copry Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Noooooooooooooooooo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 30 günlük boost veriyorlar ya her türlü kasılır neyse zorla atıcaklar bizi diye korkuyordum ama attıktan sonra 2 hafta beleşe dönebiliyormuşuz eski servera herkes tek serverda birleşebilir bu sayede iyi oldu bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Birde şu nickleri falan toplasak bi ara yeniden, pati klasöründen online kimse yok bende, tek tük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 12 lvl alt var kurwa taraında onu atarım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 EU west-east arasında da east'i mecbur tutmuşlardı başta. Şimdi bedava geçilebiliyor birinden diğerine. Türkiye serverları da öyle olur muhtemelen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Kurwa tarafında nick Xunnlol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Deathblade said: Ahahahahaha http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma3c89yBlg1r88l59o1_500.gif Full Video 28.sn http://www.youtube.com/watch?v=lORMuS5l50s&feature=g-u-u AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 beyler 5x kurup tr serverına bi 25 gün milleti trolleyelim/ezelims onra weste geçeriz hep birlikte olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Olur ama geri dönüş için 2 hafta süre var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ben varım ne zaman yapabiliyoruz ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 euw e giremediğimizde bi hata süreli yaparız o zmaman sonra westte toplanırık. ha bakarsın elimize verirler dicem ama betada gördüğüm ortaya 2 küfür atıp ortalığı karıştırıcaz oyunu bırakıcak adamlar o sırada sona ile bile penta cakarsın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Master Yi [All][00:00:16] :Hello. Is this Krusty Crab? *Master Yi [All][00:00:29] :what? Master Yi [All][00:00:42] :Is this Krusty Crab? *Master Yi [All][00:00:47] :no Master Yi [All][00:00:54] :you have no childhood sdfsfs tribunal da denk geldi yazık espri yapcam diye uğraşmış :( *lı olan 2. yi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 2 sayfa rune page kampanyası eu serverlarda da aktif olmuş 20sine kadar kaçırmayın fırsatı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ya yeni başladım feci noob'um dota tecrübem vardı sadece lvl 6 oldum hala sınırlı sayıda herolarla oynuyorum feci baydı. Bunun olayı ne? Diğer heroları seçemiyor muyum? Rune lar ne işe yarıyor? Sonra o spell muhabbetleri ne o taraflar çok karışık olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 türkçe sitesini yaptılar oku ordan işte. herodan ayrı x kadar büyüden 2 tanesini seçebiliyosun bunu karışık buluyosan orası daha iyi anlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Geçen 2 arkadaş kullanmadıkları 10-12 hero için refund istemişler. Adamlar vermiş, normalde vermemelerine rağmen. Bende yazdım bir liste support'a gönderdim şimdi, cevaba göre yazarım buraya. Cingan çıkartırım o twitch'i 6.3k'a almıştım, mıncıklaya mıncıklaya oynanabilitesi kalmadı heronun. Verin puanımı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Bir seferlik bir ay içinde aldıklarını iade edebiliyorsun ama bildiğim kadarıyla bir ay olayına pek takmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Migrate açık mı şu an bi trye geçip olaf alıp weste döneyim sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Açık değil açılınca iki hafta içinde geri dönülebilecek ama dönersen hediyeleri alamayacaksın. East west tr olayına çok takılmayın bence olay eloda bitiyor noob troll vs. her yerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Bir dakika ben east'im şu an, west'e geçmek istiyorum. Yapılabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Nasil alamiyorum youtube facebbok like/ subs ettim zamaninda hero ve skinler geldi sonra dls/ uns yaptim cok spam geliyor diye hala duruyor skinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Hayır ücretsiz geçiş sadece eski serverınıza eastteyseniz easte dönebiliyorsunuz. Ödüllerde 2 hafta sonra gelecek yani ücretsiz geçiş bitince o yüzden sadece kalanlara. Ayrıca 2 hafta sonunda bir süre ücretli geçiş kapanacak dediler ama süre hakkında bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 position : 1 wait: 70 dakka (artık hesaplanamıyor -_-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Oyundaydım, serverlar gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 15 dk var diyor bendede Ayrıca, helal. http://www.youtube.com/watch?v=x0UcW2XZwIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar