Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 http://i258.photobucket.com/albums/hh276/Rokstanski/navi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 lool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 navi resmen sex yapıyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Navi ezdi rakip daha picklerden kaybetmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 leş turtle ve dk victory ya iğrenç 3. maça kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 hakettiler o pickler yakışmadı puppey gibi bir pickera. her hamlesi dier pick ile counterlandı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 odeon style çinli farm, leşşşşşşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 odaya annem girdi çok ayıp şeyler izliyosun olum dedi :S o derece navi sex yaptı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 dendi GG çok net hareket yaptı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Deli keyifliydi oyun beee, Valve'ı seviyorum, muhteşem bir izleme sistemi yaptılar ya. Şunu ingame izlemek, üstüne video'dan yayının devam etmesi falan harika şeyler. I Love Valve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 kaça kadar sürücek maçlar tam kapatırken clg maçı başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Loser bracket maçları oynanıyor, daha 3 maç var, minimum 2'şer round'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 2'şer oyun değilmiş, kazanan alır şeklinde gidiyorlar, tek maç kaldı. ehome aldı mouz maçını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 izliyorum bu arada sende tam uocu tipi var stones.gen.tr gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 abi ilginç ya, ne cins pickler vardı şu seri de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 LathspeLL said: Deli keyifliydi oyun beee, Valve'ı seviyorum, muhteşem bir izleme sistemi yaptılar ya. Şunu ingame izlemek, üstüne video'dan yayının devam etmesi falan harika şeyler. I Love Valve. tekrarını filan nasıl izleyebiliriz merak ettim epey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Ben darer vs absolute legends maçına denk geldimde AL internet kafe karma takımı gibi ezildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 S-H said: LathspeLL said: Deli keyifliydi oyun beee, Valve'ı seviyorum, muhteşem bir izleme sistemi yaptılar ya. Şunu ingame izlemek, üstüne video'dan yayının devam etmesi falan harika şeyler. I Love Valve. tekrarını filan nasıl izleyebiliriz merak ettim epey ? Turnuve Intternational Winner Bracket ordan izlemek istediğin maçta herhangi takıma tıkla. Youtube açılıyor altında tekrar izle var ordan izle. Spiker 10 numaraydı bu arada Navi maçındaki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ehome brute tiny üstüne darer artstyle. temiz maçlar olmuş cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Arkdas morphling ve invoker izlemekten biktim ya sunlara genel ban caksinlar :) eglenceli combolar felan gorelim. Hatta 3uncu macta random atsin hepsi ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 daha şöyle efsane bi invokerda göremedik ferraride dahil. fail oldu kim aldıysa. morp baydı ama çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 invoker bi yere kadar karşi carry bkb çikinca işi bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Daesu said: daha şöyle efsane bi invokerda göremedik ferraride dahil. fail oldu kim aldıysa. morp baydı ama çok net Zenith Complexity maclarini izledin mi dunku? iceiceice feci invoker oynadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Remus said: invoker bi yere kadar karşi carry bkb çikinca işi bitiyor arkadaslarim abartmayin ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 tantun said: Daesu said: daha şöyle efsane bi invokerda göremedik ferraride dahil. fail oldu kim aldıysa. morp baydı ama çok net Zenith Complexity maclarini izledin mi dunku? iceiceice feci invoker oynadi ice dalga geçti complexity ile resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar