Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şöyle oldu bence

greyjoylar geldi.

onlar gelmediyse winterfelli yakıp yıkıp theonu starklara verdiler.cunku robb theonu verirlerse adamlar ölmicek dediydi.baktılar cocuklarda asılmış kapıda.dönüp robba kardeşlerin ölmüş diyebilirler

Mesaj tarihi:
SNA1L said:

kitapcilar gelin bi

bu house of undying deki kehanetleri winterfellde 500kisi beklerken disarda 20kisi yakip nasil kacti bi yaziverin bana..olm agladim yine cok guzel bolumdu.

cemss said:

soru

greyjoy için kıstepesine starklar adam gondermemıs mıydı?neden winterfell yakıp yıkılmıs?

Iste orada dizinin senaryosunda bir eksiklik var. Kitapta olaylar bu sorunuzu ve Bran'in neden kuzeye kactigini aciklayacak sekilde gelisiyor. Dizideki haliyle olay havada kaldi.

Mesaj tarihi:
abi çok gereksiz sahne var dizide, kilit şeyleri anlatmıyolar, kitaptaki gibi pov şeklinde yapsalar sorun olmayacak, bazı karakterlerin felan hiç gizemi kalmıyo böyle angut gibi kurgu yapınca

ki zaten winterfell

rodrik i saçma bi şekilde greybabbies öldürünce ve reedler gelmeyince çığrından çıktı saçmaladılar devamında

Mesaj tarihi:

ww

winterfell'e yardımda gelen piç bi piçlik mi yaptı acaba?
ama yukarda redin yazdığı da mantıklı gibi, belkide greyjoylar destek yolladı

şimdi ww ler orjinal ırk, ve öldürdükleri de zombiye dönüşüp onların emrine mi giriyodu bunu tam hatırlayamadım ilk sezonla alakalıydı galiba bu

Mesaj tarihi:
NeoStyle said:

ww

winterfell'e yardımda gelen piç bi piçlik mi yaptı acaba?
ama yukarda redin yazdığı da mantıklı gibi, belkide greyjoylar destek yolladı

şimdi ww ler orjinal ırk, ve öldürdükleri de zombiye dönüşüp onların emrine mi giriyodu bunu tam hatırlayamadım ilk sezonla alakalıydı galiba bu

ww bi ırk ama wight olayı ww'nin öldürdüğü değil sadece. normal ölenler de wight oluyor o yüzden normal ölenleri de yakıyorlar fln.

Mesaj tarihi:
Cystein said:

first rangerla ilgili soru

ya bu adam ölürken ne diyor anlayamadım bi türlü... altyazım yok

bende anlayamadım bi saat. artık dayanamayıp indirdim alt yazıyı sey diyo : we are the watchers on the wall

Mesaj tarihi:
gecko said:

son bölüm ile ilgili bi soru

stannis nası kaçtı abi kuşatmadan onu anlamadım

Bunu geçen bölüm yaka paça götürenler kendi askerleriydi heralde diye düşündüm ben. Bodyguard gibi alıp götürdüler herifi kurtarmak için heralde.

Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

10. Bölümün Final sahnesi ile ilgili büyük spoiler, izlemediysen açma.

benjani said:

O ww, benjen di bence

bunun nesi benjen ya :D

ulan resmen

asd

dragur bunlar bi an jon snow fus ro dah diye aralarına dalıcak sandım

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...