Eralpb Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Yeni başlayanlar bence de random atsın dota demek random demek arla öğrenmedik mi hepimiz oyunu :) Öyle alışınca ap olsa bile -random yazılıyodu çok dengeliydi herolar 2de de değiştiğini sanmıyorum, oynayın gitsin. lol değil ki nooblar para verip yenebilsin diye her hafta paralı daha op bir hero çıkarsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 yeni adamın bütün heroları, itemleri öğrenmesi lazım evet. bi hero seçip nasıl oynayacağını bilmesi bi halta yaramaz yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 random atıp invoker geldigindeki acıyı dusundum bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Meepo'yu düşün birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 screwy said: random atıp invoker geldigindeki acıyı dusundum bi an. Repick INVOKER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 windrunner iyidir yeniler için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 lich fena değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 eskiden ben support oynarım ben init oynarım mı vardı arkadaş. dotacı dediğin her rolde her heroyla oynayacak benim mantalite budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 yumy said: diretide için mi soruyosun yoksa genel dota 2 için mi ? ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Black-ice said: eskiden ben support oynarım ben init oynarım mı vardı arkadaş. dotacı dediğin her rolde her heroyla oynayacak benim mantalite budur. Ben bir tek meepo oynuyormıyorum daha doğrusu hiç uraşmadım 4 unit kontrol etmek zor geldi hep. Bazen randomdan geliyor tam hakkını veremesemde ortalama oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 başlangıç için targeted stun veya disable lı heroları alıp str gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Sven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Buddha said: Black-ice said: eskiden ben support oynarım ben init oynarım mı vardı arkadaş. dotacı dediğin her rolde her heroyla oynayacak benim mantalite budur. Ben bir tek meepo oynuyormıyorum daha doğrusu hiç uraşmadım 4 unit kontrol etmek zor geldi hep. Bazen randomdan geliyor tam hakkını veremesemde ortalama oynuyorum. w3de çok seviyodum ama burada oynayamadım. onu soracaktım ben de tuş muş nasıl ayarlıyoruz buna. w3 de 1 2 3 4 koyar takılırdım burda yapabiliyor muyuz bu tarz bir olay? bu arada yeni başlayanlar tank oynamalı bence. zor ölen ama çok da initiator olmayan herolar kd gibi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ya tesadüf mü bilemicem ama visage le oynadığım hiç bi oyunu kaybetmedim halloween haritasında.çok exp ve gold geldiğinden deli tank oluyor. ilk skili ve auto attack la alıyorum milleti hep.başka herolarla da çoğunlukla yenildim.kazanmakta sorun yaşayanlar denesin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 @black-ice Yapıyorsun abi, options da unit control da ayarları falan var hep, ki oyun içi de yine ctrl ile veriliyor sanırım 1 2 3 4. Benim sorunum da 1 2 3 4 olmak zorunda olması zira itemleri 1 2 3 4 5 e koyuyorum, dota 1 de meepo oynardım ortalama üstü sayılcak kadar f1 f2 f3 f4 e alışkınım yani ama dota 2 de f tuşları kullanılmıyor nedense.. Promenader said: yumy said: diretide için mi soruyosun yoksa genel dota 2 için mi ? ikiside Tamam o zaman konuştuk işte 2 sayfa sürdü sorun :D. Bence venge ideal ikisi için de, aurası diretide için de güzel normal oyunda da noob dostu bir hero. Ultisini olabildiğince az kullanmaya çalışırsın ki faillerden kaçın. Sadece kaçan adama atarsın, combat başlatmaya kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 hah eyvallah yaw meepo oynayayım az ben de bari :) bu arada yanlış söylemişim ben de f1 f2 f3 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Çıldırmak üzereyim ya fun mode da bile delirtirler adamı. 10 maçın 9unu alırken , en az 15 eldir oyun alamıyorum desem yeridir. Sürekli bu mod nasıl, dota 2 ye yeniyim diyen tipler 40 30 winli embesiller takımda ne iştir bu ? Sonunda ! karşıda bilmeyenler asdf puck ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hall of fame iğrençlik akıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Diretide mücadele puanı 999 oluo en son level atlatmıyor. O yuzden 999 oldumu bir tane normal mode oynamak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yo ben 2 level atladım sadece diretide la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Benim ki 999'da takılmıştı normal mode oynadım mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yumy said: Ben direk TL;DR yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Buddha said: Benim ki 999'da takılmıştı normal mode oynadım mecbur. Ben de öyle sandım da takılmıyor, az puan geliyor sanırım ondan ilerlemiyor gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 oynayan varsa steamid berfaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 arkadaş ben bu işi anlamadım. dota, lol, hon gibi oyunları toplasan 5 saat oynamamışımdır şu ana kadar. dota 2 ile bu oyun türüne bir el atayım artık dedim. fakat oyunda learn to play'e basamıyorum. şöyle hero deneyebileceğim, ne bileyim mekanikleri öğrenebileceğim, rahat rahat equipment'lara bakıp deneyebileceğim bir ortam yok mudur ? illa bot maçlarına mı girmem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar