Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=7O5-M3Exepo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 lan kıızı nerden bulmuş (;_・) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Chuan'ın nasıl kız bulduğunu sorgulamak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 abi ahaha herif rosh gibi savaşmış aegisini kaptırmamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 çenesi olmayan adamlardan cok ürküyorum lan böle gıdısı boynulya çenesini birleştirmiş adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 adamlar parayi kirdi dotayla http://www.esportsearnings.com/players Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 oha ahah inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 abi klip nası bi rezalet haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://www.esportsearnings.com/players/1139/fatal1ty abi fatality ya efsane quakeciydi adam ferrari, kazanmıs bi turnuvada eauuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 navi'nin yarı finalde oynadığı şu herkesin övdüğü maçı izlemek istiyorum ama kimle oynuyordu bilmiyorum yada direk link atabilecek var mı yutup vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 şu en efsane maçlardan galiba. 17.dakkada cıldırıyo millet. ama bu semi. http://www.youtube.com/watch?v=La--egn0MrU yarı final için LGD vs navi ye bakabilirsin aynı youtube kanalından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 off efsaneymiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 video nun sonundaki creep block (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 hahahah efsaneymiş creep block ya müzik de tam gitmiş asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ahahahaha. mükemmel. çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Ne zaman bitecek beta? Çok yavaş ilerliyorlar çok eksik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Biri çıkınca artık güvenli bir şekilde çıksanda lose yazıyor. Son 10 oyundan 6 defa böyle lose yedim. Ve bildiğin eziyorum çıkmasa rahat alacağımız oyunlar. Ya leave'nin cezasını arttırsınlar yada lose yazmasın arkadaş saçmalık. Herkes leave atmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Bu geri kalan heroların hepsini bir seferde pöykürceklermiş diye duydum, doğru mudur ki acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Yapsınlar valla bitsin şu beta. Oyun leaver noob dolu. Match Matcking yok sallama kuruyor takımları ya eziyorsun ya eziliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 oyuna girdim türkçe olmş nerden değişiyor şunun dili ya düşmanlarımı felç etmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reverdy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Fin said: oyuna girdim türkçe olmş nerden değişiyor şunun dili ya düşmanlarımı felç etmek istemiyorum steamın dilini ingilizce yapman lazım oyunun ingilizce olmasını istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 diğer oyunlarda yok öyle bi problem steam ingilizce zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Buddha said: Biri çıkınca artık güvenli bir şekilde çıksanda lose yazıyor. Son 10 oyundan 6 defa böyle lose yedim. Ve bildiğin eziyorum çıkmasa rahat alacağımız oyunlar. Ya leave'nin cezasını arttırsınlar yada lose yazmasın arkadaş saçmalık. Herkes leave atmaya başladı. "eğer güvenli şekilde çıkınca"dan kastın sadece "safe to leave" ise olay abandon yazmaması. ha tabii "no stats will be recoded" durumunda bile lose yazıyorsa o zaman bir sorun var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 leave olayı hep aynıydı. early abandon değilse stat tutmaya devam ediyor. safe to leave olursa cart diye çıkarsan maçın sonucu işliyor gene sadece abandon almıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar