Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 dotada da enchantressin okuyla tek atıyodun chen sayesinde ueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 cap gelmisti ona hemen sanırım hehe. bunun butun harita olumune gitmesi cok uzucu. yapacak bisi yok bekliyor adam eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Fistan said: dotada da enchantressin okuyla tek atıyodun chen sayesinde ueheu ahahaha batuyla yedirdiydik sana bi kac kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 doğrudur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bu arada elimde cs:go var fazladan. dotadan guzel itemlara takas dusunebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 lol venom ilk alien filmindeki uzay boşluğuna çekilen alien gibi gitmiş yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 lanaya geliyomus yarin http://www.youtube.com/watch?v=XHOnuMpCy6U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Masticore said: screwy said: Masticore said: ben şunu istiyorum ya 12345 e basmaktansa control+q,w,e,r add on varmıbu ciddi bi soru mu bilemedim ama optionsda ayarlayabiliyosun her tusu ctrl ile hiç biri olmuyor Örneğin level atladığında hızlı skill almak için CTRL+SkillTuşuna basabiliyorsun büyük ihtimalle bu yüzden oyun buna izin vermiyordur. Yani 2. skillini alacaksin diyelim ctrl+w ile hızlıca alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 - Added Templar Assassin! - Enabled Templar Assassin, Disruptor and Undying in Captain's Mode. direkt eklendi cm'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 http://www.cyborgmatt.com/wp-content/uploads/2012/07/Dota2_TA_Splash1.jpg http://www.cyborgmatt.com/2012/07/dota-2-11th-july/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Bana dota2 invite gelmis yalniz steamde neyi indirsem bilemedim malum AKK var dota 2 yimi indiricem yoksa dota 2 testimi? Bide bu itemlar felan satiliyo nedir bunlar cahil kalmisim biri anlatabilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ya dota 2 test oyuna yeni eklenilen şeylerin test edildiği yer orda sorunları görülüp sonra dota2 ye aktarılıyor 1 hafta sonra. ama yine sorunlar oluyor düzeltiliyor zamanla. normalini indir oyna bence itemler de sadece kozmetik amaçlı misal kılıç alıyosun adamın elindeki kılıç değişiyo şapka alıyon kafasına giyiyo gibi . her hero için farklı eşyalar var courierler var falan fıstık oynarken görürsün zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Anladim peki bu itemlar felan nedir. W3 Dota daki itemlardan farki varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bi kaç intended engine fix dışında birebir zaten wc3 dota ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 knoxville said: bi kaç intended engine fix dışında birebir zaten wc3 dota ile yok ben para ile satilan itemlari diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 kozmetik şeyler onlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hells yeah! rus serveri acilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 süper ya her seferinde aklımdan geçen heroyu ekliyolar lanaya eklenmiş hayatta bırakmam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 supremeallah said: hells yeah! rus serveri acilmis OH BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 supremeallah said: hells yeah! rus serveri acilmis açılsa da rus serverlarına girmez bunlar,sen tr serveri açılsa girer miydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bi umuttur be en nihayetinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bi el atayım bakalım rus durumu nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ben de bi el atayım bari şimdi girip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 europe server >bi oyunda 7 rus... azalmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 durun daha ruslar vodkalı kafalarından kurtulup oradaki Russia noktasını görmeleri gerek. %80'i farketmemiştir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar