cemss Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 soru greyjoy için kıstepesine starklar adam gondermemıs mıydı?neden winterfell yakıp yıkılmıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 şöyle oldu bence greyjoylar geldi. onlar gelmediyse winterfelli yakıp yıkıp theonu starklara verdiler.cunku robb theonu verirlerse adamlar ölmicek dediydi.baktılar cocuklarda asılmış kapıda.dönüp robba kardeşlerin ölmüş diyebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 SNA1L said: kitapcilar gelin bi bu house of undying deki kehanetleri winterfellde 500kisi beklerken disarda 20kisi yakip nasil kacti bi yaziverin bana..olm agladim yine cok guzel bolumdu. cemss said: soru greyjoy için kıstepesine starklar adam gondermemıs mıydı?neden winterfell yakıp yıkılmıs? Iste orada dizinin senaryosunda bir eksiklik var. Kitapta olaylar bu sorunuzu ve Bran'in neden kuzeye kactigini aciklayacak sekilde gelisiyor. Dizideki haliyle olay havada kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 alıp okuyalım en iyisi detay istiyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 oha orayi anlatmadi mi lan dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Detay degil, onemli bir sey. Dizide bu sekilde yapmalari sacma olmus. Ama ucuncu sezonda belki flashbackle falan anlatilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 millet merak etsin diye vermediler bence de hakkaten merak ettim açıp bakıcam kitaba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 abi çok gereksiz sahne var dizide, kilit şeyleri anlatmıyolar, kitaptaki gibi pov şeklinde yapsalar sorun olmayacak, bazı karakterlerin felan hiç gizemi kalmıyo böyle angut gibi kurgu yapınca ki zaten winterfell rodrik i saçma bi şekilde greybabbies öldürünce ve reedler gelmeyince çığrından çıktı saçmaladılar devamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ww winterfell'e yardımda gelen piç bi piçlik mi yaptı acaba? ama yukarda redin yazdığı da mantıklı gibi, belkide greyjoylar destek yolladı şimdi ww ler orjinal ırk, ve öldürdükleri de zombiye dönüşüp onların emrine mi giriyodu bunu tam hatırlayamadım ilk sezonla alakalıydı galiba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 NeoStyle said: ww winterfell'e yardımda gelen piç bi piçlik mi yaptı acaba? ama yukarda redin yazdığı da mantıklı gibi, belkide greyjoylar destek yolladı şimdi ww ler orjinal ırk, ve öldürdükleri de zombiye dönüşüp onların emrine mi giriyodu bunu tam hatırlayamadım ilk sezonla alakalıydı galiba bu ww bi ırk ama wight olayı ww'nin öldürdüğü değil sadece. normal ölenler de wight oluyor o yüzden normal ölenleri de yakıyorlar fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 şu dracarys başa bela olucak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 first rangerla ilgili soru ya bu adam ölürken ne diyor anlayamadım bi türlü... altyazım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 eshedu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Bu nasıl sezon finali lan, olmamış baştan çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Yeni sezon ne zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 yarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 son bölüm ile ilgili bi soru stannis nası kaçtı abi kuşatmadan onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Cystein said: first rangerla ilgili soru ya bu adam ölürken ne diyor anlayamadım bi türlü... altyazım yok bende anlayamadım bi saat. artık dayanamayıp indirdim alt yazıyı sey diyo : we are the watchers on the wall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 gecko said: son bölüm ile ilgili bi soru stannis nası kaçtı abi kuşatmadan onu anlamadım Bunu geçen bölüm yaka paça götürenler kendi askerleriydi heralde diye düşündüm ben. Bodyguard gibi alıp götürdüler herifi kurtarmak için heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 aquila said: yarin. OLEEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 kandırdıyor abi. yarın değil. inanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 evet aynen o şekilde hadi kaptan gidiyoruz diip aldılar götürdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Wishmaster said: 10. Bölümün Final sahnesi ile ilgili büyük spoiler, izlemediysen açma. benjani said: O ww, benjen di bence bunun nesi benjen ya :D ulan resmen asd dragur bunlar bi an jon snow fus ro dah diye aralarına dalıcak sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 halfhand in niye ve nasıl öldüğü de çok boktandı dizide of allahım nasıl sıçtılar bu kadar diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 süper final hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar