Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Cystein said:

final'le ilgili sorular düşünceler falan.

1- Winterfell'de n'oldu abi ben çözemedim. Dediklerini de full anladım ama mala bağladım baştan izleyemiycem şimdi... Siege yapan adamlar nordic değiller miydi bi lordun piçi değil miydi 500 kişiyi komuta eden?

ee aldılar winterfell'i geri yani bi şekilde. diğer adamlar vermeden önce winterfelli geri muhtemelen yakıp yıktılar. e o zaman bunlar niye northa kaçıyolar çözemedim.

2- sam geçen bölüm mü ne first men'le ilgili bir taş bişi bulduydu bence o halen üstünde diye ww'lar girişmedi buna...

3- 30 sayfa önce falan dediydim jon snow kanka olcak mance ile. kings guard beyond the wall styla

4- kahleesi sonunda fire and blood dedi dedi ve başardı!
yürü be

5- jaqen çok çok çok iyiydi.
6- pycelle tyrion'a çaktı aşsldfk
7- sansa= sex buddy
8- varys vs littlefinger güzel olcak gibi
9- FUCK ME

bunların hepsine katıldım sadece

tyrion a uzuldum sehri kurtaran hareketin onemli parcası ol sonra bir kenara atıl. ayıp denen bisey var!.

Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

final'le ilgili sorular düşünceler falan.

1- Winterfell'de n'oldu abi ben çözemedim. Dediklerini de full anladım ama mala bağladım baştan izleyemiycem şimdi... Siege yapan adamlar nordic değiller miydi bi lordun piçi değil miydi 500 kişiyi komuta eden?

ee aldılar winterfell'i geri yani bi şekilde. diğer adamlar vermeden önce winterfelli geri muhtemelen yakıp yıktılar. e o zaman bunlar niye northa kaçıyolar çözemedim.

2- sam geçen bölüm mü ne first men'le ilgili bir taş bişi bulduydu bence o halen üstünde diye ww'lar girişmedi buna...

3- 30 sayfa önce falan dediydim jon snow kanka olcak mance ile. kings guard beyond the wall styla

4- kahleesi sonunda fire and blood dedi dedi ve başardı!
yürü be

5- jaqen çok çok çok iyiydi.
6- pycelle tyrion'a çaktı aşsldfk
7- sansa= sex buddy
8- varys vs littlefinger güzel olcak gibi
9- FUCK ME

Diziye göre konuşursak ne olduğunu bilmiyoruz, çok açık ilk 2 soru, kitaba göre cevap verince de bıkbıklıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim anlamadığım bu roman serisi henüz bitmemişken, kafasına göre detayları kesip atlayıp bir de olayların oluşunu değiştiren senaristlerin amacı nedir ? belki senin atladığın veya değiştirdiğin bir olay yeni çıkacak kitapta çok önemli bir sahne ve sen bu işi nasıl bağlayacan ?
Sosyal ağlarda paylaş

dunyayı sam kurtarıcak zaten.

ulan olan yine khal dragoya oldu. adam öbür dünyada yine kadın kazığı yedi iyimi.

aria gidecek artık bravosa kacarı yok.

babası tryion'ı nasıl bu kadar rahat sildi onu anlamadım ben.

winterfel'e ne olduğunu anlamadık yanı. diğer sezona kadar bekliycez anlamak için.

bran'a ne oldu acaba, onu harcıyamamaıslardır ama bi yerden bi atsın artık.

o lider zombiede childeren of forest/first man temellimide öle daha fantastik tipli acaba.

bık bık edip durdun khalesi, en doğru yok dathrakiş yolu işte, calıp yağmalayın.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...