Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

SNA1L said:

kitapcilar gelin bi

bu house of undying deki kehanetleri winterfellde 500kisi beklerken disarda 20kisi yakip nasil kacti bi yaziverin bana..olm agladim yine cok guzel bolumdu.

cemss said:

soru

greyjoy için kıstepesine starklar adam gondermemıs mıydı?neden winterfell yakıp yıkılmıs?

Iste orada dizinin senaryosunda bir eksiklik var. Kitapta olaylar bu sorunuzu ve Bran'in neden kuzeye kactigini aciklayacak sekilde gelisiyor. Dizideki haliyle olay havada kaldi.

Sosyal ağlarda paylaş

abi çok gereksiz sahne var dizide, kilit şeyleri anlatmıyolar, kitaptaki gibi pov şeklinde yapsalar sorun olmayacak, bazı karakterlerin felan hiç gizemi kalmıyo böyle angut gibi kurgu yapınca

ki zaten winterfell

rodrik i saçma bi şekilde greybabbies öldürünce ve reedler gelmeyince çığrından çıktı saçmaladılar devamında

Sosyal ağlarda paylaş

ww

winterfell'e yardımda gelen piç bi piçlik mi yaptı acaba?
ama yukarda redin yazdığı da mantıklı gibi, belkide greyjoylar destek yolladı

şimdi ww ler orjinal ırk, ve öldürdükleri de zombiye dönüşüp onların emrine mi giriyodu bunu tam hatırlayamadım ilk sezonla alakalıydı galiba bu

Sosyal ağlarda paylaş

NeoStyle said:

ww

winterfell'e yardımda gelen piç bi piçlik mi yaptı acaba?
ama yukarda redin yazdığı da mantıklı gibi, belkide greyjoylar destek yolladı

şimdi ww ler orjinal ırk, ve öldürdükleri de zombiye dönüşüp onların emrine mi giriyodu bunu tam hatırlayamadım ilk sezonla alakalıydı galiba bu

ww bi ırk ama wight olayı ww'nin öldürdüğü değil sadece. normal ölenler de wight oluyor o yüzden normal ölenleri de yakıyorlar fln.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...