Artariel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 unutulan şey o cerceinin arkasını dövmek isteyen açgözlü korsan mı ? anaa bak aklıma ne geldi bu white walkers cayır cayır yanarak ölüyodu ya, kış gelince duvarın kuzey tarafına acil durum wildfireları yerleştirsinler eheh. tabi önce öyle bir formülün walla ulaşması lazım. valla white walkers denen şey yok edilmesi gerekiliyorsa şans eseri bir yerden bulduğun torchlarla değil de el bombası gibi atılan şu wildfirelarla olmalı. ama anladığım kadarıyla konu white walkers meselesine gelene kadar muhtemelen 10 sene falan geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bu dizi kac gibi internetle bulusuyo saat olarak cok uzak degilse bekleyeyim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 adamım aklını mı kaçırdın yat uyu sabah izlersin kahvaltıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ya yok kaliteli versiyon yavas iniyo sabah olunca. adam gibi 1080p indireyim diyorum finali uykumdan yesin ayrıca indirme suresini yanlısmıyım yavuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 valla benim okulda bi arkdas essekherifin arkadası cıktı, gece 4-5 gibi düsüomus, cevirmeside 2-3 saat alıyomus ama essekherif gameofthroneu bekliyomus geceyarısına sabahda yetisitiomus die biliyorum arkadasın yalancısıtyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 screwy said: ya yok kaliteli versiyon yavas iniyo sabah olunca. adam gibi 1080p indireyim diyorum finali uykumdan yesin ayrıca indirme suresini yanlısmıyım yavuz! işte şimdi gerçek bir zenci gibi konuştun adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 geçen sezon finalinde beklemiştim bende düşüp izlemiştim bu seferde öyle yaparım heralde ama en geç 5-6 gibi düşer umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 DÜŞTÜ! ayrıca eşşekherif ne lan noluyor? alt yazı çevirmeni falan mı? fakir misiniz? halen alt yazıyla dizi izleyenler var sene 2012 pefs ben kaçar 3 dakkada indirdi almanya'nın elit interneti. ilk ben izliom pati olarak amarıgada adam varsa bilemem sallhador Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 pb'de yok lan hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bişiler düşmüş ama dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 720p ne zaman düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bölümün süresi (uzunluğu) bölüm 60 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bendeki 65dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ing altyazı çıksın izlerim. adamlar bi garip ingilizce konuşuyor çoğu beyinden gidiyor, robb justice'i direk justis diye okumuştu altyazı olmasa anlamayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 hamsilipilav said: bendeki 65dk 5 dakkası intro özet falan geç oraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 demonoidde 720 var ama pek seed yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 final'le ilgili sorular düşünceler falan. 1- Winterfell'de n'oldu abi ben çözemedim. Dediklerini de full anladım ama mala bağladım baştan izleyemiycem şimdi... Siege yapan adamlar nordic değiller miydi bi lordun piçi değil miydi 500 kişiyi komuta eden? ee aldılar winterfell'i geri yani bi şekilde. diğer adamlar vermeden önce winterfelli geri muhtemelen yakıp yıktılar. e o zaman bunlar niye northa kaçıyolar çözemedim. 2- sam geçen bölüm mü ne first men'le ilgili bir taş bişi bulduydu bence o halen üstünde diye ww'lar girişmedi buna... 3- 30 sayfa önce falan dediydim jon snow kanka olcak mance ile. kings guard beyond the wall styla 4- kahleesi sonunda fire and blood dedi dedi ve başardı! yürü be 5- jaqen çok çok çok iyiydi. 6- pycelle tyrion'a çaktı aşsldfk 7- sansa= sex buddy 8- varys vs littlefinger güzel olcak gibi 9- FUCK ME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 NolaxThensbane said: demonoidde 720 var ama pek seed yokaabi niye uraşıyosunuz ben anlamıyorum ki. warez-bb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 house of the undying ve son fist of the first men kısımlarını başarısız buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ya house of undying bu kadar dandik bir şey mi ? ne bu lan ne oldu şimdi. ayrıca ; sam'e niye dokunmadılar lan ya da dokundular mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 brienne ve bizim gay prens harici ahahaha. ama aryaya haksızlık etmeyelim hatalı makyaj kurbanı gibi sankim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 s2 final brienne yardırdı, ceymi nihayet sustu lol. jaqen hem şinigami hem t-1000. saygılar. yalnız yüzünü tekrar değiştirsin bir daha çıkacağı zaman, o yeni adamla olmaz. KALİSİİİ genjutsuya kanmadı, üstüne gm tamer oldu. o küle dönüş taht odası gerçek de olabilir heh. stan gene kandı, davos da yok akıl verecek. iyi ki kaybetti savaşı cidden. sansa gg. serçe gene bir kazık atarsa şaşmam artık. tywin'in atı cofri'ye pisleseydi keşke ama neyse. tyrion notr dam kamburu yolunda ilerliyor heh. bizim emektar mayıştere çok yazık oldu ya, cidden çok üzüldüm o ağacın dibindeki sahnede. :( benim adaş oradan gg olmadan çıkabilirse kurban kessin heh. son sahne çok iyiydi. BENCE BİN DIRAGON ONBİN ANDEDİ YOKEDER!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Cystein said: final'le ilgili sorular düşünceler falan. 1- Winterfell'de n'oldu abi ben çözemedim. Dediklerini de full anladım ama mala bağladım baştan izleyemiycem şimdi... Siege yapan adamlar nordic değiller miydi bi lordun piçi değil miydi 500 kişiyi komuta eden? ee aldılar winterfell'i geri yani bi şekilde. diğer adamlar vermeden önce winterfelli geri muhtemelen yakıp yıktılar. e o zaman bunlar niye northa kaçıyolar çözemedim. Bu dedigin konuda dizide mantik hatasi var. Olayi kitaptaki gibi anlatsalar bunlarin hepsinin mantikli bir aciklamasi var, ama dizide bir noktayi bos biraktiklari icin Bran'in kuzeye kacmasi ve Winterfell'in yakilmasi sacma gorunuyor. Belki ucuncu sezonda o boslugu aciklarlar. House of Undying'i bu kadar kirpmalarina uzuldum. Kitapta, Daenerys bir suru vizyon goruyor ve bunlarin bir kismi gelecekteki olaylar icin kehanet niteliginde. Bolumun sonu guzeldi, ama olulerin ordusunu yakindan gostermek ugruna Sam'i kacmasi guc bir yerde biraktilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 lan bu sefer kitapçılara katılmak zorundayım çünkü house of undying baya kesilmiş gittim okudum bütün sahnelerini visionlarını falan. bi ton kehanet içeriyodu throneun üstündeki snowu gösterdiler, drogo bey vardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 kitapları çok merak ediyorum gerçekten ya anlattıklarınıza bakılırsa dizi kitapların teaserı olmuş gibi duruyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar