Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 beta access'i satıyorlar, beta gibi düşünmüyorlar bile ama halen closed beta şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 alchemist ne etkisiz bi hero ya. carry ama carry değil, durable ama durable değil, support ama support değil. her bir oyunda etkisiz eleman olarak görüyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 çok uğraştım alchemistle ama dediğin gibi sanki heh teoride iyi bi hero aslında da ben mi oynayamıyorum acaba diye düşünüyorum her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 alchemist tam kolpa. kesinlikle çok çok fazla denedim anca en son 18 dakikada 121 cs yaparak bir oyun kazanabildim. tamamen kolpa. techiesten daha etkisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Essek gibi kasmadıkça pek faydası olmuyor. Tabi o kasana kadar karsıda saglam bir carryde kasıosa yine faydasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Artariel said: alchemist tam kolpa. kesinlikle çok çok fazla denedim anca en son 18 dakikada 121 cs yaparak bir oyun kazanabildim. tamamen kolpa. techiesten daha etkisiz. Alchemist ile oynarken cidden kendi takımında da karşı takımda da uygun herolar olmalı işe yaraması için.. Ama techies etkisiz derken ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ya erke nbaşlayanlar winleri battle rank midir levelarmıdır dizmiş, matchmaking daha düzgün insanlarla oynatıyor sanırım. öncelikle fix 5 dakka arama var. sonra 10 kere takım bulunuyor 1i gelmiyor yada hayır diyor 10 dakka o. sonra 5 oyundan 4 ü leaverlı. yaklaşık 3-4 saatte 1 düzgün oyun atabilyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 9'luk win serisi yakaladım, çok mutluyum asjhgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Oyun şuan oynanmaz durumda. Bu hızlada uzun süre böyle olacak gibi. Hergun 5-6 oyun atıyorum şansım varsa 1inde doğru düzgün oyun atabiliyorum. Gerisi leaver noob kaynıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 kaç win var? ben en son ne zaman leaver vardı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 347 win 360 lose falan bu civarlarda. Bundan dolayı oldugunu sanmıyorum. MAtcmacking sallama takım kuruyor. 22 lvl adamın takımı 3 lvl adam veriyor. Öğrensinler diye 2 takımada veriosa bile yanlış. Nooblar nooblarla oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Arka arkaya 4 oyun falan attığımız oluyor, oyunlar arası bekleme süremiz MAX 3 dakka. Oyunlarda leave olmuyor. Sadece çok sayıda rus giriyor, onlarda ortalama oynuyor. Acaba oyunu ilk kurduğunuzda seviye belirlediğiniz yerde farklı şeyleri mi seçtik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 İlk kurduğumda seviye falan sormadı. Girdim oynadım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 o lol'de olmasın sadece ya, dota2 de öyle birşey sormuyodu sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Ben girdiğim zamanlarda vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yumy said: o lol'de olmasın sadece ya, dota2 de öyle birşey sormuyodu sanki ? Bana sormustu sonradan kaldirilmistir belki oyunu ilk calistirdigimda sormustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Heralde betanın ilk zamanlarında sormuştur kimsenin statları daha belli olmadığından. Şuan zaten sormasıda yanlış rusların cevabı belli super hard pro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ilk kurduğunda tek bi soru soruyor işte o değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 abi oyun cikti demissiniz de hicbiyerde bulamadim nerden alcagimi, hla betaya katilin belki key veririz diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Steam'de gizli bir yerlerde 30$ item bundle var, içinde 2 tane invite var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ne itemi ki o? bide boyle oyun mu satilir abi, koysunlar store iste. millet oynamasin diye ozellikle mi yapiyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Oyun closed betada, ama invite almak isteyen alabiliyor parayla arkadaşları için vs. Oyun çıkmadı ve satılmıycakta çıktıktan sonra. F2P olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 abi o da çok ilginç bişi değil mi, oyunun betası paralı kendisi f2p olucak asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Abd serverına giriyorum artık ordada rus yakaladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar