Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 izlenebilir bir dizi işte, hayatımın dizisi değil ama diğer dizilere kıyasla iyi bir dizi. kitabın konusu alt üst etmiş olsalar bile bu gerçek değişmez kitabın konusundan bağımsız bir dizi gibi kabul ederim ve hala izlenebilir bir dizi. hikayesinde sürekli devam eden acayip tutarsızlıklar saçmalıklar yok arada sırada olsa bile. kitaba sadık kalmamışlar hikayeyi bozmuşlar diye nörd reyce gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 var, karakterlerin içine sıçtılar çünkü. kitabın en önemli kısmı da karakterler çünkü. kitaptan ayrı değerlendirsem bile 5/10 2. sezon max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 karakterleri de değiştirebilirler sorun yok. hala karakterler ortalama bir televizyon dizisinin karakterlerinden daha kaliteli. kitabı bozdular diye kızabilirsin ve tepki olarak izlemeyebilirsin ama bu dizinin izlenebilir bir dizi olduğu gerçeğini değiştirmez. said: kitaptan ayrı değerlendirsem bile 5/10 2. sezon max demek ki bok gibi değilmiş ortalama bir diziymiş. diziyi seven insanların ortasına atlayıp sadece trailerdan yola çıkarak BOK BOK BOKUM ÇİŞ KAKA yapmanın alemi yok. Lisede değiliz artık lütfen fantastik edebiyat kitapları üzerinden kült yaratmayın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 karakterleri değiştiremezler abi kitap karakter gelişimi üzerinden yürüyor çünkü aragornun legolası öldürmesi ne kadar saçmaysa o kadar saçma değişiklikler yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 tamam o zaman diziyi kendi içinde ele al ve dizinin senaryosunda tutarsızlıklar vs var mı ona bak. ben diziyi izlediğim süreçte bana o kadar batan bir karakter tutarsızlığı olmamıştı minik bir iki olay dışındaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 kendi içinde değerlendirince de kötü, ilerki sezonlarda 2. sezonda sıçtıklarını toparlamak için daha çok sıçmak zorunda kalacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ardeth said: lütfen fantastik edebiyat kitapları üzerinden kült yaratmayın abi. şu çok fail. kitabın genresi kitabın değerini etkilemez. BEN ARTIK BÜYÜDÜM ÖLE ÇOCUK ÇOCUK ŞEYLER OKUMUORM cık cık cık (td) 1/10 cevap yazdırttın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 abi spark daha hic biseyden memnun olmadı hayatta bosverin yani. o boyle memnun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 2. sezonu beğendiyseniz size dizi tavsiye edeyim http://www.dizisalonu.net/wp-content/uploads/akasya-duragi1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Sparkcaster said: çok kötü çünkü dizi agir konusur kalbini kirarim. yapma böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 spark kesin hiç bişeyi beğenmeyen bir ailede yetişmiş. hep hor görmüşler yetinmemişler onla :( onun dışa vurumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yok genelde fantastik kitaplar üzerinden kült yaratıldığı için öyle dedim. yoksa genel olarak bütün kitaplar üzerinden kült yaratmaya karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 hayır beğenmemesini anlıyorum da bu kadar beğenmeyen bir insanın konu başlığına bu kadar uzun süre boyunca bu kadar çok mesaj atması enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 trailer hakkında o memeler bendede olsa bende 2dakkaya büyütürüm ejderhayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/548660_10151361144338197_1596754896_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ardeth said: yok genelde fantastik kitaplar üzerinden kült yaratıldığı için öyle dedim. yoksa genel olarak bütün kitaplar üzerinden kült yaratmaya karşıyım suç ve cezanın dizisini yapıp karakterleri değiştirip plotun içine sıçarlarsa ona da laf söylerim np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 kurgusu, teorisi fln tartışılmıyorki başlıkta. yazılanların yarısı iyi diyor yarısı kötü. ikisi de aynı kapıya çıkıyor yorumun kalitesi açısından. bi kişi kötü dedi diye 10 tane kişi sen ne anlarsın çok iyi çok mükemmel derse kötü diyenler karşı cevap verir yine. doğal durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 dizinin 2. sezonda havada kalan bi çok sahne vardı ya(maester cressen-melisandre sahnesi,renlyle stannisin birden karşı karşıya gelmesi fln) kitapları okumayanların anlamadığı yerler olmuştur yani. Ama hikaye aaynı noktaya geliyor sonuçta 3. sezonda toparlarlar. Dizideki en büyük sıkıntı bazı karakterlerin önemini 2 sezon sonra fln farkedip koyyolar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 sparka bi vizyon banı atsanıza amma trolemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Geçen yıl Xunn bebesi yüzünden kıçı kırık ve hiçbir numarası olmayan kılıcın adını verdim diye 8 ay ban yedim buradan. Millet resmen taşak geçmiş yukarıda lakin buna yaptırım uygulayan yok, iyiymiş hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 taşak dedin diye şikayet ettim umarım bi 8 ay daha yersin. terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Yüreğime korku saldın. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 8 ay ban diye bisey yok, 1 aydir o, acmayi unutmuslardir asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kim lan o banı açmayan. söyle hemen indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Fin said: taşak dedin diye şikayet ettim umarım bi 8 ay daha yersin. terbiyesiz e sen de dedin. ben de bastım şikayete. hadi bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar