Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haha yeni farkettim roshanı kesince lavların içine batarken terminator 2 nin sonuna gönderme yapıyor.

http://2.bp.blogspot.com/-gOPG6S6oPMs/T_CPAmo9D9I/AAAAAAAABz4/5JgJkQLJpX8/s1600/terminator2thumb.jpg

şundan bahsediyorum. adamlar ince görmüş.
Mesaj tarihi:
neyse ciddi cevap vereyim.

oyunda defans yapmazsan adam gider koyar stashine son anda getirir atar. en kolay kaçabilen herolar bile engellenebiliyor.

düz dota gibi oynamıcaksın o haritayı. ilk itemların hex+ silence olacak. stuncı adam alacaksın. seker sandıgın surekli wardli olacak hem sentry hem observer. ve yakınına guard koyacaksın.

bir süre alamayınca toplu geliyorlar zaten. o sırada da kaçabilen heroların gidip adamlardan seker calacak.

furino filan varsa da laneleri kaçırmıcan hiç. oradan oraya çeker toplican.

bu şekilde daha kaybetmedim.
Mesaj tarihi:
valla son oyunumda 2 arkadaş girdim sadece. ben furion aldım. lane ve orman, çok boşsa da adamlarda şeker çaldım. hex + silence çıktım. windrunner vardı defansta. baya baya ezerek yendik.

yani cidden zor değil olay. ve tek bir çeşit taktik yok. bu benim denediklerim.

direk dümdüz silken takım yapıp farmlayanlar da varmış.
Mesaj tarihi:
barbu kafan çok güzelmiş. merak etme oyunu yeterince biliyorum diretide da 2 gün boyun oynadım işsiz gibi. 2 gün boyunca karşıma çıkmayan taktik bugün geliyor nasıl oluyosa. çok merak ediyorum omni dazzle storm undying bi de +1 unuttum şimdi onlar level 1 raid yaptığında ne yaparsın. sprout mu çıkarıcan yoksa başka yere mi teleport olucan hm?
Mesaj tarihi:
knoxville said:

barbu kafan çok güzelmiş. merak etme oyunu yeterince biliyorum diretide da 2 gün boyun oynadım işsiz gibi. 2 gün boyunca karşıma çıkmayan taktik bugün geliyor nasıl oluyosa. çok merak ediyorum omni dazzle storm undying bi de +1 unuttum şimdi onlar level 1 raid yaptığında ne yaparsın. sprout mu çıkarıcan yoksa başka yere mi teleport olucan hm?

Amma takmışsın kafana sende. Oyna geç, 2 günlük mod sonuçta yahu.
Mesaj tarihi:
abicim diyorum ki ben de. sen de al sen de at? onların yaptığı sana yasak değil ki? bizim oyunda da kıranlar vardı mesela. direk bütün şekerleri kırmaya oynadılar.

yanlış hatırlamıyorsam o oyunu da aldık mesela.
Mesaj tarihi:
courrier fix erişilememkten çok taşımayı kolaylaştırdığı için fixlendi. üstünde 10+ tane taşıyınca direk 1 shot alınacak kıvama geliyorsun. speed burst ile stackleyip stackleyip taşımacılık yapar.

stash e koyana kadar öldürme şansın var en azından.

seninn mantıkla o zaman kırmalarını da engellemeleri lazım.
Mesaj tarihi:
courier basede tuttukları için engellendi kimse taşıma için kullanmıyodu. gayet ikinci tower arkasında veya basede bekletiyolardı.

kırmak gayet taktiksel. ortada candy var çünkü. benim bahsettiğim oyunda ortada candy yoktu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...