Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 allahını seven link atsın ya çekemedim saatlerdir gelip burda eleştiremiyorum lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Sparkcaster said: allahını seven link atsın ya çekemedim saatlerdir gelip burda eleştiremiyorum lütfen indirme haklı olacaksın çnükü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Cystein said: final'le ilgili sorular düşünceler falan. 1- Winterfell'de n'oldu abi ben çözemedim. Dediklerini de full anladım ama mala bağladım baştan izleyemiycem şimdi... Siege yapan adamlar nordic değiller miydi bi lordun piçi değil miydi 500 kişiyi komuta eden? ee aldılar winterfell'i geri yani bi şekilde. diğer adamlar vermeden önce winterfelli geri muhtemelen yakıp yıktılar. e o zaman bunlar niye northa kaçıyolar çözemedim. 2- sam geçen bölüm mü ne first men'le ilgili bir taş bişi bulduydu bence o halen üstünde diye ww'lar girişmedi buna... 3- 30 sayfa önce falan dediydim jon snow kanka olcak mance ile. kings guard beyond the wall styla 4- kahleesi sonunda fire and blood dedi dedi ve başardı! yürü be 5- jaqen çok çok çok iyiydi. 6- pycelle tyrion'a çaktı aşsldfk 7- sansa= sex buddy 8- varys vs littlefinger güzel olcak gibi 9- FUCK ME bunların hepsine katıldım sadece tyrion a uzuldum sehri kurtaran hareketin onemli parcası ol sonra bir kenara atıl. ayıp denen bisey var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Cystein said: final'le ilgili sorular düşünceler falan. 1- Winterfell'de n'oldu abi ben çözemedim. Dediklerini de full anladım ama mala bağladım baştan izleyemiycem şimdi... Siege yapan adamlar nordic değiller miydi bi lordun piçi değil miydi 500 kişiyi komuta eden? ee aldılar winterfell'i geri yani bi şekilde. diğer adamlar vermeden önce winterfelli geri muhtemelen yakıp yıktılar. e o zaman bunlar niye northa kaçıyolar çözemedim. 2- sam geçen bölüm mü ne first men'le ilgili bir taş bişi bulduydu bence o halen üstünde diye ww'lar girişmedi buna... 3- 30 sayfa önce falan dediydim jon snow kanka olcak mance ile. kings guard beyond the wall styla 4- kahleesi sonunda fire and blood dedi dedi ve başardı! yürü be 5- jaqen çok çok çok iyiydi. 6- pycelle tyrion'a çaktı aşsldfk 7- sansa= sex buddy 8- varys vs littlefinger güzel olcak gibi 9- FUCK ME Diziye göre konuşursak ne olduğunu bilmiyoruz, çok açık ilk 2 soru, kitaba göre cevap verince de bıkbıklıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 S2 E10 Son sahneyi açıklayabilecek var mı? WW orduyu toplamış gelmiş de, kime saldıracaklar? At üstündeki liderleri de çok karizmatikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 orda toplanmış black kampına dalacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 durun da biz deizleyelim yarış yarış yarış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 fist of first man'i ekleyeceklerine savaşı ve house of undying'i adam gibi yapsalar daha iyi olmaz mıymış? eğer sorun maddi ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bütçe falan değil ya yetemiyorlar diziyi yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ya da bir bölüm daha uzatıp adam gibi o bölümü adasalarmış. direkt kehanet kısmı o undying ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Season #3.1 2013 diyor imdb abooo, anlaşıldı kitaplarını almak şart oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ya benim anlamadığım bu roman serisi henüz bitmemişken, kafasına göre detayları kesip atlayıp bir de olayların oluşunu değiştiren senaristlerin amacı nedir ? belki senin atladığın veya değiştirdiğin bir olay yeni çıkacak kitapta çok önemli bir sahne ve sen bu işi nasıl bağlayacan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 g.martin'in diziden kafası karışıp kitaplarla çelişmesin de dizi ne oluyorsa olsun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 dunyayı sam kurtarıcak zaten. ulan olan yine khal dragoya oldu. adam öbür dünyada yine kadın kazığı yedi iyimi. aria gidecek artık bravosa kacarı yok. babası tryion'ı nasıl bu kadar rahat sildi onu anlamadım ben. winterfel'e ne olduğunu anlamadık yanı. diğer sezona kadar bekliycez anlamak için. bran'a ne oldu acaba, onu harcıyamamaıslardır ama bi yerden bi atsın artık. o lider zombiede childeren of forest/first man temellimide öle daha fantastik tipli acaba. bık bık edip durdun khalesi, en doğru yok dathrakiş yolu işte, calıp yağmalayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 arya lan arya aria ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 yakın arkadasları aria diyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Cuce said: o lider zombiede childeren of forest/first man temellimide öle daha fantastik tipli acaba. O zombi degil, whitewalker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Bran değil Bronn'dan bahsediyorsun galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 2.sezon final borunun 3. ötüşüyle topuklamaları güzeldi :P ww reis çok karizmaydı finali onların gelişiyle yapmaları güzel olmuş house of the undying biraz sönük geçti ama dracarys olayı kurtardı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 broom aria olan da giovanni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bu son yayınlanan kaçıncı bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 yok ben o yakmayı da beğenmedim. boktan bi cgi, adam dümdüz yanıyo falan. böyle üfledin mi adamı eritecekti orda o zaman gör aksiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Ama yine de gülümsetmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Artariel said: yok ben o yakmayı da beğenmedim. boktan bi cgi, adam dümdüz yanıyo falan. böyle üfledin mi adamı eritecekti orda o zaman gör aksiyonu o kadar güçlü değiller daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Jaqen H'ghar kazanmış bence. Valar morghulis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar