PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Ancient Aliens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Chastor said: Birkaç kez karşılaştım araştırdım bulamadım.Bazı adamlar teleport skillini almadığı halde teleportla kuleye ışınlanıyorlar nasıl olabilir bu? Bugün lvl 5 shacoyu öldürdüm lvl 6da ki ilizyonu çıktı replay den bakacağım arkadaşa söyledim ayıracak. Normalde teleportsuz bazı şeyler olmaz shen falan olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 invis bi heroya ulti attıysa shen mindfuck durumları olabilir. ahh ahh 6x sunfire kasıp evelynn le stalklamalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Ve insanların elixir almaması ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 almıyolardı hacı, ilk sezon daha başlıcaktı felan yani ya custom kuruyosun arkadaslarınla oynuyosunyada public queueda çok feci takımlar geliyo. alanda ölüyo başkası almıyo buda isyan ediyo almıyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 twisted fate'in türkcesi kahpekader veya carkıfelek olmıycaksa kimse oynamasın tr clientı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Türkçe beta bitti :( tek güzel yanı sınırsız para ve level 30 (henüz 26 normal karakter) şimdi de patch var eve geliyosun ohh lol oynıyım diyosun 30-35 dakka bekliyosun pofff:/ niye bu kadar sık yapıyorlar ki bunu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 o kadar sürmüyo ya patch, sıkma tatlı canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 xaty said: o kadar sürmüyo ya patch, sıkma tatlı canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Akito said: xaty said: o kadar sürmüyo ya patch, sıkma tatlı canını bu ne şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Reaction image. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 meriç aslında bu. kasıtlı da olsa meriçlik yaptın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 çok yakışıklı çıkmışım, copry kesin beğenir beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Tabiki de beğendim sevgili xaty , her zamanki gibi çok stoned çıkmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 West - Nordic arası geçiş yaparken sorun yok da Türkçe ses dosyalarını sound_tr falan diye bir klasör oluşturuverse şu Pathcer pek bi güzel olacak. -West bırakılıp yurdum sunucusuna girilir mi peki onu bilemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 yurdum serverında oynarken sürüyle küfür, laf dalaşı, gereksiz muhabbet falan oluyor. ama herkes aynı dili konuştuğundan ve karşındakinin seni anlicağına emin olduğundan takım içi iletişim tartışmasız daha fazla oluyor ve bu iyi bişi.. tabi ben hep random oynadığım için bu farkı net bi şekilde hissettim. tanıdıklarıyla, bildikleriyle oynayanlar iletişimde sıkıntı çekmiyordur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Of beta da ne küfür yaptı ya sadfa Karşımdaki mal lafıyla girdikçe ben acımadım, anneden girdim. Ultin yok cooldown'da, iki kişi bi adamı kovalıyosunuz, adam kaçıyo, yanındaki direk basıyo "ULTİ ATSANA MAL". Cevap tabii ki mal annendir. İşte böylesine samimi, bol iletişimli bi ortamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bi de betada level herkesin 30 olduğu için çok dengesiz-alakasız insanlar denk geliyodu. iyi bi matching yoktu, biraz da ondandır diye ümit ediyorum o tip saçmalıklar.. zyra ile yavaşlatan kule atıyorum adamın önüne, kaçmasını engellediği gibi bi de kule adamı alırsa yemediğim küfür kalmıodu :D çok yaşadım aynı şeyi ya da öldükten sonraki zyra büyüsünü pasif sanıyor herkes, o büyüyü atmak bile suç oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 İyi oldu bence bir yerde,her maça farklı bi champ ve bağlantılı talent sistemi ile girdiğimden çok küfür yedim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 niye küfür yedinki :D bende AS , Pure ad/ap rune pageleri felan denedim çok güzel geçti. son gün çevirilerdeki eksik gördüğüm kısımlarrı yazdm ama gören oldumu bakıyolar mı sanmıyorum adamlar baya sallayıp çevirip geçmişler bazı yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 sanırım herkese vercekler kata'yı ve skin'i.. okuduğum bi yazıdan öyle bi anlam çıkarmıştım. fark ettiğim tek hata da botta %25 hızlı saldırma yerine kritik mi ne yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 yok hacı adamlar bazı seslendirmelerde/yazılarda (a.m.kılıcında vs) türkleştirmişler, yorumlamışlar ve güzel oturtmuşlar. kimisindede çeviri orjinaline sadık kalmış ama ya çeviri yanlış yada anlam bozukluğu var bildiğin. Top sırası ne mesela sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 farklı kişiler çevirdi muhtemelen, birileri özen gösterdi birileri yük olarak görüp baştan savdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 "Pataküte Blitzcrank","AMK Kılıcı" ne bileyim daha hatırlayamadığım bir sürü var garip arip çeviriler.Pataküte,Çataçuta neyse de kılıcı çeviren ekip konuşulsun da gençler birbirine anlatıp gelsin rp alsın diye mi düşündüler nedir artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 B.F. Sword'u nasıl çevirsinlerdi? Big fucking sword işte, AMK kılıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar