Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 abondoned olmadan cıktıysan , adam geri gelmiştir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollister Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Varmı paticik channelı falan party şekli yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ya ne çok taktınız matchmaking'e ne kadar ölçebilir skilli? 1v1 deil ki fifa falan gibi kolay elo uygulansın harita üzerindeki kontrolünü veya atıyorum ne kadar harika juke yaptığını / shackle attığını falan ölçemez oyun. 5 tane iyi carry oynayan ve support sevmeyen adamı da bir araya koyabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Odeon said: russian roulette http://i.imgur.com/8a3bh.jpg 1024 xpm 759 gpm 30 dakika içinde ortalama 8 kere ölmüş bir takıma karşı oyundaki en büyük noob herolarından biriyle assist sayılarına bakılrak yarısı birinci skill ks ile alınmış 3-5 kill in ss ini koymaya uğraşmayı üzücü buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 niye böylesiniz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 hop olta geldi odeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 olta geldi KAç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Fistan said: niye böylesiniz la beyenmezler abi iste. 1024 xpm 750 gmp diye koydum zaten o ss'i. botlarla bile zor yapilir yani. karsi taraf ortalama 8 olmus bilmemne kotu tezler bunlar. pasif takilip oldurmezsen 8 kere olmezler. 1 vs 1 huskarla kastim agro oynadim ezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 1 skill ks falanda degil ben alttan pushlarken yukarda gidip 4v1 de galip cıkıp evine döndü adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 zaten kill de degil ki mesela, xpm, gpm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 mmr koyarsın oyuna, flare skillini levellamayan sniper gelmez benim oyunuma bu kadar basit matchmaking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 mouse button 1 ile button 2 nin yerlerini değiştirme sanşımız var mı? sol click ile yürümek istiyorum özetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bind "MOUSE1" "+attack2" bind "MOUSE2" "+attack" /// optionsta varmı bakmadım acıp. consol a paste et satır satır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 shiftle de atak versin mi ehehe diabloyu kapatip dotaya girince afalliyosun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 abı sol tusla yürü, tab'a basılı tutuncada attack versin işte. ama arada tab spamlada cesmede birilerine saldırıp crim olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 group olayrını baska biseye atıycan ozmn attackta "mc_attack" lazımsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Odeon said: Fistan said: niye böylesiniz la beyenmezler abi iste. 1024 xpm 750 gmp diye koydum zaten o ss'i. botlarla bile zor yapilir yani. karsi taraf ortalama 8 olmus bilmemne kotu tezler bunlar. pasif takilip oldurmezsen 8 kere olmezler. 1 vs 1 huskarla kastim agro oynadim ezdim. bu ruslarla yurdum insanına özel bir durum. Abi ben kill yaptım abi parama en büyük adam benim ben agro oynadım. geçenlerde ma'vi moscow 5 maçıydı sanırım Na'vi AA, dakika 10 alınan xp 0 creep kill 0 hero kill 0 dotadan yıllık kazanç + 1.000.000 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 benmi yanlis anlatiyorum, insanlarmi anlamiyor. gercekten ikilemler icerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 @Mighty_Thor Smile Navi TI'ı kazandıktan sonra katıldı takıma, takımın TI sonrası toplam kazancı(aylık maaşlar hariç) $53k 5'e böl elemanın kazancı 10.6k + aylık maaşı ki şu anda kaç alıyor tam emin değilim ama ortalama değeri biliyorum emin ol abartı bişi değil. TI2'den sonrada NAVI rosterında kalıp kalmayacağı halen belli değil. http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/322874_254407677940949_1822627494_o.jpg Buda danimarkalı carry Link'in pubdaki rekoru sanırım kıran varmıdır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 singsing gondarla 1400 yada 1700 gpm mi ne yapmıstı bide 20dk lık macı vardı huskarla 1k gpm i vardı o oyunda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 antimage e battlefury ve manta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 -20 min de furry cıkıyosan gayet core mage için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hep coredu ki bf mageye? bide mantaya laf etmiş olamaz spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ranged veya built-in stun/slowu olan hero için manta iyi de antifirize cidden çok daha kullanışlı itemlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi mana çalıyor? 3ü birden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar