elinin ayarı yok arkadaş. şu adamla tek başına carrylemek zor ama rengarla çökertmediğim lane/jungle olmadı iyice bufflamnışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 oto migrate gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Beni geçirmemiş sanırım humm Türkiye de açtığımı geçirmişler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 aptal gerizekalılar accountumu türkiye serverına atmışlar boşu boşuna ona vakit harcıyorum şimdi hayatımda gördüğüm en salak şey gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 nooooo neyse ip boost falan sömürüp kaçmak lazım burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar