Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

GERGE

Öne çıkan mesajlar

unutulan şey

o cerceinin arkasını dövmek isteyen açgözlü korsan mı ?

anaa bak aklıma ne geldi

bu white walkers cayır cayır yanarak ölüyodu ya, kış gelince duvarın kuzey tarafına acil durum wildfireları yerleştirsinler eheh. tabi önce öyle bir formülün walla ulaşması lazım. valla white walkers denen şey yok edilmesi gerekiliyorsa şans eseri bir yerden bulduğun torchlarla değil de el bombası gibi atılan şu wildfirelarla olmalı. ama anladığım kadarıyla konu white walkers meselesine gelene kadar muhtemelen 10 sene falan geçer

Sosyal ağlarda paylaş

final'le ilgili sorular düşünceler falan.

1- Winterfell'de n'oldu abi ben çözemedim. Dediklerini de full anladım ama mala bağladım baştan izleyemiycem şimdi... Siege yapan adamlar nordic değiller miydi bi lordun piçi değil miydi 500 kişiyi komuta eden?

ee aldılar winterfell'i geri yani bi şekilde. diğer adamlar vermeden önce winterfelli geri muhtemelen yakıp yıktılar. e o zaman bunlar niye northa kaçıyolar çözemedim.

2- sam geçen bölüm mü ne first men'le ilgili bir taş bişi bulduydu bence o halen üstünde diye ww'lar girişmedi buna...

3- 30 sayfa önce falan dediydim jon snow kanka olcak mance ile. kings guard beyond the wall styla

4- kahleesi sonunda fire and blood dedi dedi ve başardı!
yürü be

5- jaqen çok çok çok iyiydi.
6- pycelle tyrion'a çaktı aşsldfk
7- sansa= sex buddy
8- varys vs littlefinger güzel olcak gibi
9- FUCK ME

Sosyal ağlarda paylaş

s2 final

brienne yardırdı, ceymi nihayet sustu lol.

jaqen hem şinigami hem t-1000. saygılar. yalnız yüzünü tekrar değiştirsin bir daha çıkacağı zaman, o yeni adamla olmaz.

KALİSİİİ genjutsuya kanmadı, üstüne gm tamer oldu. o küle dönüş taht odası gerçek de olabilir heh.

stan gene kandı, davos da yok akıl verecek. iyi ki kaybetti savaşı cidden.

sansa gg. serçe gene bir kazık atarsa şaşmam artık.

tywin'in atı cofri'ye pisleseydi keşke ama neyse.

tyrion notr dam kamburu yolunda ilerliyor heh.

bizim emektar mayıştere çok yazık oldu ya, cidden çok üzüldüm o ağacın dibindeki sahnede. :(

benim adaş oradan gg olmadan çıkabilirse kurban kessin heh. son sahne çok iyiydi.

BENCE BİN DIRAGON ONBİN ANDEDİ YOKEDER!!1

Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

final'le ilgili sorular düşünceler falan.

1- Winterfell'de n'oldu abi ben çözemedim. Dediklerini de full anladım ama mala bağladım baştan izleyemiycem şimdi... Siege yapan adamlar nordic değiller miydi bi lordun piçi değil miydi 500 kişiyi komuta eden?

ee aldılar winterfell'i geri yani bi şekilde. diğer adamlar vermeden önce winterfelli geri muhtemelen yakıp yıktılar. e o zaman bunlar niye northa kaçıyolar çözemedim.

Bu dedigin konuda dizide mantik hatasi var. Olayi kitaptaki gibi anlatsalar bunlarin hepsinin mantikli bir aciklamasi var, ama dizide bir noktayi bos biraktiklari icin Bran'in kuzeye kacmasi ve Winterfell'in yakilmasi sacma gorunuyor. Belki ucuncu sezonda o boslugu aciklarlar.

House of Undying'i bu kadar kirpmalarina uzuldum. Kitapta, Daenerys bir suru vizyon goruyor ve bunlarin bir kismi gelecekteki olaylar icin kehanet niteliginde.

Bolumun sonu guzeldi, ama olulerin ordusunu yakindan gostermek ugruna Sam'i kacmasi guc bir yerde biraktilar.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...